Rasfatul unei sotii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

ocebine,Oooooo,ce biiineeee de tine!!!

Imi place subiectul,dar fiindca sunt foarte obosita am sa revin maine.Nu m-am abtinut insa sa o felicit pe ocebine.

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Eu sunt rasfata de catre sotul meu cu clasicul buchet de flori atunci cand ma astept mai putin.Cu un mic cadou,fara o ocazie speciala.
Ma ajuta la treburile casnice,chiar daca nu-i mare lucru imi arata ca este alaturi de mine si realizeaza ca-mi este greu sa le fac singura pe toate.
Ca-mi spune "te iubesc" atunci cand ma astept mai putin.
Atunci cand mergem in vacanta,se comporta ca si cum am fi in luna de miere,ma rasfata fara restrictii.
Odata,la Sinaia,m-a lasat sa astept cat se duce sa cumpere un suc.Cand colo el se dusese sa culeaga, din padure,un buchetel de flori. Mi s-a parut un gest simplu dar atat de frumos.
Ca este tot timpul tandru cu mine.
Cu toate ca uraste de gateasca cateodata ma astepta cu masa pusa...gateste...cartofi prajiti.Nu asta este important,ci faptul ca se straduieste sa-mi faca o surpriza placuta.
Imi place ca ma rasfata cu o sampanie(bautura mea preferata) o cumpara si-o ascunde pe undeva prin casa,si-o scoate cand avem liber amundoi....si putem sa ne face de cap.

Ce nu-mi place la el:
- ca este prea impulsiv
- ca nu gateste prea des
-ca intra incaltat in casa,si ma oblica sa fiu cicalitoare
- mi-ar placea sa organizeze din propria initiativa o escapada romantica.

Cam atat,sa fiti iubite si rasfatate!

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

buna adi

de ex. anul trecut de ziua mea.....sotul meu edy si-a propus sa faca ceva mai deosebit.........

in mare taina seara ma pune sa mai imbrac frumos si imi spune ca are o surpriza....ma duce pe terasa blocului unde pregatise o masa de 2 persoane cu o gramada de lumanari si cu un meniu aparte ( tot ce imi placea mie - raci creveti in sos de unt cu usturoi si nici nu mai tin minte cate), muzica in surdina........am amutit....decat sa ma duca in fro carciuma a fost intr-adevar o surpriza placuta.

cu drag andreea mami lui theo si florin

http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

quote:
Originally posted by mamicaluitheo

buna adi

de ex. anul trecut de ziua mea.....sotul meu edy si-a propus sa faca ceva mai deosebit.........

in mare taina seara ma pune sa mai imbrac frumos si imi spune ca are o surpriza....ma duce pe terasa blocului unde pregatise o masa de 2 persoane cu o gramada de lumanari si cu un meniu aparte ( tot ce imi placea mie - raci creveti in sos de unt cu usturoi si nici nu mai tin minte cate), muzica in surdina........am amutit....decat sa ma duca in fro carciuma a fost intr-adevar o surpriza placuta.

cu drag andreea mami lui theo si florin

http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Wow,wow,wow!!!!
Felicitari pentru un sot asa minunat,o surpriza de nota 10!

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Adevarul e ca si eu sunt cam (prea??) rasfatata.... imi lasa scrisorele de dragoste pe perna, uneori carti pe care mi le doresc, DVD-uri, seturi de lenjerie (si nu greseste marimea, desi eu ba ma mai ingras, ba mai slabesc, nu stiu cum le nimereste mereu!!!), CD-uri cu muzica mea preferata... imi aduce flori, nu o zi anume, dar aproape saptaminal, cind ma astept mai putin, imi apare cu un buchet minunat... cind sarbatorim ziua in care ne-am sarutat pentru prima data are mereu surprize pentru mine (un picnic cu sampanie la malul Marii Nordului, alta data linga un lac, noaptea tirziu, sub stele) de ziua mea anul acesta mi-a dat cadou 4 zile la Roma...
Nu ii place sa danseze, insa mie da, asa ca ma ia la dans mereu, uneori dimineata devreme, alteori serile, cind ma astept mai putin aud melodia noastra (pe care mi-a cantat-o la nunta!!!) si stiu ca vine sa ma ia la dans... cind stau la soare in gradina imi pregateste cocktailuri, cu umbrelute si gheata.... ma asteapta cu masina la servici uneori, cind ajunge mai devreme acasa...imi spune mereu ca sunt frumoasa (e, sunt in ochii lui !!!), imi pregateste sauna, sau cada cu aromele mele preferate... ma suna de citeva ori pe zi sa imi spuna ca ma iubeste...
Nu stiu ce as putea sa imi doresc mai mult... el e mai mult decit as fi visat vreodata, si nu am stiut ca cineva poate sa dea atit de mult intr-o relatie. Cred ca eu sunt mai degraba cea care ar trebui sa faca mai mult... chiar povesteam cu o prietena olandeza, si ea cu un prieten romantic, plin de idei originale, si ne gindeam ca noi suntem cam in urma la capitolul rasfat al sotilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

ce subiect frumosssssssss
Si eu sunt cam rasfatata de sotul meu,dar cred ca si eu il rasfat pe el, deci ne rasfatam reciproc.Imi plac mult surprizele pe care mi le face,de ex anul acesta pe 14 iun am avut 1 an de casnicie.Mi-a spus ca mergem sa vizitam niste prieteni, insa s-a cam abatut de la drum si m-a dus la o cina romantica in acelasi restaurant unde am facut nunta cu un an in urma.In timpul cinei mi-a facut si cadou un lantisor cu medalion in forma de inimioara, din aur alb.
Ma simt fericita cand imi spune tot timpul "you are my doll","you are so beautifull","you are an angel".
Ma simt fericita cu micile lui atentii o floare,un parfum,si chiar si cu o inghetata cum spunea sinzi.Sa vad ca se gandeste cat de putin la mine.
Ma simt fericita si ca de cand ne-am casatorit nu a fost zii ,sa mearga la lucru, fara a intra la mine in dormitor sa ma sarute., sa-mi spuna "te iubesc" si sa-si ia ramas bun.Iar in rest suntem ca doi porumbei, parca numai ieri ne-am casatorit
si cel mai mult ma face fericita pacea si armonia dintre noi.

Casnicie fericita tuturor!!

Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Sotul meu nu mi-a adus flori decit de vre-o doua ori,nu ii place sa fie romantic ,spunind ca doar cei saraci sunt romantici si ca asta doar le mai ramine :sa scrie poezii si sa culeaga flori de cimp.
NU -mi zice te iubesc,motivind ca nu-i place sa zica dar sa faca
Insa mi-a luat pina acum bijuterii de zeci de mii de dolari,orice toala e deajuns doar sa ma opresc in fata vitrinei.
Eu nu gatesc,nu duc contul banilor,nu platesc toate alea(asta o face sotu)
Nu intru sa fac baie cu bb,ca-i place lui cel mai mult.
Shimba copilul,se joaca,ne scoate in oras la cina sau pur si simplu la cumparaturi aproape zilnic.
Insa cel mai mult mi-as dori intradevar macar o data o floare,fara vre-un motiv sau un te iubesc,cred ca as ramiine socata...
Din pacate fiecare stie sa iubeasca in felul sau.
Eu de exemplu sunt mai mult cu vorba,adica o spun mult si variat,dar si cu fapta:i-am nascut o frumusete de copil sanatos,de se intoarce toate lumea pe strada cind mergem in oras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Ma rasfata astfel:
-nu uita niciodata zilele importante din viata noastra(pupicuri insotite de cadouri sau....nu,dar oricum nu le uita)
-la aniversarea casatoriei, invariabil ma scoate la un local anume(On plonje)-unde sevim mancaruri relativ exotice-salate de fructe de mare,midii pane si rechin pane si etc. Niciodata n-am ratat ocazia.
-cand este in concediu si in We aproape intotdeauna face cafeaua-un deliciu!
-ma lasa intotdeauna sa trandavesc dimineata(el se scoala f. matinal-6,7:00)( dar nu mananca pana ma scol-rabda!!!)
-cand suntem plecati in concediu ma trateaza ca pe o printesa(mi-as dori si acasa sa fie la fel,dar.. ma multumesc si asa)- de fiecare data parca se reediteaza luna de miere.
- daca imi este rau , intotdeauna are grija sa am tot ce-mi trebuie, orice ii cer nu refuza- sunt clipele in care imi place sa abuzez.
Mi-ar placea:
- sa fie mai tandru si sa-mi spuna mai des ca ma iubeste: in 9 ani mi-a zis de 4 ori ca ma iubeste: la casatorie(era vesel!), la nasterea fetelor si dupa o cearta mai serioasa. Desi stiu ca ma iubeste,chiar f. mult si mi-a demonstrat cu fapte, cateodata simt nevoia sa-mi si spuna - e hrana noastra spirituala.
- sa fie mai darnic cu aprecierile in privinta calitatilor mele culinare.Orice m-as stradui sa gatesc imi spune doar ca MERGE!.IN FELUL ACESTA AM CAPATAT O AVERSIUNE FATA DE GATIT, desi multa lume imi lauda mancarurile. Nu--mi place, nu-mi place...dar nu-mi bat joc de mancare!!!
- mi-ar placea sa imi aduca flori cu sau fara ocazii.Imi plac la nebunie florile, de orice fel- perene sau in vaza.Speranta mea ar fi sa-i dea prin cap vreodata sa-mi aduca de ziua mea cati ani implinesc- atatea flori si cu cat imbatranesc.....creste nr. florilor!!!!- pup ca a venit caasa si nu pot sa mai scriu.....dar lista continua.............................

Tania= Anduta(14 sept'96)+ Bibi(14 febr'04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Vai , la cate rasfaturi ati scris voi aici am ajuns la concluzia ca ma multumesc cam cu putin...poate ar trebui sa mai ridic pretentiile...sau nu?
sinzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Vai , la cate rasfaturi ati scris voi aici am ajuns la concluzia ca ma multumesc cam cu putin...poate ar trebui sa mai ridic pretentiile...sau nu?
sinzi

Mergi la inceput