Cum vi se pare viata in Japonia? (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

jojo,e dulce foc pustiulica..sa-ti triasca!!cat are acum?al meu are 2 luni si sunt nopti in care ii dau papa la 11 seara si se mai trezeste la 5,6

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

Samuray-lady,insanatosire grabnica lui ken,asa trag si eu cu baiatul meu.]Eli,multumesc mult si nastere usoara.....M-am uitata putin la masinute ,si cred ca ALPHARD imi place.pentru trei persoane cred ca ajunge ,Tiara, ce masini iti plac,din cite stiu eu tu ai 3 masini,pentru ce mai vrei alta?

Jojo,sa-ti traiasca puiuletul,este foarte scump,are cui semana.Inca ceva ,fara misto si fara jigniri,cu mana pe inima,am avut drepte cind am zis ca esti blonda cu ochii albastrii?si chiar foarte frumoasa....si nu te-am vazut niciodata...cu exceptia pozelor.

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

yo asa am chef de un aerobic,da` imi zicea sormea sa mai astept vreo 4 luni,daca vreau sa raman cu operatia intreaga...cu bicla,nu am rezistat,si m-am plimbat.. "imi place viteza.vantu-mi strica freza"

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

sora,nici tu nu ai somn?

Mergi la inceput

eli stiu cum e ca si sotzi meu lucra pana mai tarziu..samishii...el normal are program pana la 5..facand ore suplimentare venea si la 9,10 seara...acum,in jur de ora 6 e acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

quote:
Originally posted by sandra20

sora,nici tu nu ai somn?

Sandra 20 ,n-am somn,cu toate ca trebuie sa-ma trezesc de dimineata.
Eli ,Da barbatii nostrii lucreaza foarte mult in aceasta perioda ,dar nu stiu de ce....

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Bey,si eu am fost tare harnicuta azi.Am avut noroc cu socrela ca a stat cu piticu` si eu am putut gati.
Asa...am facut o varza calita (favorita sotului) si o salata de icre,ca tot mi-ati facut pofta p-aici.Vreau sa va spun ca icrele au iesit suuuuper.Socrela nu se mai deslipea de castron
Asa...acum ca v-am facut pofta....haideti la masa!Sau vreti sa ma mai intai?
Gata va las...merg la nani.
S-auzim de bine!

Nina&Alex
http://www.ofoto.com/I.jsp?c=7texqfb3.a2wxfbbj&x=0&y=epv8q7

Mergi la inceput

pai,nina,zi-mi si mie cum ai facut icrele,vrea si stomacelu` meu!!!
hai,ca ma duc si eu la culcare ca e tarziu...offff DC-mania...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Buna! Viata in Japonia e fantastica. Mie mi-a placut enorm de mult. Va scriu sa va cer ajutorul; eu am lucrat in Ota City, Gunma Ken, din oct. 2000 pana in febr. 2001 si imi caut prietenele. Din pacate am pierdut legatura, eu acum locuies in Canda, de 2 ani si mi-ar face mare placere sa stiu de fetele cu care am lucrat in SUBARU (ex-QT9). Daca le stiti pe: Francesca, Lori, Madonna, Lisa, Laura, Tina sau Ela... spuneti-le ca mi-e dor de ele si astept vesti. Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Haideti la capitolul al 15-lea...
J.

Mergi la inceput