Filmul Veronica.......

Filmul Veronica....... | Autor: Miki8

Link direct la acest mesaj

Stie cineva cum pot face rost de filmele Veronica si Dumbrava minunata pe CD. Am facut comanda la citeva firme pe care le-am gasit pe internet si nu mi-a raspuns nici una, desi au trecut aproape doua luni. I-as face o mare bucurie baietelului meu Radu, care are aproape 4 ani. Veronica, am vazut impreuna, din intimplare cam acum un an, la poatul B1 TV, si desi era mic, a fost foarte impresionat de aventurile acestei fetite, iar cind a ramas singura in padue a inceput sa plinga, spunindu-mi ca vrea sa o ajutam.

As fi foarte fericita daca m-ati ajuta sa rezolv aceasta problema.

Va multumesc din suflet anticipat

Miki

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Eu am procurat niste filme pe CD , neoficial, daca oficial nu se poate...???!!!nu-i asa?
Am cautat pe google cuvintele filme, jocuri, muzica, etc. si apar multe adrese cu baieti buni unde gasesti liste intregi cu titluri de jocuri , filme , muzica. Unii cer un nr minim de CD comandate , dar nu sunt scumpe si poti comanda muzica in completare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Eu am gasit filmul pe caseta video. Poti trage de pe video pe CD daca ai firele necesare si un video performant, cred. Mai intreaba.

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Si pe mine ma intereseaza filme pentru bunepentru copii , povestile vechi daca se poate , fara roboti si arme.
Thalia, ne poti da adresa unde ai gasit tu , ca sunt o gramada si e greu de cautat,daca tot le-ai gasit tu, poate pe PM sa nu fie vreo problema. Multumim!!

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

"Veronica"(caseta) am cumparat-o de la sala Dalles in martie a.c. Ne-am uitat la ea si... am plans. Da' rau. Aveam asa o stare... de tristete, de dor, de copilarie, nu stiu... asa as fi vrut sa dau timpul inapoi. Nu vreau sa ma mai gandesc ca-mi fac rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Daaaa, "Veronica" si "Veronica se intoarce", unde le pot gasi si eu? Dar "Maria-Mirabela"?
Multumesc,

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Daca dati de ele, dati-mi si mie de veste, ca de cand caut si eu Veronica....Eu video n-am si nu pot sa imi cumpar caseta, asa ca tot la varianta cd raman (chiar daca n-am nici calculator...)

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Au aparut casete video in Romania cu veronicile . Mama mi-a luat doar Veronica ....ca nu a mai gasit Veronica se intoarce.
Se uita si Julia si rade si canta si ea: eu sunt licu-riciul... la la laaa
Si eu ma uit si mi se face dor de copilarie....

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Adela, , pup licuriciul tau!
Multumesc pentru informatie, sa vad daca gasesc si pe DVD ceva.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Noi am gasit la Sala Dalles casetele video cu Veronica si Mama.

Catrinel si Daria
http://community.webshots.com/user/daria_maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

EU am "Veronica"!!! Sotul meu a facut rost de el...cred ca l-a tras dupa net...el stie!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
Bebelusi martie-aprilie 2004
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=5929&cid=2615" target="_blank">Album personal

Mergi la inceput