Buna fetelor!
Mai postez intrebarea mea si in sectiunea asta poate totusi cineva ma poate ajuta cu un sfat.
Sunt si eu o aspiranta la statutul de mamica, am fost la un control si sunt in mare dilema.
Am un sept vaginal incomplet care trebuie sectionat daca vreau sa nasc normal. Desi am deja 33 ani nu exclud varianta nasterii normale. Problema care se pune e cand sa fac indepartarea septului, inainte de conceptie sau in timpul nasterii. Medicul la care am fost m-a lasat sa aleg: teoretic ar fi bine sa fie sectionat inainte, dar se poate si la nastere. Numai ca indepartarea lui inainte implica stat in spital 2-3 zile, anestezie generala (10-15 minute), o luna pauza apoi pt. refacere. Pe de o parte nu as mai vrea sa-l mai aman pe bebe si poate cine stie ajung tot la cezariana, acum avand si un chist de 5cm si mi-l sectionez degeaba. Pe de alta parte nici nu vreau sa-mi asum riscuri in plus la nasterea normala.
A avut cineva asa ceva, cum ati procedat? In decursul anilor am fost la mai multi medici si dupa cate mi-amintesc au fost unii care au zis ca se face sectionarea la nastere, altii ca inainte, acum eu cum sa ma decid?
daca nu apar complicatii in timpul nasterii e ok ,si poti naste prin cezariana .Am nascut prin cezariana si ma simt perfect. La varsta ta poate ar aparea complicatii daca ai naste normal,asa ca mai bine nasti prin cezariana....