Rabufnesc foarte usor!!
Nici nu stiu cum sa postez acest subiect. Problema mea este ca in ultima vreme sunt extrem de obosita, atat fizic cat si psihic. Noi tocmai am avut in ultima perioada probleme cu schimbarea domiciliului: cautat apartament, selectat banca pt. credit, amenajat locuinta. Ideea este ca ma enerveaza lururi marunte, imi stapanesc destul de greu nervii si rabufnesc (sunt si o fire colerica) si atat copilul cat si sotul meu nu au nici o vina, cu atat mai mult cu cat sunt convinsa ca si pentru ei a fost o perioada grea.
Am incercat(si incerc in continuare) diverse metode de calmare insa ma gandesc daca nu exista si ceva minerale care sa ajute. Am tot auzit de magneziu. A incercat cineva? Ajuta la ceva? Au efecte nedorite? Sau alte solutii?
Help!
Raspunsuri
OtiliaLia spune:
Din moment ce esti constienta si doresti sa faci ceva, sigur vei reusi. Magneziul parca ajuta, dar totusi e "medicament".
Cand te mai "apuca" incearca sa iei o carte la citit (sau frunzarit), sau da drumul la TV, fa ceva care "sa-ti distaga atentia".
Eventual apuca-te de frecat cea mai neagra oala... consuma-ti energia pe altceva.
Incearca sa-ti prelungesti programul de somn cu cel putin o jumatate de ora. (normal 7-8 ore de somn sunt necesare dar nu e o problema daca dormi mai mult)
nadina spune:
Magne B6 ajuta in mod sigur si nu are efecte nedorite. Mai exista Antistress, un produs naturist romanesc, care e o combinatie de vitamine si plante cu efecte foarte bune.
In plus, daca Dragos e bebeul vostru ar fi minunat daca ati putea sa-l trimiteti pentru o perioada chiar si scurta undeva la bunici.
Ai gasi ragazul pentru o baie cu spuma, un masaj relaxant, o carte buna si mult somn.
Pupici,
Nadina
thalia spune:
Eu am luat un produs naturist care se cheama PASSIFLORA (floarea pasiunii??) cred ca de firma laboratoarele medica a lui Ionut Moraru.
Pur si simplu iti vei da seama in cateva zile ca privesti lumea altfel , esti mai calma si ...nu rabufnesti.
thalia spune:
Intre timp am gasit cateva lucruri despre passiflora.
http://www.naturaplant.ro/prezentareprodus.php?codprodus=252
Sobo spune:
Sunteti extrem de dragute, chiar m-au distrat raspunsurile voastre. Daca va spun ce am facut ieri o sa va dati seama de ce. Ieri am asezat toate cartile in 2 biblioteci mari, asa ca "am pus mana" pe carti de m-am saturat, iar in cada mea de baie ieri am pus la spalat niste sipci de plastic scoase de la marginea camerelor(nici nu mai stiu cum se numesc). Iar de frecat oale..., tot ieri am spalat si sters cateva zeci de pahare si tot nu a ajutat.Deabea duminica am terminat de adus in noua locuinta tot calabalacul si acum ne chinuim sa le aranjam, asa ca va dati seama cum arata casa mea plina de saci si de cutii, o priveliste nu tocmai incurajanta. Iar in ce priveste Dragos, una dintre bunici e la noi, ne ajuta cu aranjatul casei iar cealalta bunica sta mult prea aproape de noi si este si la pensie astfel incat nu poate sa ne ajute (acum sunt chiar rea, dar parca putina rautate imi face chiar bine). Iar de dormit 7-8 h, ha ha. Dar toate astea o sa treaca, sper.
aalexia spune:
Cred ca toata lumea este agitata in perioada mutatului si a curateniei.Problema ta este oboseala si cred ca e accentuata de dorinta ta de a face cat mai multe, cat mai repede si ca te implici prea mult.Mai lasa si pe altii sa faca ..adica sotul si cine mai e prin casa.
Nu te vei linisti decat atunci cand le vei avea pe toate aranjate la locul lor.Eu una asa am patit mai ales ca le faceam eu aproape pe toate ( mare greseala).
Am folosit passiflora dar numai ptr. reglarea somnului.O poti folosi linistita caci e un produs 100% natural.Cauta sa te odinesti bine si eventual fa-ti timp sa dormi 1 ora la pranz.
Sa auzim de bine!
gabrielat spune:
Eu una iti inteleg perfect starea de nervozitate excesiva. Si eu sunt in mijlocul reamenajarii apartamentului si iti dai seama cam ce este si la mine. Tot asa ma enervez extraordinar de usor, cand vin acasa de la servici si vad apartamentul ma iau niste nervi grozavi.
Dar toate acestea vor trece dupa ce toate va fi la locul lor, asa ca atunci cand te enervezi iesi din casa du-te si te plimba putin, i-ati copilul si stati putin la aer si gandeste-te ca toate astea nu dureaza o vesnicie.
Sunt bune si mineralele sau vitaminele, dar tot mai bine este sa-ti impui sa fii calma.
gabi
dadi_t spune:
Ai auzit de terapia prin sex??? Stati nu dati in mine! De cele mai multe ori neglijarea acestui aspect duce la stari extreme de nervozitate si la multdiscutatul stres! Rezerva-ti cat mai multe momente tandre cu partenerul....si
!
Succes1
dady+anduta(14 sept'96)+bibi(14 febr'04)
Samy spune:
Si eu sunt o fire colerica... din pacate pentru altii. Imi pare atat de rau cand ma descarc pe mama sau pe sotul meu. Dar ma mai linistesc band un ceai de tei indulcit cu miere... sau nu-mi lipseste niciodata sticla de Aloe Vera Plus, o bautura care imi induce o stare de calm si relaxare. Eu o cumpar mai mult ca sufeream de ulcer (facut tot pe sistem nervos), dar ea are si actiunea asta sedativa. Beau seara sau/si dimineata cate o cescuta si imi face chiar bine. Pentru alte detalii vorbim pe adresa privata.
Samy
raducu spune:
quote:
Originally posted by dady68
Ai auzit de terapia prin sex??? Stati nu dati in mine! De cele mai multe ori neglijarea acestui aspect duce la stari extreme de nervozitate si la multdiscutatul stres! Rezerva-ti cat mai multe momente tandre cu partenerul....si!
Succes1
dady+anduta(14 sept'96)+bibi(14 febr'04)
Subscriu!
E cea mai naturala si mai buna metoda.
Mamica lui Raducu