Filmul Veronica.......
Stie cineva cum pot face rost de filmele Veronica si Dumbrava minunata pe CD. Am facut comanda la citeva firme pe care le-am gasit pe internet si nu mi-a raspuns nici una, desi au trecut aproape doua luni. I-as face o mare bucurie baietelului meu Radu, care are aproape 4 ani. Veronica, am vazut impreuna, din intimplare cam acum un an, la poatul B1 TV, si desi era mic, a fost foarte impresionat de aventurile acestei fetite, iar cind a ramas singura in padue a inceput sa plinga, spunindu-mi ca vrea sa o ajutam.
As fi foarte fericita daca m-ati ajuta sa rezolv aceasta problema.
Va multumesc din suflet anticipat
Miki
Raspunsuri
thalia spune:
Eu am procurat niste filme pe CD , neoficial, daca oficial nu se poate...???!!!nu-i asa?
Am cautat pe google cuvintele filme, jocuri, muzica, etc. si apar multe adrese cu baieti buni unde gasesti liste intregi cu titluri de jocuri , filme , muzica. Unii cer un nr minim de CD comandate , dar nu sunt scumpe si poti comanda muzica in completare.
raducu spune:
Eu am gasit filmul pe caseta video. Poti trage de pe video pe CD daca ai firele necesare si un video performant, cred. Mai intreaba.
Mamica lui Raducu
anda141 spune:
Si pe mine ma intereseaza filme pentru bunepentru copii , povestile vechi daca se poate , fara roboti si arme.
Thalia, ne poti da adresa unde ai gasit tu , ca sunt o gramada si e greu de cautat,daca tot le-ai gasit tu, poate pe PM sa nu fie vreo problema. Multumim!!
Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816
furni spune:
"Veronica"(caseta) am cumparat-o de la sala Dalles in martie a.c. Ne-am uitat la ea si... am plans. Da' rau. Aveam asa o stare... de tristete, de dor, de copilarie, nu stiu... asa as fi vrut sa dau timpul inapoi. Nu vreau sa ma mai gandesc ca-mi fac rau.
cl spune:
Daaaa, "Veronica" si "Veronica se intoarce", unde le pot gasi si eu? Dar "Maria-Mirabela"?
Multumesc,
Claudia
Leah spune:
Daca dati de ele, dati-mi si mie de veste, ca de cand caut si eu Veronica....Eu video n-am si nu pot sa imi cumpar caseta, asa ca tot la varianta cd raman (chiar daca n-am nici calculator...)
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
Adela spune:
Au aparut casete video in Romania cu veronicile . Mama mi-a luat doar Veronica ....ca nu a mai gasit Veronica se intoarce.
Se uita si Julia si rade si canta si ea: eu sunt licu-riciul... la la laaa
Si eu ma uit si mi se face dor de copilarie....
~~Adela & Julia
cl spune:
Adela, , pup licuriciul tau!
Multumesc pentru informatie, sa vad daca gasesc si pe DVD ceva.
Claudia
Cat spune:
Noi am gasit la Sala Dalles casetele video cu Veronica si Mama.
Catrinel si Daria
http://community.webshots.com/user/daria_maria
Claudelu spune:
EU am "Veronica"!!! Sotul meu a facut rost de el...cred ca l-a tras dupa net...el stie!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
Bebelusi martie-aprilie 2004
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=5929&cid=2615" target="_blank">Album personal