menajul: ce tr. / nu tr. sa faca un barbat adev.

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

quote:
intr-o zi i-am facut-o. cind a ajuns la birou si a deschis servieta a gasit inauntru sosetele pe care le lasase linga pat

Ce misto! Buna idee! Am ras de numa'!

Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi tati fericit spune:

Râdeti voi, râdeti...
Mie sotia, când mai uit si eu, no, că sunt om, îmi face numai pocinoage.
Odată, când mi-am uitat chiloteii pe unde nu trebuie, mi i-a pus pe lustră. Nu i-am observat si hop, că a venit postărita! Se uita biata femeie, se tot uita în living la lustră, eu: mucalit. Când a plecat si am obsrvat, să-mi pice ceru-n cap! Na belea!
Se mai întâmplă câteodată să nu pun la locul ei câte o sticlă de bere goală. Ce credeti fetelor, le găsesc prin buzunare la sacouri, prin lada studioului, pe te miri unde.
Asa că m-am învătat minte. Acum sunt mult mai atent.

Adi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ce idee buna !!! "intr-o zi i-am facut-o. cind a ajuns la birou si a deschis servieta a gasit inauntru sosetele pe care le lasase linga pat "
Sa o fac si eu ca Radu lasa mereu sosetele la intrare peste incaltaminte...cand intra omu in casa la noi sa simta bine aroma "welcome!!!"
Sinzi si David

intr-o zi i-am facut-o. cind a ajuns la birou si a deschis servieta a gasit inauntru sosetele pe care le lasase linga pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

n-am avut cum sa citesc chiar tot ce-atri scris vcoi, dar vreau sa va spun ca eu ma simt tare prosat, pentru ca nu sunt sotie buna....Al meu barbat face aproape tot in c asa, ( e adevarat, de ordine ma ocup eu, pt. sunt si f. imprastiata, el pune totul la loc)
gateste o minunatie si se ocupa de tot, spalat rufe etc, eu sunt"artista".Dar promit sa ma indrept.....

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput