Sus... in Scandinavia
Raspunsuri - Pagina 16
Idora spune:
Neata, mi-au plecat si mie musafirii inainte
Faina noua varianta din Miorita Adela
Lilanda dar chiar asa, de ce nu-ti pui alta poza sa te vedem mai bine
Elena, peste 4 zile sunt acasaNa, ca iar te-am ofticatLasa ca o sa mergi si tu
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
lilanda mamy,pe tine cine te-a pus la decapitat in poza aia?ca mai mai mi-e mila de tine!
Pai singurica ma urcai acolo!!! Ca vorba ceea, ce-si face omul cu mina lui e sfint!!!
Pai Isa as fi vrut sa mai pun niste poze la album, mai ales cu catelul meu, Ilie, da' nu's ce are calculatorul (eu suspectez firewall-ul lui consortu') ca nu ma lasa. S-asa poza asta mi-a pus-o Veve, de pe calculatorul ei!!
Rayuela spune:
lilanda nu mai pooooooooooot,de ris,genial numele catelului:ILIEEEEE!!!Aveam o pretena care avea un catel pe care-l chema Costache,ce ma distreaza numele astea de soferi de camion
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Idora spune:
Aha, am inteles Lilanda
M-am uitat pe vreme in Romania:sunt 31 grade la Bucuresti si 24 la mine in oras!! Asa mai merge,sper sa se mentina asa, ca nu vreau sa trecem direct de la frig la canicula!!
Idora spune:
Elena, Ilie ca Ilie pentru nume de caine dar ce zici ca nu i-am dat inca nici un nume pisicii si o strigam FATANici n-o sa-i mai dam alt nume ca deja e obisnuita cu numele asta
lilanda spune:
I-auzi la ea!!! Sofer de camion!!
Pai catelul meu e un collie superb...are doi ani si l-am carat cu peripetii din Romania. Am si postat despre el la situatii caraghioase...mey sa stii ca lui ii prieste clima de-acilea, numa' ca sufera baiatul dupa fete...cum astea toate sint castrate pe aici, ma gindesc sa-l decotorosesc si eu de bilute, ca slaba nadejde sa le foloseasca vreodata!!!
isa, tu vrei sa iei bataie, asa-i???
lilanda spune:
Pai te cite ori apari, bagi o prastie pe-aicea cu caldura de la noi Da' nu ca sa te plingi, ci ca sa ne faci noua in ciuda, ca ne lasi cu ochii-n soare...pardon- nori!!
Idora spune:
Lilanda nu o fac cu intentie dar sunt f. bucuroasa ca plec acasa si vreau sa-mi exprim bucuria intr-un fel! Poate nu-i cea mai buna alegere asa cum fac eu si va inteleg, nici eu nu m-as simti prea bineGata, nu mai zic nimic despre vreme dar sunt bucuroasa ca plec, asta-i tot!!Aici iar ploua cu galeata