Transpiratii nocturne

Transpiratii nocturne | Autor: Christel

Link direct la acest mesaj

Dragele mele viitoare mamici, va confruntati cu aceste probleme? Ca eu de vreo doua seri nu stiu ce sa mai fac, schimb pe noapte 3-4 tricouri si racita nu sunt si nici cald nu este, cam 20 de grade. Sunt in saptamana 37 de sarcina, deci mult nu mai avem de asteptat dar tot suparator este.Si nu pot dormi noaptea mai mult de 3-4 ore, nu-mi mai gasesc nici o pozitie comoda si ma trezesc din doua in doua ore pentru mers la toaleta.Of, ca tare greu mai e!
Daca aveti si pentru mine, un sfat va rog, ca greu mai e.

Sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi.
37 saptamani-DPN 20 iulie - Fetita Theodora Cristina.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Buna Christel,
Nu esti singura in situatia asta. Si mie mi se intampla sa transpir foarte mult noaptea, ma trezesc sa-mi schimb pijamaua sau tricoul, dar pana la urma am hotarat sa dorm doar in chilotei.
Cu mersul la toaleta foarte des sunt obisnuita. Am constatat insa ca ma pot ajuta sa scap doar mergand 1-2 ori daca beau mai putine lichide inainte de somn cu cateva ore.
Vad ca esti mamica de luna iulie. De ce nu vi la noi in grup? sunt asa de dragute fetele de acolo, vorbesti despre orice, poti intreba si ti se raspunde deschis. Eu aici printre ele am aflat multe lucruri care ma ajuta. Avem si cateva mamici care ne impartasesc experientele de dupa nastere. Te integrezi usor si-ti va face placere. Sunt niste fiinte extraordinare!!!!
Si tie sarcina usoara si sanatoasa in continuare!
Te asteptam la Mamici de iulie-august!
Ana & Ralucuta din burtica

DPN 5 August - Fetita Raluca - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine,doar ca nu transpir doar noaptea ci si ziua.Fac cam 2-3 dusuri pe zii ca nu rezist.de obicei dorm intr-o camasuta ft subtire sau in chilotei ca si Ana.O sa razi poate daca iti spun,eu transpir ft mult in zona sanilor,si sub sani,pt ca acum au cam crescut, si ce au mai crescut ; asa ca mi-am cumparat pudra jOHNSON'S BABY si ma dau pe acolo sa nu mai transpir chiar asa rau .. Cu mersul la baie cam de 1-2 ori pe noapte si eu, si nu-mi prea convine sa ma trezesc dar asta e.
pupici dulci si sarcina usoara.!!!

Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna,

Aceeasi problema o am si eu si inca de pe la 20 de saptamani de sarcina. Acum sunt norocoasa pt ca sunt in concediu, dar cand mergeam la serviciu era foarte jenant. Asa ca bine ai venit in clubul nostru!!

Stiu ca vor trece transpiratiile astea.
Nastere usoara.

Andries, DPN 10 iulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu am patit asa de pe la 5-6 luni si asa am tinut-o pana la sfarsit. Si asta in conditiile in care era iarna si destul de frig in casa!

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

nu vreau sa va necajesc dar e foarte posibil sa transpirati apoi toata ziua, in special in prima luna dupa nastere -groaaaaznic, eu am fost socata, bineinteles ca nimeni nu-mi zisese nimic...; si tare ciudat ca despre transpiratia excesiva n-am citit in cartile despre sarcina si lauzie, sau poate nu mia vedeam bine de transpirata ce e ram ; nu glumesc, sorry, dar macar stim ca e ceva fiziologic cit de cit...

Mergi la inceput