moldoveni din toate colturile (3)
Raspunsuri - Pagina 5
nicol3 spune:
Salutare la toata lumea! Si io mi-s moldoveanca din Bacau si ma alatur voua ca sunt tare mandra ca-s moldoveanca.!!!!
Sa fim sanatosi si voiosi!
Nicole
roxanuta spune:
Iracan di mini fetilor! Da' Galatii tare slab is reprezentati asi! Iaca ma afirm moldoveanca in pribejie (cu al meu consort)!
lilanda spune:
Am venit sa ma arat ca am strins banutii la ciorap si mi-am cumparat titulatura!!! Dau pe dinafara de mindrie!!!
Pupi la modloveni!
pozulici
Veve spune:
...ti-as iubi da' nu-t stiu vorbaaaaa...
Lilando,ejti totala!Pacat ca nu pusesi varianta originala!(trandashir di la Moldova)
Irina,veve & croko
pozici
sanziana spune:
Si eu, si eu sunt din Galati. Salutare tuturor moldovencelor. Spunea-ti ca in Oltenia, moldovenii sunt priviti nu stiu cum ... Nu ma mai mira nimic, daca cei din Braila (care sunt la 15 km de Galati, deci diferente prea mari intre noi zic eu ca nu sunt - referitor la accent) tin in mod deosebit sa faca precizarea ca ei nu sunt moldoveni si ca ei se deosebesc de noi de la o posta. Te doare capul nu alta.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Veve
...ti-as iubi da' nu-t stiu vorbaaaaa...
Lilando,ejti totala!Pacat ca nu pusesi varianta originala!(trandashir di la Moldova)
Am renuntat la varianta orginala din doua motive:
1. ca n-am avut loc si doi,
2. apai numai trandafiras, nu mai sint io..., da' poati un boboc!!!
Mey, dara albumul ala tat golas ii. Si am o clineta pe-aici care a promis ca pune si, iaca, n-a pus...oooaaaaakkkkkkkkkeeeeeee??
pozulici
aura 1974 spune:
Buna tuturor,si eu sint moldoveanca si voi fi intotdeauna chiar daca nu mai locuiesc aici.Ah..sint din Galati.pentru toti.
nicodoh spune:
Buna moldoveni. Eu sunt din Roman si m+am mutat cu sotul meu in Radauti, deci sunt moldoveanca. Imi pare atat de bine cand mai gasesc moldoveni. Este cineva din Roman?
Oana@love spune:
IACA SI EU TRANDASIRU' TOT DI LA MOLDOVA ...SUNT MOLDOVEANCA 100% DE LA PIATRA NEAMT ,SI-MI CRESTE INIMA SA VAD CE GASCA MARE AVEM HAI SA TRAITI MOLDOVENCELE MELE SI TOATA DRAGOSTEA LA VOI SA FIE POATE MA PUNE-TI SI PE MINE PE VREO "LISTUTA....)
Onuta