Cum vi se pare viata in Japonia? (14)
Raspunsuri - Pagina 12
Sorina-Alexa spune:
Buna,fetelor!
Samurai-lady,insanatosire grabnica lui Ken,!
Nici eu nu ma simt prea bine pe caldurile astea,mai ales ca in Kumagaya este cel mai cald din toata Japonia. Beau multe lichide si ma feresc sa stau prea mult in soare.
Nu stiu ce se intampla cu fetele vechi:Yashi,Azumi,Angi,Eryka.....unde sunteti fetelor???Ce-ati patit de nu mai scrieti deloc?
Va doresc o zi frumoasa si racoroasa!
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
Sorina-Alexa spune:
Iete,Jojo,suntem pe faza amundoua!
Ce faci?Ce face bebe?
Eu ma cam plictisesc,acum am ajuns acasa si "umblu" creanga pe forum.
Sorina.
jojo spune:
CE sa fac Sorina -chian,am fost si am facut azi proba la vaccina si sunt tare mindra,numai a mea mogildeata din toti N-A PLINS DELOCEu eram cea speriata si cu nodul in git gata ,gata sa ma ia plinsul de mila lui bb...toti plingeau,micuti,plapinzi de mi se rupea inima.
Dar Rio al meu cum ca era in niste ghenki de dimineata,s-a strimbat un pik si atit !!
DEja de vre-o doua saptamini a inceput sa doarma de la 10 seara pina pe la 6,7 sincer,e raiu pe pamint in sfirsit ma satur de somn,si dupa de papa mai adoarme c-am vre-o 2 ore .Ei,asa da,il iau cu mine in pat si dormim asa de dulce...o sa vezi cind o sa ai si tu un bb ce dulce e somnul alaturi de fiinta mica si somnoroasa
Inca putin si mergem acasa...in sfirsit !!!
Sorina-Alexa spune:
Ma bucur foarte mult pentru voi si felicitari,ai un bebe foarte curajos!
Ehe,cred ca dormiti voi foarte bine,cred c-ai o familie foarte frumoasa!
Vreau si eu poze cu voi,ca nu te-am vazut in nici o poza....
Ce zici?
Sorina.
sandra20 spune:
azi am fost harnicutza si am facut o delicioasa salata de vinete si au mancat si socri ptr prima oara..le-a placut mult ..asa ca a invatat si socrela sa fac si data viitoare..sa vedem ce-o sa iasa
vineri aterizeaza si surioara mea..abia astept sa vina cu branzica si smantanica si seminte si ...lista contiunua..
ha ha ha..v-am facut pofta_?ce sadica sunt...
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
AYUMI spune:
Sora2001,in Shizuoka este si biserica ortodoxa?Nu am stiut chestia asta.Ce fain de tine;restaurant romanesc este acolo,biserica este...I
eli spune:
Ayumi, biserica mai apropiata de tine este in Toyahashi, Aichi-ken.
jojo, ce fain ca doarme atat de mult puiutul tau. Sa dea Domnul sa fie si in continuare asa. Sper sa am si eu un pui cumintel.
Samurai-lady, insanotasire grabnica lui Ken!
Sorina, yashi deocamdata nu mai poate intra pe net. Cred ca va reveni luna viitoare. Iar Eryka, cred ca e ocupata cu bebita si familia ei din Romania.
sora2001, pt masini sunt destule marci si modele din care poti alege. Depinde si ce v-ar fi voua mai util, o masina mica sau una mare, sport sau nu. Da o cautare pe net dupa nume de marci de masini (Toyota, Honda, Nissan, Mercedes, BMW, Suzuki, Mazda, Daihatsu, Mitsubishi, Subaru...) si ai sa gasesti site-uri pe care ai prezentate masinile, atat din exterior cat si din interior. Vezi la ce iti ramane inima . Mie imi plac (printre altele) Honda CRV, Honda Stepwagon, Toyota Estima, Toyota Highlander. Mult succes!
Eu sunt binisor, burta e din ce in ce mai mare si mai grea. Doctorul ne-a dat unda verde pt nastere dupa 4 august. Timpul mi se pare ca se scurge cu viteza melcului.
Sotii vostri cam ce program de lucru au? In ultimul timp, japonicul meu are foarte mult de lucru. Zice ca si trage mai tare acum ca sa petreaca mai mult timp, dupa nastere puiutului, cu noi. La voi cum a fost/este?
Somn usor tuturor!
"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 34 saptamani cu o scumpete de baietel
Irimell spune:
Buna seara la toata lumea!!!
Samurai-lady, multa sanatate pentru Ken si sa se insanatoseasca cat mai repede. M-am uitat pe poze si sa iti traiasca minunea; e o dulceata de baietel.
Sorina, te inteleg foarte bine cu caldurile astea. Eu am in ultimul timp ameteli de la caldura, mai ales dupa ce merg mult pe bicicleta. Macar fac sauna pe gratis, nu?
Jojo, ai mare dreptate cu "somnul dulce". Am o prietena care imi povestea acelasi lucru despre pitica ei, ca nimic nu se compara cu somnul langa bebicul somnoros...e un sentiment unic...Din pacate, eu stiu doar din povestiri...
Eli, iti urez sa fie cat mai usor saptaminile astea si sa ai parte de un baietel sanatos si norocos. M-am uitat pe poze si m-a impresionat tare, tare...
Numai bine,
Irimell
jojo spune:
Sorina,si fetele , cine ati vrut sa ne vedeti aici niste poze mai recente
http://rose.zero.ad.jp/kii/rio00.html
Irimell spune:
Ce frumosi sinteti! Iar piciul e delicios . Sa iti traiasca familia si sa fii fericita. Multumim mult pentru poze.
Numai bine,
Irimell