De ce ne pierdem timpul?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Ancuta,esti incredibila!!!Spui lucrurilor pe nume intr-o maniera absolut minunata,felicitari!
Parca prin tine am scris eu - si mie mi se intampla acelasi lucru,constat cateodata ca-l bat la cap pe sot din orice nimic. Insa el nu se supara prea tare,incearca sa ma inteleaga si sa ma impace cand ma vede asa de recalcitranta.Imi tot spun ca trebuie sa incetez sa mai fiu pisaloaga,mai ales fara motiv real.
El,saracul,ma surprinde mereu cu un buchet de flori ori un mic cadou.In felul asta nu ma lasa sa uit ca el este jumatatea mea,si -totodata - mentine dragostea vie.

Ma gandesc ce s-ar intampla daca ar inceta sa ma iubesca...sunt sigura ca dragostea mea pentru el n-ar muri peste noapte,as plange,urla,suferi...dar n-as accepta nici un compromis,de nici un fel.Ce rost ar avea?!Dragostea cu sila nu se poate,asta mi-e limpede!

Va doresc,dragele mele,o casnicie fericita,sa fiti iubite si sa nu intampinati probleme majore!
Cu bine,

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu cred ca comoditate, sau frica de necunoscut..
Si cred ca mai e si dificultatea financiara pe care o vei avea de infruntat de una singura, plus un copil!!!
Speranta ca va fi mai bine...
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

...interesant subiectul,si intradevar greu de raspuns....eu sunt impreuna cu sotul meu de 11 ani,si casatoriti de 5 ani...ne iubim ca la inceput,cateodata cu mici certuri,deci cu "urcusuri si coborasuri"...insa nu cred ca exista altcineva pt mine,mai bine zis,el este jumatate mea,ceea ce este imbucurator este faptul ca si el simte la fel,si imi zice foarte des lucrul acesta,in concluzie ne iubim si ne respectam mult,chiar daca au trecut atatia ani,si multi ne intreaba,"cum,nu v-ati plictisit unul de altul,sau nu e doar o obisnuita?"...raspunsul este,nu,noi ne iubim ca la inceput,pt ca am stiut intotdeauna cum sa ne purtam unul cu altul si sa facem ca viata sa ne fie buna si frumoasa si dupa atatia ani...si va rog sa ma credeti ca la inceput am trecut prin multe(parintii mei nu au fost de acord cu casatoria).....insa nu stiu ce as face daca ceva s-ar schimba?...si eu sunt de parere ca nu trebuie sa stam sa fim calcate in picioare ,doar din obisnuita sau pt ca noi ii iubim inca pe sotii nostrii...e greu sa o iei iar de la inceput,dar merita,sau dupa ce ai incercat totul in casnicia ta si vezi ca nu mai merge,sa ai curajul sa zici GATA,s-a terminat,trebuie sa o iau de la inceput....eu ma consider o persoana norocoasa,ca am dat peste un barbat bun,intelegator si care ma iubeste enorm de mult,care si-ar da viata pt mine.... Eu va doresc la toate sa fiti fericite si iubite!....Mirela si (25 sapt)

mirela Stoia

Mergi la inceput