Legende urbane - Buhuhu!
Raspunsuri - Pagina 15
Adela99 spune:
Katarina
Si nu fi necajita din cauza parului, asa ii sta bine unei vrajitoare -cu parul valvoi
Irimell spune:
Buhuhuuuu la toata lumea! Ce multe ne-am mai strins pe aici...Putem sa facem o asociatie deja...hihi...
Donia, foarte interesante faptele povestite de tine. M-ai pus oarecum pe ganduri...
Leah, Florenta bine ati venit la buhuhuit!
Caroline, mai ai si alte intimplari de genul asta? Ti se intimpla des asa ceva?
Vera, o sa incerc si eu sa citesc cartea cind mai ajung prin Romania...Multumesc pentru informare!
Katarina, bine ai venit printre noi! Esti delicioasa la povestit....am ris cu lacrimi...
Numai bine,
Irimell
Irimell spune:
quote:
Originally posted by Adela99quote:
Originally posted by vektros
Aaaa...apropo de pietricele...Io mi-s moarta din copilarie dupa ambra (chihlimbar). Voi ce stiti de el? Ce proprietati are?
Chihlimbarul mai este numit si Aurul Nordului. Existe legende care vorbesc despre insula de chihlimbar pe fundul raului Eridon. Cercetarile au aratat ca insula a existat intr-adevar in Marea Nordului.
Stiati ca in Romania este un muzeu al chihlimbarului?
In comuna Colti la vreo suta de kilometri de Brasov spre Buzau. Locuitorii comunei au un adevarat cult pentru aceasta piatra semipretioasa. Nici unuia nu-i lipseste de la gat sau de la mana o bucatica de chihlimbar. Ei spun ca aceste pietre ii apara de rele si le vindeca bolile.
http://www.chilimbar.home.ro/
Se zice ca chihlimbarul elimina energiile negative, inlatura bacteriile, ajuta impotriva insomniei si a cosmarurilor si inlatura nelinistea.
Vera, mai arunca un ochi si pe aici:
http://www.semi-precious-stone.com/amber-stone.html
Iar despre proprietatile lui mai stiu ca ajuta la diminuarea durerilor de orice fel...Mai stiu mamici care puneau un colier de chihlimbar copiilor cind le ieseau dintisorii...
Pupici,
Irimell
Katarina spune:
Aaaa, sa va povestesc si eu ce i s-a intamplat bunicii mele.Pe vremea cand era mai tinerica ,avu de facut un drum pe jos printr-o zona mai pustie,undeva pe dealurile Prahovei.Si cum mergea ea ingandurata si molesita de soare, aude in urma ei un zgomot care semana teribil cu-n tropait de cal.Se uita in spate,nu vede nimic.Clar ca i se paruse doar.Mai merge putin,iar aude acelasi zgomot,de data asta si mai aproape de ea.Putin speriata de data asta,scruteaza "orizonturile", dar nici urma de cal.Incepe sa se infricoseze de-a binelea si isi continua drumul in pas alergator. Da' se pare ca nu singura.Alaturi de ea ,alerga si calul invizibil.Atunci cade in genunchi si-ncepe sa se roage cu ochii stransi de frica,in timp ce in jurul ei "calul" galopa de zor.Cand zgomotul se stinge,indrazneste sa deschida ochii si se uita in spate.Un nor mare de praf se ridica de pe drum si nici o adiere de vant nu deranja acea zi insorita de vara..Ce ziceti de asta??!!Bu-hu-hu!
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by buli
inca o chestie: eu visez filme.
nu filme cunoscute, ci filme pe care le fac eu in vis. cu generic, cu toata treaba. parca as fi la cinematograf si m-as uita.
de multe ori sint personaj principal.
filmele "mele" sint de actiune si comedii. insa, culmea, nu ma dau in vint dupa genurile astea
aveti idee despre ce este vorba?????
Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
Imi dau si eu cu presupusu' si ia-o ca atare
Probabil iti doresti ca in viata ta sa fie mai multa actiune si comedie. Spun asta pentru ca tu faci filme si de cele mai multe ori esti eroul principal. S-ar putea ca in perioada cand iti apar vise de genul asta sa nutresti o asemenea dorinta
Chiar asa simplu n-o fii!
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by Caroline
Buhuhuna dimineatza si bine v-am gasit! Ce bine imi pare ca v-am gasit.
Placerea de a va citi a inceput ieri, a continuat azi si iata-ma la final cu ce ma framanta pe mine. Subiectul se numeste “ puterea gandului”. Ca este puterea gandului bun sau rau, nu are asa de mare importantza pentru ca pe mine ma fascineaza patrunderea in aceasta zona a mintzii noastre, generatoare de putere si claritate. Evident ca totul se face prin exercitiu, dar ce ma innebuneste pe mine este lipsa de control asupra gandului plecat.
