Sus... in Scandinavia
Raspunsuri - Pagina 5
satany spune:
ba sa n-aud de romania cu caldurile ei..nu le mai suport...chiar n-am ce invidia..io as vrea doar asa putin soare..22 grd..atit..ce bine-ar fi....las' ca vine si la noi vara..la iarna..
narancea spune:
neatza la romancele scandinave !
hai scularea ca a venit vara, e soarele sus.
mai lasati sticlele alea si iesti afara la soare sa mai bronzati un pic pulpitzele ca prea sinteti palide hahhahahahaha
Mona_B spune:
quote:Vino in Germania, mai ales in sud,avem o vreme excelenta, uscata si cu temperaturi pana in 25 de grade cel putin deocamdata;soare aproape zilnic.
Originally posted by satany
ba sa n-aud de romania cu caldurile ei..nu le mai suport...chiar n-am ce invidia..io as vrea doar asa putin soare..22 grd..atit..ce bine-ar fi....las' ca vine si la noi vara..la iarna..
louisea spune:
azi se prognozase o zi senina, mult soare!!!!! si la mine aici e innorat si soarele abia se vede.....
plus ca nervi pe sistemul medical danez!!! ca se duca ...undeva.. toti medicii.. parca sunt picati din luna... moare omu pana sa ia ei o masura...
louisea spune:
quote:
Originally posted by narancea
daca vrei masura, hai ca iti iau eu masura, tot esti linga mine aici la doi pasi
da zau... eu ma duc ca ma doare, el nu vede nimic si eu ii repet ca ma doare, el ca n-am nimic.. atunci de ce ma doare??? ca el e chior or ca e incompetent...
louisea spune:
am uitat.. azi in B.T. danezii apar ca cei mai nesexi (mest usexede) din 19 tari si 3841 de persoane pe care s-a facut statistica...
ce ma bucur...!!!!!!
Rayuela spune:
Neata la nordici!!
Hahahah.louisea,pai sa vezi competenta aici,iti vine sa ,la propriu,nu la figurat!V-am povestit cind m-am duc la spital,aveam crize de durere,credeam ca e apendicita..asta credeau si ei,m-am bagat cu perfuzii,gata,o operam..dar dupa o ora vine o asistenta,imi scoate perfuziile si-mi spune..sa plec acasa,ca n-am nimic!!!Asta in conditiile in care eu urlam de durere..ea imi spunea u alte cuvinte ca-s nebuna..ca mi se pare!!In fine..
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
narancea spune:
ma fetelor nu va mai vaitatzi atita, ca sinteti tinere.........
of ce am sa ma fac eu cu voi cind o sa imbatrinitzi hahahaha atunci sa vezi jale pe aici
bolnavioarelor, fruntea sus, dati-i cu vitamina votka si tigari, si va puneti pe picioare
narancea spune:
aaaaaaa louisea , ia ma sa iti iau eu tie masura, sa vedem noi cit esti tu de sexy de rizi de altzii ...........
nu e frumos sa rizi de uritzii astia, asta nu e vina lor ca i-a ouat asa, vina lor e ca sint toromaci, sexy le mai trebuia sa fie hahahaha ca in rest sint perfecti