Cum vi se pare viata in Japonia? (14)
Raspunsuri - Pagina 6
jojo spune:
NU pot sa comentez nimic la ceea ce priveste "aia tineri sunt bine dezvoltati"adica la expresia plurala...nu cunosc,in jp imi stiu doar shiuginu atit.
Dar ca la onsen merg doar cei in virsta nu sunt de acord,merg cei ce au bani si stiu sa se distreze mai a la japonezi.
In GoldenWeek am fost la onsenurile din Tanzawa(60 de caciula) cu program complet cu hotel cu statiuni de intremare a sanatatii si toate alea:intra-n onsen iesi si maninca pe cinste de toate alea super bunatati,iar intri in apa iar maninca si asa 3 zile pina plesneste stomacul si scirtie pielea pe tine de atita apa ...dar e foarte ,foarte sanatos onsenul
jojo spune:
Pai pe vremea cind ma curta barbatu-mio si ma plimba in lung si-n latul Japoniei am fost la muntele Fugi,la o statiune hoteliera care era chiar la poalele muntelui,si cind iesiai la balcon era private onsen,era luna noiembrie,afara frig ,noaptea cu stele mari si onsenul fierbinte ca si singele nostru ce ne turba venele
AAAA ce ma-si mai duce o data dar sa am cui sa las piticu,poate cind vine mama,ca n-am incredere in soacra-mea
sora2001 spune:
quote:
aia tineri" dezvoltati"adica la expresia pluralului
Ema si Richard-Sora
sandra20 spune:
el e foarte dragalas...mercic jojo..
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
Sorina-Alexa spune:
Jojo,cred ca te-ai distrat de minune la onsen-ul de la muntele Fuji,ce idee excelenta a avut sotul tau.
Si eu imi doresc sa merg,poate imi conving partenerul sa mergem ,inainte sa ne intoarcem in Romania.
Mai povesteste-ne cum a fost,!
In parcul acela din apropierea muntelui Fuji,ai fost? Am auzit ca-i suuper.
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
jojo spune:
Da,Fugiland ii zice,e super,sincer,dar trebuie sa ai mare curaj sa te dai in toate alea,eu doar la cele pentru copii,ca mii frica de viteza mare
MLDiana spune:
[quote]Originally posted by jojo
NU pot sa comentez nimic la ceea ce priveste "aia tineri sunt bine dezvoltati"adica la expresia plurala...nu cunosc,in jp imi stiu doar shiuginu atit.
Dar ca la onsen merg doar cei in virsta nu sunt de acord,merg cei ce au bani si stiu sa se distreze mai a la japonezi.
In GoldenWeek am fost la onsenurile din Tanzawa(60 de caciula) cu program complet cu hotel cu statiuni de intremare a sanatatii si toate alea:intra-n onsen iesi si maninca pe cinste de toate alea super bunatati,iar intri in apa iar maninca si asa 3 zile pina plesneste stomacul si scirtie pielea pe tine de atita apa ...dar e foarte ,foarte sanatos onsenul
[/quote
Jojo cred ca ezxagerezi cind spui ca nu mai cei cu bani se duc la onsen.si daca asta inseamna pentru japonez distractie ,e grav.
Si sunt intradevar onsen-uri unde predomina tineretul ,onsen-uri unde predomina virstnici ,familii,copii.
IAr la onsen poti vedea multe depinde unde te duci.
In Fuji land e super,daca nu te dai in cele pentru copii sau mai bine ocolesti locul ca sa nu ramii cu cosmaruri.(pentru cine a mai fost stie la ce ma refer)
Lidia ,Tiara si David D.
jojo spune:
Am avut in vedere onsenurile la care nu te duci doar de ocazie,alea unde stai 3,4 zile si in lacurile de pe munte sunt chiar foarte costisitoare...binenteles ca sunt la preturi diferite,dar alea de ofera si cazare si masa si tot tacimulo :arome terapii ,masaje,acupunctura cum am mai spus ne-a costat 60 de mii de persoana pentru 3 zile,pentru mine sunt niste bani totusi,avind in vedere ca am luat si bb cu noi am mai cheltuit si pedeasupra pe distractii,jocuri,si toate alea,zic ca e pentru acei ce isi pot permite,nu apoi sa simta remuscari asa cum ma simteam eu.
Da, tiara ai dreptate,la Fugiland tragi chiar o mare,mare sperietura,daca nu esti obisnuit
chibi spune:
Salutare la toata lumea ,sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru. Urmaream de ceva timp discutiile de pe forum , dar acum mi-am facut curaj sa va scriu si sunt bucuroasa.