Drept la replica!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Guestus, nu prea citesti tu mesajele in ordine cronologice, asa-i?
Adresa de mail a aparut abia acum, DUPA ce sotul lui Alyssa a scris numele sotiei pe forum...Mai citeste o data, poate, poate...

Alyssa, viata merge mai departe, e dureros intr-adevar sa vezi ca cel care ti-a fost sot 10 ani si pe care l-ai iubit, e un om atat de slab, atat de usor coruptibil de diferitele tentatii din jurul lui. Orice problema ai in casnicie nu te refulezi in droguri si in aventuri extra-conjugale ci mergi acasa, la sotie si incerci sa rezolvi ce e de rezolvat. Sotul tau a fost si e un om slab, se lasa dus de furtuna. Esti tanara, ai 2 copii. Pentru ei fii tare si mergi mai departe.
Cat despre postarile sotului...Nu e deloc cinstit ce a facut, daca tot vrea drept la replica, atunci sa pastreze aceasi nota de discretie pe care a abordat-o sotia sa... E un gest de razbunare, un gest de om necugetat.
Alin, gandeste-te daca ar fi fost rolurile schimbate, cum ai fi reactionat la problemele ei cu drogurile. Ai fi incercat sa o ajuti...Si daca nu ai fi reusit? Ti-ai fi expus copiii la asa ceva?
Sfatul meu e sa renunti la droguri, la viata dezordonata. Aduna-te, ia un nou start curat in viata si mergi si tu mai departe.

Numai bine la amadoi.

,Dana si Andrei(12 dec 2003)

http://community.webshots.com/user/dpintilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Roxanica se referea la mesajul loredanei

"Originally posted by loredanaiascu

Hai ca tot citesc si citesc, dar deja nu mai rezist si trebuie sa imi spun opinia.
Rufele murdare se spala in familie, asta e valabil pentru amandoi. Nu mi se pare deloc normal sa te apuci si sa povestesti intregii lumi prin ce treci, ca nu se intampla altceva decat un nou subiect de barfa. Sotul vine aici si cere, defapt ce cere sa va judece? sa va impace si divorteze oamenii de aici de pe seit?
Nu stiu ce familie ati fost voi timp de 10 ani dar ceea ce se intampla acum da dovada ca nu aveti respect unul de celalalt. Vine Alice si se plange, cere un sfat, apoi vine si sotul si se plange si el, vrea si el un sfat :)))
Parca am fi in telenovele, oricum eu cred ca in acest mariaj vinovati de esecul lor sunteti amandoi, chiar daca probabli Alin mai mult pe undeva si Alice a participat... asta e doar parerea mea
Va doresc o zi buna si sa va de-a Dumnezeu intelepciune sa faceti ce e mai bine pentru cele doua fetite

lore"

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vichi spune:

quote:
Originally posted by loredanaiascu

Hai ca tot citesc si citesc, dar deja nu mai rezist si trebuie sa imi spun opinia.
Rufele murdare se spala in familie, asta e valabil pentru amandoi. Nu mi se pare deloc normal sa te apuci si sa povestesti intregii lumi prin ce treci, ca nu se intampla altceva decat un nou subiect de barfa. Sotul vine aici si cere, defapt ce cere sa va judece? sa va impace si divorteze oamenii de aici de pe seit?
Nu stiu ce familie ati fost voi timp de 10 ani dar ceea ce se intampla acum da dovada ca nu aveti respect unul de celalalt. Vine Alice si se plange, cere un sfat, apoi vine si sotul si se plange si el, vrea si el un sfat :)))

Parca am fi in telenovele, oricum eu cred ca in acest mariaj vinovati de esecul lor sunteti amandoi, chiar daca probabli Alin mai mult pe undeva si Alice a participat... asta e doar parerea mea
Va doresc o zi buna si sa va de-a Dumnezeu intelepciune sa faceti ce e mai bine pentru cele doua fetite

lore

Mesajul tau ma face sa ma intreb ce fel de prietena poti fii? Cineva cere ajutor, asa cum se pricepe, patetic sau nu, cere sfaturi, iar tu dai cu batul...
Iti reamintesc ca viata ne supune adesea unor situatii critice, in care un sfat poate avea rol de miracol. "Gandeste" si cu inima inainte sa dai Enter.

Violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

din partea mea nu devine incendiara ... imi este absolut egal cine ce zice... fiecare are dreptul la parere proprie, nu pun parul pe nimeni pentru parerea ce o are...
Spun doar atat, nimeni, dar absolut nimeni nu poate sti ce e in familia si in casa celuilalt, sau bagati voi mana in foc ca e asa cum zice Alice sau ca e asa cum zice Alin ????
Fiecare are partea lui de vina, nici o casnicie nu se duce dracului asa din senin si nici nu se poate spune ca doar unul a fost vinovat ...

lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaPopa spune:

Mi se pare ca toata discutia se departeaza de la subiect.
Parerea mea e ca in aceasta situatie copiii sufera cel mai mult. De aceea eu as incerca, indiferent de partea cui e vina, sa fac in asa fel incat lor sa le fie bine. Oare copiii nu simt starea de tensiune dintre parintii lor?!?! Oare merita ca a lor copilarie sa fie umbrita de asemenea evenimente?
Alin, ar trebui sa incerci sa o iei de la capat, sa renunti la vicii, sa iti gasesti un loc de munca si sa o lasi pe Alyssa in pace. Avand in vedere problema cu drogurile, copiii ar trebui protejati de catre mama lor, pana ce problema respectiva e rezolvata.
Alyssa, nu cred ca trebuie sa te retragi! Nu e drept ce s-a intamplat, dar daca oamenii acestei comunitati virtuale te ajuta macar cu un sfat, de ce sa renunti la el? Ai grija in continuare de tine si de copilasi si nu renunta la speranta ca vor veni si vremuri mai bune!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu credeam ca ne-am adunat cu totii aici ca sa fim ca o familie...sa ne ajutam si sa impartasim problemele noastre..nu asta e scopul site-ului??? Sa ne ajutam unii pe altii...
Deci cu rufele murdare se spala in familie !! nu sunt de acord..
Si parerea mea ar fi ca intodeuna exista mai multe variante si nici una nu e adevarata, adevarul fiind udeva la mijloc...
Alyssa, ti-am citit mesajele, si ma simt apropiata de tine, si iti doresc putere sa treci peste tot, sa iti gasesti fericirea si sa nu apleci urechea la gurile rele. Eu te admir ca ai avut curajul sa faci pasul asta (divortul) si ca ai putut sa spui : Pana aici! Fiecare stie ce e mai bine pentru el si are dreptul sa isi aleaga drumul spre fericire...si eu sper ca Alyssa l-a gasit si vreau sa se bucure de noul ei drum, sa savreze fiecare clipa.
Alin putea sa isi spuna parerea fara sa dea nume, si fara sa intepe...cred ca l-as fi compatimit mai mult. Dar dupa cum cred eu, ca si el are dreptul sa isi vada de drumul lui, atata timp cat nu incearca sa puna piedica nimanui. A recunoscut ca a gresit, nu i-a fost iertata greseala...si acum il asteapta o noua viata...succes!
Sinzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Alyssa, nu pleca, nu ai de ce sa-ti fie rusine. Ai facut doi mari pasi importanti pt tine si pt copii tai: ai inaintat divortzul si ai indepartat gandul sinuciderii. Este o mare realizare. De ce sa-ti fie rusine? ca el ti-a spuns numele, ca a impartasit cu scopuri de el stiute povestea ca sa iti faca iar rau, acolo unde tu ai cautat sa gasesti un pic de bine ca sa treci peste toate astea?

Nu merita, asculta bine ce iti spun.. NU MERITA.

Nu vrem s apleci, eu nu vreau sa pleci.. cu cine vrei sa vorbesti? vrei sa te inchizi in tine? Cu cine vrei sa impartasesti bucuriile sau poznele copiilor tai? Cui ai sa-i ceri un sfat in miez de noapte?

numai bine de la fetitza mea si de la mine

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Sinzi_ana ai dreptate, ma gindesc ca de fapt nu am spus bine nici eu "rufele murdare se spala in famile". E un mod de a spune, dar ce vroiam de fapt sa zic e ca nu e chiar etic ca unul din parteneri sa vina cu declaratii de genul "subsemnatul XY, cu domiciliul in Z, declar ca" sotia mea e ...asa si pe dincolo. Si mie mi se pare normal sa cerem sfatul aici, Loredanaiascu, ma gindesc cu infrigurare ca daca as avea ceva probleme delicate in familie si daca as indrazni sa cer o parere aici pe forum, poate ai sa ma pui la punct cu un raspuns asemanator.... Alice spune undeva ca a fost la un pas de sinucidere... E cumplit lucrul asta! A cautat in stinga si-n drepata oameni sa o ajute cu un sfat, poate macar sa-si puna capul pe umarul virtual al cuiva, ma gindesc ca poate in noi sau in acel preot a gasit puterea sa se ridice si sa lupte pt ea si pt fetele ei. Daca macar o particica mica din ajutor a venit si de la noi, atunci putem fi cu fruntea sus! Cum puteti unele dintre voi sa puneti eticheta de telenovela si sa-i sugerati ca a facut o greseala cautind un sfat aici. A fost acum ceva timp un subiect despre o mama care s-a sinucis, din cauza cumplitei vieti familiale, pe ea nimeni nu a ajutat-o cu un sfat,cu un gind bun, cu sustinere morala, poate ar fi contat cu ceva, poate un gest mic din partea noastra ar putea fi enorm pentru altcineva!Alice draga noastra prietena, nu ai de ce sa pleci, nu ai nici un motiv pe lumea asta sa-ti fie rusine de ceva! Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Fetelor,sunteti extraordinare!!!!Aveti un suflet asa de bun
Alyssa,te-ai convins ca nimeni nu-si doreste ca tu sa renunti la acest forum?

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Un om pe care viata il incearca rau, simte ca nu mai poate de unul singur si spune si altora prin ceea ce trece pentru ca ii este greu, greu de tot. De ajutat efectiv nu putem, dar o vorba bun, un sfat, o incurajare putem da. Nu e frumos sa intorci spatele cuiva aflat intr-o situatie pe care nu i-o doresti nimanui.

O felicit pe Alyssa ca a avut putere sa impartaseasca durerea prin care trece, sa analizeze situatia si sa ia o decizie.

Alin are de fapt o singura mare, dar mare problema: drogurile. Cu asta trebuie sa se lupte, sa recunoasca ca asta e problema lui, si sa se lupte cu ea, pana invinge.

Mergi la inceput