Idei de vacanta

Idei de vacanta | Autor: Rechinuta

Link direct la acest mesaj

Buna,

Propun sa facem o lista cu locurile unde am fost in vacanta si ne-au placut in mod deosebit.

Eu am fost acum 2 ani in Turcia si mi-a placut mult in Kusadasi - Hotel Grand Blue Sky (5 stele). Am plecat prin agentia Ali Baba (www.alibabatour.com)

Pentru anul acesta mi-am propus Spania - Palma de Mallorca - Hotel Venus Playa (3 stele). Vreau sa plec cu agentia J'INFO TOURS (www.jinfotours.ro) si pachetul contine : 7 nopti, demipensiune,charter si costa 478euro/pers.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Insula Skiathos din Grecia !!! Parte a insulelor Sporades, cumva la "mijlocul" Grecie, linga Volos. www.skiathosinfo.com. Orasel mititel, tipic grecesc, plaje excelente si variate, f multa verdeata.

Am gasit un website f bun daca ai dileme despre cazare in Spania, Turcia - altii care au fost la diverse hoteluri scriu despre experientele lor, la ce sa te astepti:

www.holidaytruths.co.uk
www.holiday-truth.com
http://www.realholidayreports.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Rechinuta,fii foarte atenta cu astia de la J'info.Mai dau mici tzepe.Noua anul trecut ne-au dat bilete de avion cu ore diferite.Eu m-am intors de la Paris cu o cursa de pranz si sotul meu cu o cursa de seara.Sa fii atenta si sa nu-i lasi sa te pacaleasca.Mi-a mai povestit cineva o chestie de genul asta : erau 4 persoane care si-au rezervat 2 camere la hotel si s-au trezit ca biletele erau in perioade diferite.Au completat si ei pe unde au avut locuri libere.

Jasmine
19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Subsciru cu J'info.....

Mergi la inceput