Bibi, nasii lui David nu au copii. Dupa mine e un aspect important. In sensul ca e posibil pur si simplu sa le fie...frica sa se apropie de un bb. Am intilnit retineri fata de bebei la toate cuplurile tinere, au impresia ca un copil e prea fragil, le e teama sa-l ia in brate. Uneori chiar parintii se pling in fata lor de cutare si cutare din anturaj care n-a stiut cum sa se poate cu odorul.
Cind nu eram mama, copiii altora ma interesau prea putin, mai ales cind inca nu vorbeau. Da, ii luam in brate si-i pupam o data, insa pe urma ii dam inapoi parintilor si nu ma mai ocupam de ei. Acuma e altceva, ma uit la fiecare bebe, ma interesez ce face, ce maminca, cite kile are, ma joc cu el...
Poate ca atitudinea nasilor fata de David se va schimba cind vor fi si ei parinti. Va tin pumnii!
Sau poate nu le plac copiii, sau nu stiu cum sa se poarte cu ei. Sunt persoane (socrul meu) care habar nu are cum sa se poarte cu un copil. El ar vrea sa fie dragut dar nu stie cum si e ff stangaci.
Eu zic ca poti sa ii ajuti si sa ii implici tu mai mult daca asa rezolvi problema..
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana