A inghitit un simbure de caisa

A inghitit un simbure de caisa | Autor: DanaRosu

Link direct la acest mesaj

Fetili, dau buzna si io cu o intrebare. Cit de grava poate fi ingestia unui simbure de caisa dintr-un cais nealtoit (cica n-are fructele asa mari ca pomii altoiti, dej si simburele ar trebui sa fie mai mic)?
Sun adineaori acasa sa intreb ce face dihonia asta mica si maica-mea ma ia cu vrajeli ca bla bla ca ce fac eu ca nu-s ce si-mi strecoara, asa, ca si cum ar fi ceva lipsit de importanta, informatia ca Ania a inghitit un simbure de caisa in timp ce ea vorbea cu nu-s ce cucoana la telefon. Am innebunit bineinteles, am sunat la dr. dar e plecata din localitate, o gasesc abia miine. Sa ma duc oare la urgente sa o vada un medic? N-am nici cea mai vaga idee despre ce poate face un simbure dintr-asta in aparatul digestiv al unui om... nu-mi iese din cap ca poate perfora ceva pe acolo si cauza o infectie ceva...
Poate stiti voi ceva...
Asta e pedeapsa cred, ca saptamina trecuta am avut cazul unei fetite de 1 an si 10 luni care a inghitit o moneda de 1000 de lei si io ma faleam ca fi-mea la 1 an si 9 luni stie ca banii nu-s de bagat in gura, ba chiar merge si-si cumpara singura pufuleti (adica ma rog ii da monedele aleia de la tejghea si aia ii da pufuleti)

Dana
And, yes, I am a blonde!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmesi larissa spune:

buna
eu nu pot decit sa iti zic ca fiemea in virsta de un an si cinci luni a inghitit citiva simburi de cirese,toti odata,a mincat citeva cirese cu totul,si a doua zi era scutecul plin cu simburi,deci eu cred ca nu e asa de grav,o sa iasa el,
numai bine,si da de veste daca a aparut simburele.
carmen si larissa mincacioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ce pot sa spun este ca eu inghiteam in mod constant samburi de caise cand eram pitica. Ai mei strabunici aveau un cais mare si bogat si mereu mai scapa un sambure mai naravas pe gatlej.
Cred ca e ok, daca il scoate in cateva zile...
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Stai linsitita, iese pe partea cealalata. Nu-ti fa probleme.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

aus, stii aia cu copilu' minune maninca gem se kaka prune?:-) o sa scoti maine un bonsai din pampersul Aniei :-))))))))))
Stai calma ca simburele nu e asa mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Singura problema ar fi sa nu-i creasca un cais si nealtoit in burta!!!
Stai linistita, cati samburi am inghitit eu!!!!

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput