menajul: ce tr. / nu tr. sa faca un barbat adev.
Raspunsuri - Pagina 3
diafera spune:
quote:
Originally posted by iren
Trebuie sa fii ferma pe pozitii si sa perseverezi, ca altfel nu se poate!
Iren, vrei sa spui sa continui cu aceeasi tactica: nu faci tu, nu fac nici eu fara a mai ceda insa? Sau sa il iau la discutii seriose (si cu vorba buna si cu ton), ca asa am incercat fara rezultat din pacate. Nici sa tip la el cand sunt furioasa nu imi permit ca avem niste ziduri f subtiri si se aude tot la vecini.
furni spune:
Ca bine zici Iren!
"Diafera, faptul ca -" E adevarat ca e foarte solicitat la servici.....nu este un motiv sa nu faca nimic, al meu sot este exact ca al tau in privinta asta- parca-ar fi gemeni "
Rupeti-le oasele! Cand vin de la servici sa nu-i lasam, la munca cu ei. Daca nu mai pot le punem scobitori la ochi si ii fixam in picioare cu bete.
Va pup.
furni spune:
... nu va suparati pe mine, da' e cel mai tare subiect de pe forum... si ce tr./nu tr. sa faca un barbat ADEVARAT???
Va pup.
cl spune:
quote:
Originally posted by diafera
...
Ce ma deranjeaza cel mai mult la sotul meu este ca nu ma ajuta la treburi. Are un comportament tipic de copil. Nu vrea si nu vrea in ruptul capului sa duca gunoiul sau sa cumpere paine de la magazinul de peste drum. Astea ar fi sarcinile cele mai simple. Am apelat la tot felul de subterfugii feminine ca sa il determin sa ma ajute.. si se pare ca este mai smecher ca mine.. totul s-a dovedit a fi o lupta.
...
Diafera, incearca si altfel. Nu mai face nici tu nimic si angajeaza o menajera. Eu asa as face, daca as fi in locul tau. Ori amandoi, ori niciunul!
Claudia
Guestus spune:
Daca nu face nimic spune-i ca angajezi un menajer de 18 ani tinar, chipes si musculos. Daca angajezi menajera tinara este pericol. Risti sa ramina el cu menajera definitiv.....el impusca 2 iepuri ....heheheh
diafera spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Daca nu face nimic spune-i ca angajezi un menajer de 18 ani tinar, chipes si musculos. Daca angajezi menajera tinara este pericol. Risti sa ramina el cu menajera definitiv.....el impusca 2 iepuri ....heheheh
M-am gandit si la o menajera ... mai in varsta (ca nu sunt fraiera) .. si mi-a raspuns sa nu bag oameni straini in casa. Dar ideea cu "un menajer" imi da de gandit... numai de i-as propune-o, asa ca sa vad ce zice .
sinzi_ana spune:
-am gandit si la o menajera ... mai in varsta (ca nu sunt fraiera) .. si mi-a raspuns sa nu bag oameni straini in casa. Dar ideea cu "un menajer" imi da de gandit... numai de i-as propune-o, asa ca sa vad ce zice .
Ar fi amuzant sa vina si el cu o menajera tanara si muncitoare...care freaca podelele bine!!! haha
Fiecare cu menajera (menajerul) lui!!!
Sinzi
andabrro spune:
si-al meu sot e ocupat si obosit in ultima vreme ... dar inainte de asta cind el era acasa si eu nu, i-am zis clar si raspicat sa puna minuta pe treaba; am inceput de la intinsul pledului cind se scoala din pat (era deprimant sa gasesc patul la 5 jumate dupa-masa asa cum il lasasem la 7 dimineata),a trecut apoi la spalat vase si-a culminat cu gatitul, i-am zis sa ma astepte cu mincarea gata la 5 jumate ca vin turbata de foame . si ... se executa !! a fost mai mare risul cind a facut prima data cartofi prajiti la ceaun (dragul meu american, nici in filme nu vazuse asa "tehnologie") si jumate din ulei a dat pe aragaz, bucataria plina de fum ... aventura curata.
acum s-au schimbat rolurile, el e la munca toata ziua iar eu adorm de plictiseala in timpul zilei, dar daca-l rog sa duca gunoiul sau sa-mi desfaca o sticla de vin, e absolut prompt. o sti el ce-o sti ... ca dupa prima rugaminte, extrem de dulce, mi-ar sari mustarul si-as face scandal. ideea e ca daca partenerul meu nu da 2 bani pe ce zic eu, intru la pareri si ma gindesc ca trebuie luate masuri. din fericire am cam fost facuti unul pentru altul, felul lui de-a fi se potriveste din prima cu asteptarile mele.
ps - mai folosesc uneori bascalia ... de ex. are schimburile din ziua precedenta pe jos, in dormitor; dimineata dupa ce se imbraca il intreb "poti sa duci la murdare si chestiile alea?" dupa ce se apleaca, le ridica si-o ia spre baie pun tonul "american", pitigaiat si entuziast: "bravo!! vezi ca poti! asa sa faci mereu! stiam eu ca esti in stare .. good boy... " si incepem sa ridem amindoi.
cl spune:
quote:
Originally posted by Guestus
...eventual sa presteze munca suplimentara: masaj thailandez...Ai vrea tu !
Diafera, nu mai face nimic, dar nimic! Sigur va accepta pana la urma una din doua: te ajuta sau luati o(un) menajera ("menajer"("Menajer" se zice? )). Cand o sa vada ca nu mai are farfurie curata sau haine curate si calcate, sigur nu-i va conveni.
Claudia
chatonel spune:
eii, trebuiesc educati baietii, li se pare simplu cind totul e facut de altul si nu apreciaza
Da ia puneti-i sa dea cu aspiratorul si intrati cu glod pe incaltari apoi, sa SIMTA cum e
Toulouse, la ville rose