jurnalistilor ce ne citesc!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

citez:La cite site-uri de ziare s-au facut trimiteri, fara ca reporterii sa sara in sus ca sunt cititi de unii care nu cotizeaza la salariul lor... Si ziarele au forumuri care pot deveni sursa de inspiratie, dar nimeni nu s-a plins de "scurgere de informatii".
pacat de calitate de moderator adrianangi.mi se vadit jignitoare atitudinea ta,clar in favoarea colegilor tai de breasla

aceasta este parerea mea de membru DC

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Acest subiect este suficient cat a fost dezbatut. Mesajul a fost si ramane clar. Orice adresa personala este neavenita. Adrianangi si-a expus opinia nu in calitate de moderator ci in calitate de utilizator. Dincolo de acest drept personal al fiecaruia dintre noi (chiar si a moderatorilor) exista latura administrativa cea de moderator(moderatoare) care nu are nici o tangenta cu opinia personala. Orice remarca directa catre o persoana este in general nerecomandabila conform prevederilor regulamentului, iar amestecul acestora cu functia detinuta este neavenita. Acesta este unul din motivele pentru care conform regulamentului acestui forum moderatorii au obligatia de a preciza in mod explicit expunerea opiniei cu titlu personal, ceea ce in cazul de fata a fost respectat.
In final cel mai potrivit lucru este acela de a perfectiona relatiile interumane din acest forum si de a gasi modalitati mai bune de comunicare.
Subiect inchis. Daca mai sunt opinii care se considera a nu fi fost postate si cu importanta informationala exista binecunoscuta modalitate a deschiderii unui subiect daca nu nou cel putin cu aceeasi tematica.


Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Adriana,

Nu stau sa despic firul in patru si sa-ti raspund la fiecare afirmatie. Este clar ca aici avem un punct de vedere total diferit! Eu ti-l respect pe al tau si sunt comvins ca si tu il poti respecta pe al nostru. Pana una alta "AICI" suntem pe forumul Desprecopii.com unde noi facem regulile.

Concluzionez prin a spune: pana acum situatia drepturilor de autor era reglementata dor de disclaimerul site-ului (accesibil de pe prima pagina) si evident de bunul simt. Acum insa exista reguli clare la REGULAMENT. Regulamentul forumului este mai mult decat vizibil in coltul din dreapta sus si apare pe toate paginile.

Cred ca este de datoria oricarui jurnalist sa citeasca acest regulament inainte de a folosi informatia de pe acest forum.

Acestea fiind spuse pun un mare punct acestei discutii. Nu intru in polemica si consider ca regulile sunt clare. Incepand de astazi acest gen de polemici se vor rezolva pe cai legale.

Cu respect,
Administratorul forumului desprecopii.comDesprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput