Cum vi se pare viata in Japonia? (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Nu-i asa ca ti-am facut pofta?Stiu ca se pot face si icre false;ai nevoie de gris si de pasta de peste.Dar nu imi plac;vreau de-alea adevarate!!!!!!

Mergi la inceput

Jojo tu esti din Tokio?Eu sunt din Shizuoka si aici nu avem restaurant romanesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Originally posted by AYUMI

Fetelor,a vazut cineva pe aici icre?Eu as manca niste icre dar nu cred ca se gasesc pe aici.

Tarako se numesc si se gasesc la orice raion de peste. Sunt de culoare rosie, dar in contact cu zeama de lamaie se albesc.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Multumesc mult pt raspunsurile si sugestiile in legatura cu nasterea. Eu voi naste la o clinica, e acceasi la care am mers pe perioada sarcinii la control. O sa va povestesc, dupa ce voi naste si ma voi reintoarce cu bebe acasa, cum a fost.

In legatura cu icrele, eu am cumparat tarako, se gasesc si rosii si roz, cele roz am inteles ca sunt mai putin condimentate. Am gasit tarako si pasta, astfel incat, acasa, eu le-am adaugat un cartof fiert si un pic de miez de paine si le-am bagat la mixer, adaugand din cand in cand ulei si zeama de lamaie pana ce am obtinut cantitatea si gustul dorit. Ceapa (taiata marunt) se poate adauga in icre sau nu, depinde de gusturile fiecaruia.

chibi, bine ai venit!

de azumi mai stie cineva ceva?

jojo, eu cand mi-e pofta, daca se poate imi fac sau improvizez sa aduca cat de cat cu ce e in Romania. sunt cazuri cand incerc sa imi amagesc pofta cu altceva, iar in cel mai rau caz, rabd .

fetele cu copii, mai povestiti ce fac minunile voastre, cum au evoluat, ce culoare au ochii, parul. cand mai aveti timp si daca vreti, mai puneti si cate o pozica. eu sunt tare curioasa cum va arata bebele meu (l-am visat saten-blond si cu ochi mari )

O saptamana buna tuturor!

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 33 saptamani cu o scumpete de baietel

Mergi la inceput

Ralucami si Eli va multumesc mult.Sa inteleg ca voi nu folositi gris?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

quote:
Originally posted by jojo
In general cind va e pofta de ceva ca acasa ce faceti ??(in afara de a merge la restaurant romanesc)mai ales cind sunt produse care nu le gasesti ??

Draga Jojo, mie mi-a fost pofta (maare...) de sarmalute in foi de vita si pana nu am ajuns in Romania sa maninc am tot inghitit in sec...Poate ca exista foi de vita pe aici dar eu nu am gasit... Mie imi plac foarte mult si acum tot vorbind de ele, mi s-a facut iar pofta!!!

O seara placuta la toata lumea,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by AYUMI

Fetelor,a vazut cineva pe aici icre?Eu as manca niste icre dar nu cred ca se gasesc pe aici.

Asta da intrebare ,probabil ca le-ai cautat in magazinele de electronice ca daca nici astia n-au icre ...

Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

AAAA,tarako,da se gaseste la orice market,indradevar.Eu il maninc asa crud,sarat cum maninca si japonezii.De ,m-a invatat barbatu-mio de toate,am mincat chir si sashimi de cal(adica carne cruda de cal)va dati seama , adevarul e ca a fost foarte delicios.Ia trebuit sa ma convinga aproape un an ca sa zic ok,incerc si din asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Ayumi eu stau in Yokohama(cel mai frumos oras din lume) dupa mine,aici s-a deschis restaurant romanesc,dar n-amm fost,am fost la cel din Tokyo"Darie" dar nu prea am fost incintata de felul cum gatesc,mai este paremise inca unul,tot prin Tokyo dar nu stiu unde se afla si cum se numeste,stiu doar din auzite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetelor, nu incerc sa starnesc o polemica, dar vin si eu cu o rugaminte: va rog MULT sa recititi mesajele inainte de a apasa pe "trimite raspuns". Intr-adevar, ca una dintre regulile forumului e sa nu se faca observatii in legatura cu gramatica mesajelor, dar sa dea dracu` de pricep unele mesaje. Si aici nu e vb numai de gramatica dar si de continut. O virgula, o cratima, un timp al verbului corect folosit, un nume corect scris ne ajuta pe toti sa citim mai repede niste mesaje si sa putem da niste raspunsuri cum trebuie. In caz de nevoie mesajele se pot si edita!!Va multumesc mult pentru intelegere !

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput