Drept la replica!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Pare poveste fabricata 100%. Sint multe de zis....dar unele care sar in ochi....este putin probabil ca cineva care sta in Ca 10 ani sa gindeasca ca vin femei bogate la el la boutique. Sau ca sefii angajeaza un sector intreg la o firma pt sex. Sau ca el face 4 luni de "lanturi" si apoi are dreptul la credit la banca. Daca avea 1 cent de plata cit a stat in "lanturi" si nu-l platesti = 0 credit.
Sai sa scrii "cati" in loc de "citi"

"In ultimul timp se simtea inferior. Mi-a spus sa ma las de munca mea de birou si sa mergem impreuna la pus faianta, ca va fi mai bine. Mai Aline, cum sa ma las de munca mea linistita si cit de cit banoasa? Pai acolo la birou sint numai curve si sefii aia va tine pentru sex!!!
Apoi spunea ca s-a saturat de faianta, ca vrea o munca unde sa mearga aranjat (preferabil la un butique scump unde vin femei bogate)."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Draga Alyssa, sunt cu sufletul alaturi de tine, si nu cred ca trebuie sa iti justifici faptele. Mi se pare normal ca o femeie sa decida ce vrea sa faca cu corpul ei(chiar daca asta include un avort), nici o femeie nu trece usor prin asta, si are nevoie de cat mai multa intelegere, sustinere si incurajare. Ceea ce cred ca tie ti-a lipsit...te inteleg perfect, si ma pun in situatia ta si mi se rupe inima, trebuie sa fii un om puternic sa treci prin asta si imi doresc enorm pentru tine sa mergi mai departe cu capul sus!!!
Fa-ne sa ne mandrim cu tine, fii curajoasa si iubeste-te in primul rand pe tine, ca o meriti din plin.
Iti tin pumnii si astept vesti bune de tot!!!!
Succes!
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Pare poveste fabricata 100%. Sint multe de zis....dar unele care sar in ochi....este putin probabil ca cineva care sta in Ca 10 ani sa gindeasca ca vin femei bogate la el la boutique. Sau ca sefii angajeaza un sector intreg la o firma pt sex. Sau ca el face 4 luni de "lanturi" si apoi are dreptul la credit la banca. Daca avea 1 cent de plata cit a stat in "lanturi" si nu-l platesti = 0 credit.

Acum spui??? Taman cind ma atasasem de Alin...si ma batea un gind sa trec pe la el pe la butic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Alyssa, ai grija de tine si de fetele tale in continuare.
nimeni nu merita un asemenea tratament.
mergi tot inainte pe drumul pe care ai apucat.
esti o femeie de isprava si sigur vei avea o viata buna.

Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

-----------
Guestus:
-----------
Eu cred ca este foarte posibil ca cineva sa doreasca sa lucreze la boutique, pentru ca este frecventat de femei bogate, cele mai putin instarite nu merg la boutique, ci la Zellers, WallMart,... Daca esti drogat si obsedat ca te inseala nevasta cu cine vrei si nu vrei, poti sa crezi ca sefii angajeaza femei pentru sex. Daca te uiti la profilul lui Alin, o sa vezi ca la hobby-uri a trecut sexul ca arta, asa ca pare destul de preocupat de latura asta si poate sa isi imagineze orice. Cat despre creditul de la banca, atat timp cat a fost achitat de sotie, nu vad de ce s-ar ingrijora banca.

Mergi la inceput

Casandra
"munca la boutique" ca vin femei bogate este tipic mentalitate de roman de 2 luni in Ca. Nu este ideea unuia care a pus faianta 10 ani. Corect?
Plus...dupa 4 luni de puscarie se duce totul naibii......firma este istorie....iar nu ai cum sa iei imprumut 15 000. Si pare ciudat ca ea a platit in cele 4 luni toate cheltuielile firmei....pt ca el sa poata ridica banii dupa aceea in aprilie. Nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Intrebare:de ce Alin,nu mai da nici un semn de viata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Guestus - orice inculpat primeste un advocat din oficiu. Hai ca te denumim pe tine advocatul din oficiu al lui Alin. Ca vad ca te documentezi serios si cauti acele in carele de fan. Chiar daca nu ne convingi, merita sa scrii prelegerea.

cu stima

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Desprecopii...eu sint judecator nu avocat.
Povestea pare interesanta si de acum nu mai deranjez pe nimeni cu comentariile mele acide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

mey , judecatorul are barba alba si sta printre norisori ! reprofileza-te !

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput