Drept la replica!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am urmarit acest subiect de la inceput, dar nu mi-am spus parerea (sau mi-am spus-o?) pentru ca mi s-a parut ca este un subiect foarte delicat.

insa eu cred ca acest forum nu este pentru a judeca cine are dreptate si cine nu. eu cred ca persoanele care posteaza aici cerind sfaturi si incurajari se adreseaza unor prieteni virtuali.

comunitatea este foarte mare si de aici si multitudinea de pareri.
nu putem fi de acord cu tot ce spun unii oameni - ar fi o mare plictiseala pe pamint daca ar fi asa, insa nici nu-i putem judeca si nu putem hotari cine are dreptate. nici nu-i treaba nimanui. e treaba instantei supreme sau, aici pe pamint, e treaba celor care sint pregatiti si platiti pentru asta.

de aceea nu sint de acord cu cei care taie in carne vie (sa se puna in pielea celor carora le dau asa sfaturi radicale). putina moderatie si compasiune nu strica nimanui.

si ca sa nu fiu total off topic, eu cred ca atunci cind simti ca o casniie nu mai merge trebuie s-o lasi sa se duca.

iar in problema cu adictia, pot sa spun asa: drogurile iti aduc moarte si ii nenorocesc pe cei de linga tine.

m-am gindit mult daca sa trimit mesajul ...

le doresc Alyssei si lui Alin sa aiba puterea sa treaca peste acest moment greu din viata lor si sa-si gaseasca resurse pentru o viata buna in continuare. impreuna sau separat. cum vor decide ei.

Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Alin, iti speli rufele in public si e foarte urat! Apoi, Alice ti-a respectat anonimatul, fair play ar fi fost ca si tu sa faci asa. Iti pun si eu trei intrebari:
1. te-ai drogat?
2. te mai droghezi?
3. faci trafic cu droguri?
Nu e nevoie sa-mi raspunzi, dar raspunde-ti tie, cu toata sinceritatea. Daca raspunsul este da, realizezi ce fel de viata le vei oferi copiilor tai?
Iti doresc sa-ti gasesti drumul drept!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

Anca,
ai mare dreptate.nu avem nici un drept sa judecam,deoarece numai ei doi stiu care este adevarul.dar,da-mi voie sa spun ca nu a procedat corect Alin atunci cand a facut public numele sotie.seamana a vendeta.
le doresc putere si intelepciune.ei sunt singurii care isi pot rezolva problemele.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Draga Alyssa, nu pleca, nu are de ce sa-ti fie rusine! Te rog, ramai alaturi de noi, chiar nu ai nici un motiv pentru care sa te retragi. Eu iti doresc numai bine, sa fii puternica pentru fetitele tale si D-zeu sa-ti vada suferinta si sa te ajute! Si sa participi alaturi de noi ca si pana acum la acest forum minunat!

Alin, ceea ce faci tu se numeste vendeta. De fapt tu nu ceri nici un sfat, tu ai vrut doar sa o denigrezi pe Alyssa, probabil ca era singurul loc unde nu o facusei deja...oare nu-ti dai seama de cat rau provoci?

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

bravo RUXI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

Alyssa , daca e sa ii fie rusine cuiva atunci lui ar trebui sa ii fie ! Toata lumea are dreptul la replica - f bine ca a scris si punctul lui de vedere . Dar asta nu inseamna ca noi nu suntem capabili sa citim printre randuri si sa intelegem ceea ce s-a intamplat de fapt . Nu noi avem dreptul sa va judecam . Nimeni nu are acest drept . Noi suntem aici cu un sfat , o vorba buna , un umar virtual pe care sa plangi . Multa putere , pentru fetitele tale , si pentru tine ! Capul sus ! Orice sut in fund e un pas inainte !
Iar celor care considera asta mai ceva ca o telenovela , sa multumeasca Celui care trebuie ca nu ei trec prin aceste probleme , si sa Il roage sa nici nu treaca vreodata !

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput

nu inteleg de ce nu se poate pastra o echidistanta fata de subiectele prezentate aici.nu este prima oara cand remarc chestia asta.din dorinta de a ajuta mai rau facem rau.sau exageram cu "amabilitatile-de genul sa dea Dumnezeu sa nu dea sa treceti prin asa ceva".noi suntem singurii vinovati pentru situatiile care apar la un moment dat in viata noastra.nimeni nu doreste raul nimanui si unii dintre noi inteleg mai bine decat altii situatiile prezentate.

ps:nu s-a folosit termenul telenovela ci vendeta.care nu inseamna deloc acelasi lucru

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Il tot acuzati pe om de vendeta cind Alyssa isi scrie numele.

"Daca doriti sa imi raspundeti puteti sa imi scrieti la munca pe adresa alice.
capitan@realstar.ca pentru ca acasa nu prea am timp de computer.

Va multumesc ca m-ati ascultat si va urez numai bine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

quote:
Originally posted by mariagi

nu inteleg de ce nu se poate pastra o echidistanta fata de subiectele prezentate aici.nu este prima oara cand remarc chestia asta.din dorinta de a ajuta mai rau facem rau.sau exageram cu "amabilitatile-de genul sa dea Dumnezeu sa nu dea sa treceti prin asa ceva".noi suntem singurii vinovati pentru situatiile care apar la un moment dat in viata noastra.nimeni nu doreste raul nimanui si unii dintre noi inteleg mai bine decat altii situatiile prezentate.

ps:nu s-a folosit termenul telenovela ci vendeta.care nu inseamna deloc acelasi lucru

Maria

pe langa faptul ca s-a folosit si termenul "telenovela" , nu inteleg ce ai vrea sa facem, ? sa ii ziceam : Da , e vina voastra , ia mai lasati-ne in pace ca si noi avem probleme ? sau cum ?

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Il tot acuzati pe om de vendeta cind Alyssa isi scrie numele.

"Daca doriti sa imi raspundeti puteti sa imi scrieti la munca pe adresa alice.
capitan@realstar.ca pentru ca acasa nu prea am timp de computer.

Va multumesc ca m-ati ascultat si va urez numai bine!"

Cred ca nu ai citit cu atentie, guestus! Nu si l-a scris pana cand a aparut dl. Alin cu dreptul sau la replica in care-i da numele complet. Abia apoi Alyssa, ne reda din nou toate mesajele sale plus confesiunea ei catre preotul respectiv, confesiune care nu a mai fost postata pe forum pana la acest moment. Asa ca tot despre vendeta-i vorba!

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput