Sus... in Scandinavia
Raspunsuri - Pagina 9
Idora spune:
Hai ca acum chiar ma faci sa radDar de fapt e un fapt cunoscut ca suedezii se lauda singuri si se cred asi in orice domeniuHai ca mai inteleg ca italienii si spaniolii sunt pe primele locuri dar suedezii in nici un cazpoate pe primele din coada
louisea spune:
quote:
Originally posted by Idora
Hai ca acum chiar ma faci sa radDar de fapt e un fapt cunoscut ca suedezii se lauda singuri si se cred asi in orice domeniuHai ca mai inteleg ca italienii si spaniolii sunt pe primele locuri dar suedezii in nici un cazpoate pe primele din coada
Rayuela spune:
hahahahahah..mai da unde sint frumusetile alea rapitoare,ca io pe strada nu prea le vaz..sa-mi schimb dioptriile la lentile?hau hau!!!
dar la femei era sondaj?Sint curioasa romancutele,nu apar in top?E clar ca-s invidiosi atunci!
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Idora spune:
Eu cred ca trebuie sa-mi pun ochelari, ca inseamna ca nu mai vad bineMey ce de frumuseti aici in Suedia si eu nu stiu nimic
louisea spune:
eu am citit articolul pe pagina de internet a ziarului si acolo era redat doar partial articolul .. asa ca nu stiu daca romancutele sunt si pe unde sunt.. iar statistica era facuta pe femei+barbati, la un loc...
louisea spune:
atat m-am invartit ca mi-am sters poza din gresala in loc sa modific descrierea..
acu m-am apucat de scris indicatii (pretioase) pt "soacra-mea" cum trebuie sa-l ingrijeasca pe Bandit , ce si ce trebuie sa-i dea sa manance, cand, cum, ca il lasam la ea cand plecam... cand o sa vina prietenul meu acasa cred ca o sa rada in hohote cand o sa vada lista.
cred ca m-am shuchi cu totul
lilanda spune:
louisea, ce subiect are sondajul ala: frumosi sau sexi??? Ca zau, italienii or fi ei sexi da' numa' frumosi nu sint!!! Parerea mea!! Citeam mai demult o statistica si se spunea ca barbatul italian obisnuit este scund, chel si cu burta iar din cite am vazut eu, cam asa e!!!
bre narancea iar o tai la arabi??? Ai grija mare ca, nu de alta, dar raminem aici in Scandinavia fara exponent masculin!!! Si meey tu sa ma contrazici pe mine ca i-o am intrebat la Politi unde am voie sa calatoresc cu tidula de mi-au dat-o ei si m-au informat ca numa' aici in nord... acu' nu zic ca tot ce e posibil sa fi tu mai desptept ca politistul danez, da' eu nu ma iau dupa tine!!!
louisea spune:
dupa spusele mele in relatarile anterioare...
quote:
Originally posted by louisea
am uitat.. azi in B.T. danezii apar ca cei mai nesexi (mest usexede) din 19 tari si 3841 de persoane pe care s-a facut statistica...
ce ma bucur...!!!!!!
da atat m-am invartit ca am dat-o pe frumosi
uitandu-ma mai scrie scrie asa.. statistica facuta "om venlighed (amabilitate, complezenta) og sex-appeal" iar titlul articolului "Danskerne de mest usexede"
Catalina-Roxana spune:
Buna la toata lumea,
M a primiti si pe mine....
numai bine la toate si toti ....
Roxi si Isabella (2luni)
lilanda spune:
Bun venit Roxi!!! Vad ca a inceput iar furtuna pe aici, asa ca io ma retrag sa visez soare si caldura!!! Cred ca Bacovia sigur a visat Danemarca!!!