Am sa va povestesc cea mai noua intamplare. Eram la o terasa, o berarie. Lume multa, muzica frumoasa, terasa plina. Comandam ceva, mi-era ingrozitor de sete si fara sa ma pot concentra la conversatia de la masa noastra ma concentrez, mai mult din instinct primar (setea) pe cea care trebuia sa ne aduca bauturile comandate. Trecea grabita dintr-o parte in alta a terasei cu diferitele comenzi. Se apropie de o masa de serviciu situata langa bar si incepe sa isi aranjeze pe o tava paharele de bere construind o piramida. Berea era rece iar paharele incepusera sa abureasca, broboane de apa incepusera sa apara pe pahare, simteam deja racoarea lor, pielea mi se facuse ca de gaina, mi-era deja frig si…. Dintr-o data am simtit pericolul. Am vazut imaginea “dezastrului” pe care parca cu o dorintza diabolica il comandam. Am vrut sa tai brusc legatura cu tinta, dar era prea tarziu. Tipa ridica tava se intoarce face doi pasi si scapa totul din mana. Paharele se rostogolesc pe ciment, se sparg iar berea curge deslantuita printre mesele si picioarele consumatorilor. M-am simtzit ingrozitor de vinovata, stiam ca o sa se intample asta si nu am avut puterea sa imi dezlipesc concentrarea de la situatzia asta idioata.
Asadar, mie mi-e frica sa mai fac exercitzii si nu stiu cum as putea sa ajung sa fac progrese fara sa fac rau…. Poate avetzi voi vre-o idée.
Sunt prin zona, Caro
Un link interesant:
http://www.atman.as.ro/spiritualitate.php?p=articole/spiritualitate/puterea_gandului_05.php
Caro, si eu sunt interesata de puterea gandului si cum sa ne folosim de el pentru a face bine, atat noua cat si celor din jur. Interesant link-ul alaturat de tine.
Am citit si eu destul de multe despre puterea gandului si exercitii aferente pentru ati le controla – de la a gandi positiv pana la telekinezie.
In schimb nu m-am gandit niciodata la ce ai mentionat tu ”lipsa de control asupra gandului plecat”, deci nu te pot ajuta.
Ai citit ceva de Betty Shine? E una din cele mai cunoscute si renumite medium. A studiat si scris despre energia gandului si cum il putem controla. Poate a scris ceva si despre gandul plecat.
http://www.themagikthread.co.uk/html/betty_shine.htm
Povestirea ta m-a dus cu gandul si la telekinezie. N-ar fi posibil ca micul tau gand diabolic sa fie cuplat cu telekinezia? James Conrad a studiat fenomenul tinp de douazeci de ani si a ajuns la concluzia ca aceasta calitate de a deplasa obiecte cu puterea mintii se bazeza pe concentratia in sange a fierului, excesului de vitamina si E (oare n-ar trebui sa-ti faci analizele? ) si inca cativa factori despre care poti citi aici
http://misterium.tripod.com/news/2003/08_aug/02_secret_telekinezie.htm
Adela99 spune:
aaaa.... uitai.... ce nepoliticoasa, sa intru in casa omului fara sa salut
Buhuhu! Buhuhu! Buhuhu!
xenocid spune:
Pentru Bu-hu-hu...ruze
Descrierea postului:
SC INOAN PRESS SRL angajeaza ziaristi-colaboratori. Conditii: fluenta in exprimarea scrisa, cunoasterea unor limbi straine, interes (si stapinirea terminologiei) pentru subiecte de paranormal, astrologie, medicina alopata si terapii complementare, acces permanent la internet, posibilitate de pezenta SAPTAMINALA cu articole in paginile celor doua reviste (Revista Fenomenelor Paranormale si de Astrologie si Leacuri si Terapii). Solicitantii vor sustine o proba adecvata.
CV-urile se primesc pe e-mail parafen@yahoo.com
L'am gasit din intimplare !
http://bestjobs.neogen.ro/?1=1&bj_nl_m=job_detail&idoferta=33794
Grabiti'va pina nu percuteaza Orania ! (cred ca am gresit o litere)
Cu stima,
Alin
*Ex astris, Scientia*
n/a spune:
Multumim, Xenocid! Pupici buhustiuceshti de la selectul nostru club!
Fetele din Romania, amatoare de bu hu hu...ce asteptati???
Tre' sa va impinga Veru de la spate cu vreun strigoi, ceva?
BUHUHU!
http://www.geocities.com/vektros/Pagina_Vektroasei.html
"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain