Drept la replica!
Raspunsuri - Pagina 9
Cleomax spune:
alyssa, capul sus, nu ai de ce sa-ti fie rusine, mergi inainte si dumnezeu va avea grija de tine si de fetitele tale.
alin, rusine! pune popou' la munca si intretine-ti familia, si daca mai ai ceva noroi de aruncat, fa-o singur, nu cu ajutorul altcuiva. alyssa mi-a confirmat banuiala ca nu tu ai scris prima postare, e prea feminina pentru un ex-con dependent de droguri.
guestus a spus Dintr-un credit "joint" iesi cu un simplu telefon la banca.
nu exista asa ceva, nici macar dupa un divort nu iesi dintr-un "credit joint" cu un simplu telefon.
miau-miau spune:
quote:
Originally posted by mariaangeli_que
Intrebare:de ce Alin,nu mai da nici un semn de viata?
Si eu sint cam ingrijorata, sa nu fie iar la racoare.
Emilia B. spune:
[quote]Originally posted by Alyssa
.. A inceput sa caute telefonul peste tot. A demontat patul, lustrele, veiozele. Stateam inmarmurita, nu stiam ce se intimpla... Apoi a vazut ca nu a gasit nimic. M-a pus sa ma dezbrac si a zis ca poate am ascun microfonul inauntru in vagin. M-a cautat inauntru de vreo trei ori. A bagat aproape toata mina, imi era frica, ma durea, imi era rusine de goliciunea mea, imi era groaza ca se poate intimpla asa ceva cu mine.
Cauta ca un bezmetic "telefonul cu care vorbeam cu amantul"...
In tot timpul asta umbla cu perna dupa el, mi-a fost frica sa tip ca imi punea perna pe fata. Nu m-a lasat sa ma imbrac. Atunci m-am gindit ca trebuie sa il indepartez, ca nu trebuie sa fiu singura. imi era teama pentru copii, pentru mine...
alyssa, trebuie sa admiti ca daca ai fi citit asta despre altcineva decat tine, ar fi greu de crezut...
Si totusi, probabil ca unii dintre noi suntem atat de binecuvantati incat nici macar nu ne putem inchipui ororile care se pertec in lume.
Alyssa, dupa un episod de felul celui caruia l-am citat, n-am decat un sfat: FUGI!!! Ia-ti fetele si du-te, cauta un loc, si dispari din viata unui astfel de obsedat, daca nu vrei sa iti ia sfarsit viata inainte de vreme! Un om de genul asta e capabil de orice!!
Dupa parerea mea, in spatele majoritatii drogatilor se ascunde un demon, care poate face ce vrea cu omul, din momentul in care acesta nu mai detine controlul. Noi am fost construiti sa avem putere asupra lor, Biblia spune asta, (daca mai pui pret pe ce spune ea), numai ca daca le predai lor controlul, (nu neaparat print-un act de vointa decisiv, ci pur si simplu, prin frecventarea ambientelor nepotrivite, a oamenilor fara principii si caracter,cazi in delasare, si prin poarta asta atat de larga a drogurilor, prin care omul isi pierde controlul asupra lui insusi,fara sa constientizeze ca in felul asta face loc la Altcinva sa conduca, care abia asteapta niste haturi libere... , iar dracilor nu le trebuie mult sa ia bicele in mana...), pot face ce vor cu el.
Controlul poate fi recastigat, cum am mai spus si in urma, nimeni nu e niciodata iremediabil pierdut, dar trebuie sa constientizeze situatia de fapt a lucrurilor, sa creada, si sa vrea sa faca ordine. Si va putera sa faca asta doar daca cere puterea Lui Dumnezeu, care nu e o metafora, un mister mistic, ci e ceva cat se poate de concret si real!
OOo, daca ar vedea omul ca ajutorul se gaseste chiar sub nasul lui!
Dar pana una alta, semne de dorinta de schimbare nu se vad, asa ca... da-te deoparte!
Nu pot sa cred ca ai putut sta sa iti faca acele lucruri!!! Da-o'n'colo de treaba, daca el nu te mai respecta, asta inseamna ca nu trebuie sa te mai respecti nici tu??? Trezeste-te, drago!!
Dispari, pur si simplu, fara urme, din viata lui! Sa nu te mai gaseasca!
Altfel, nu m-as mira daca n-o sa mai auzim nimic de tine!!!
Esti prea pretioasa sa lasi un decazut sa isi bata joc de tine!!
Daca ai fi in Italia pe cuvant daca nu ti-as spune sa vii sa stai la mine! Nu ma gandesc decat la fetitele tale!!
TREZESTE-TE!!!
oz spune:
Alice,
e CUMPLIT prin ce a trebuit sa treci din cauza acestui 'barbat' de 2 bani. Nu trebuie sa-ti fie rusine si mai ales nu trebuie sa te dezvinovatesti pentru ca este clar ca tipul are creierul afectat de abuzul de droguri. Dependentii de droguri sunt foarte des agresivi si paranoici iar el nu face exceptie. Daca citesti prima lui postare stiind ca vine de la o persoana dependenta totul devine foarte clar, el face doar sa confirme ceea ce tu ai spus. Eu nu cred in argumente de genul: nevasta m-a impins la infidelitate sau...si mai penibil: prietenii m-au impins la droguri, argumente care vin din partea unei persoane care are 30+ ani, cu familie si responsabilitati. Asta arata doar ce slab de inger este, ce putin 'barbat' este, ca este incapabil sa-si asume greselile, esecurile personale si faptul ca a distrus viata voastra si a gasit vinovati pentru toate deciziile gresite pe care le-a luat. Din pacate pentru fetele voastre, nu am nici un strop de incredere in fapul ca s-a 'scos' din mediul respectiv si ca se apuca serios de recuperare, faptul ca nu reuseste sa recunoasca ceea ce a facut si continua sa te faca direct sau indirect responsabila pentru situatie arata ca nu este inca pregatit sa lupte pentru a scapa de problema.
Iti doresc multa, multa putere, sa reusesti sa-ti refaci viata si sa ai grija de fetitele tale. Acolo sus exista cineva care are grija sa-i dea fiecaruia ceea ce merita, mai devreme sau mai tarziu. Numai bine!
cl spune:
Alyssa, am citit si m-am ingrozit. Iti doresc multa putere si sa aveti parte de liniste si fericire, tu si fetitele tale, cat mai curand.
Claudia
mamicaluitheo spune:
Alyssa imi pare nespus de rau prin ce treci. Desi am zis sa fim impartiali, ma contrazic singura.NU PUTEM FI. mai ales dupa ce ne-ai spus.
Stimate Aline, chiar asa? de ce nu mai postezi absolut nimic? au intrat in concediu "prietena" sau "prietenii" tai?
Si ce vrei de fapt sa castigi? simpatia noastra? ura noastra fata de alyssa? cred ca nu ti-ai ales bine locul, mai ales daca ai ajuns sa te injosesti cu asemenea postari care cred ca nici macar nu-i apartin.
Iar in aceste conditii nici macar nu stiu daca e bine sa fi alaturi de fetele"vietii tale" cum prea bine le numesti. Daca erau asa de iubite te gandeai de 10 ori inainte de a face ceva care sa le faca rau. Dar probabil ca esti MASOCHIST si nici nu dai dovada varstei pe care o ai. ESTI COMPLET NEDEZVOLTAT SI NU CRED CA AI CE SA CAUTI LANGA ELE!
Alyssa Capul sus si nu pleca! nu ai de ce sa-ti fie rusine. cu atat mai mult cu cat a iesit toata povestea la iveala si marea majoritate dintre noi suntem alaturi de tine, fie si virtual.
Cu drag
andreea mami lui theo si florin
dana_ene spune:
Alyssa, ai pentru ce trai si pentru ce sa lupti: pentru fetitele tale !
Nu mai accepta umilinte!
Alin, noi aici suntem prieteni. Prietenia se bazeaza in primul rand pe sinceritate.
Ai fost de la bun inceput fals daca nici macar nu ti-ai conceput si postat singur mesajele.
------------
Guestus, esti atat de sigur ca stii exact cum stau lucrurile in Canada ?
Parca nu acolo locuiesti ?
... Dar nici in Romania, cum ai trecut in profilul tau personal, nu-i asa ?
Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
Guestus spune:
"guestus a spus Dintr-un credit "joint" iesi cu un simplu telefon la banca.
nu exista asa ceva, nici macar dupa un divort nu iesi dintr-un "credit joint" cu un simplu telefon. "
este logic ca trebuie platit creditul de amindoi.....chiar si daca divorteaza. Ce am vrut sa spun este ca poti sa ingheti tot jointul cu un simplu telefon... pina sa puna el mina pe bani. Nu inseamna ca daca ai linie de credit comuna cu cineva este un fel de legamint pe viata cu o banca...adica unul ridica banii si altul plateste.
Irimell spune:
Eu cred ca nimeni nu are dreptul sa judece pe nimeni, ci datoria noastra la este de a fi alaturi de cei in suferinta atunci cand cineva striga dupa ajutor. Intensitatea si dimensiunea suferintei lor nu o putem noi cuantifica dincolo de ecranul calculatorului, dar putem sa le intindem un umar de sprijin si o mana de ajutor si nu sa ii judecam si sa ii punem la zid.
Sa auzim numai de bine,
Irimell
romancutza spune:
Buna Alyssa!
Nici nu stiu cum sa incep...Cert e ca am trait ce traiesti tu acum si sfatul meu este LASA-L SI FUGI!!! CAT MAI DEPARTE!NU INCERCA O REIMPACARE!NU VA AVEA NICI UN FINAL,MAI MULT, TE VEI CHINUI PE TINE LA NESFARSIT!!!
O sa iti spun si de ce iti dau acest sfat...dupa cum am spus, am trait aceeasi experienta nefericita, cu toate ca nu am fost casatoriti, dar am suferit si eu un avort si multa, multa suferinta!!!Ne-am cunoscut cand aveam 18 ani si totul a fost ca cea mai frumoasa poveste de dragoste.Nu m-am uitat , nu am deschis ochii la ceea ce era el de fapt...eram prea indragostita...nu m-am uitat la anturajul dubios, la procesele in derulare pe care le avea,la parintii lui care plangeau in fiecare zi pentru soarta fiului lor, nu mi-am pus intrebari..de ce doarme intodeauna cand ajunge la mine, de ce are ochii rosii cu toate ca nu miroase a alcool,nu m-am intrebat de ce sunt zile in care nu ajunge la mine si am crezut toate pretextele lui de doi bani.Am fost acuzata de infidelitate(paranoia e specifica drogatilor!!)am fost batuta si brutalizata psihic,am iertat de n-ori in speranta unei relatii mai fericite!am gresit prin asta, stiu, dar iti spun toate acestea..si ar mai fi foarte multe de spus ca sa te fac sa intelegi ca un astfel de om NU MERITA!!!E UN BARBAT SLAB, CARE NU ARE CONTROL ASUPRA VIETII LUI MACAR!!E UN RUINAT SI NU-L LASA SA TE RUINEZE SI PE TINE!
Iti spun din experienta ca un astfel de om nu se va schimba niciodata...oricat ar incerca el!Timpul o va arata!si daca va fi altfel decat spun eu acum, ALIN VEI FI O EXCEPTIE DE LA REGULA SI BRAVA TIE, TE ADMIR!!!
Ai incredere in Dumnezeu ca te va ajuta sa iesi din cosmarul asta! Pe mine m-a ajutat si ii multumesc in fiecare zi!Ma simt impacata sufleteste!Ca si tine, stiu ca nu am gresit un minut in relatia mea cum am vazut ca a fost si in cazul tau, tu ai vrut o famile normala si fericita... ca si mine, o relatie fericita cu un final si mai fericit...(greseala a fost ca nu am deschis ochii cand trebuia si din acest motiv a urmat un avort...care ma va urmari toata viata si sper ca Dumnezeu sa ma ierte)
Nu pleca de pe acest forum, accepta iubirea si compatimirea nostra!Te va ajuta sa treci peste toate si sa ajungi la capatul tunelului!NU MAI E MULT!!!
Te pup si iti sunt alaturi cu tot sufletul pentru ca stiu prin ce treci!!!iti spun cu mana pe inima!!!