Dieta interesanta!!!
Raspunsuri - Pagina 9
aluna spune:
Kaiva,New,haideti nu mai aud nimic de voi,ave-ti rezultate?
Celelalte fete cred ca au abandonat nu vine nimeni sa ne incurajeze sa auzim despre rezulatele concrete ale diete!!!
Aluna si Bulina
Georgia2 spune:
N-am abandonat, n-am abandonat dar o s-o fac in curind pentru ca vreau sa tin postul Pastelui si asta inseamna ca nu mai pot urma dieta. Parerea mea este ca South beach este cea mai buna dieta din cite am incercat, se slabeste frumos si fara sa te infometezi. Ca observatie personala cred ca e bine sa te bazezi pe salate din alimentele permise si mai putin pe mincaruri gatite. Asta nu este bineinteles o regula pentru toata lumea (kaiva a slabit cu mincare gatita)ci depinde de cit de multi carbohidrati mincai inainte de regim. In cazul meu, nu mincam oricum dulciuri sau paine asa ca rezultatele nu au fost asa de spectaculoase.
new spune:
Draga Aluna,
stationez... asa cu nu am sfaturi de dat... inca. Sper sa revin si sa ma laud si eu cu realizari. Nici eu nu mancam carbohidrati si cred ca va dura mai mult..
new spune:
fetelor, unde sunteti? iata si meniul meu de azi:
dim: o cafea + branza + rosii
pranz: ardei + pui + branza
seara: varza + 3 felii toba + branza cu smantana
iar la 11.30 m-a lovit foamea si am mancat cateva felii de cascaval
ma bazez pe voi, pe cele care au avut rezultate, sa-mi gaseasca greselile
aluna spune:
Pai New nu stiu ce sa zic...sar si eu ca o soacra dar toba si brinza cu smintina nu sint cam "grasute"?
Eu am terminat ieri prima saptamina si am slabit aprope 2kg
Astazi am mincat dimineata 2 felii parizer cu doua bucatele e cascaval fara grasime si o cescuta de lapte + una de cafea.La prinz am mincat scoici aprope 2kg (2kg cu cochiliile) goale.Seara voi minca niste carnita de vita cu conopida.O sa mai maninc poate un iaurt fara grasime si trag cu apa si ceaiuri indulcite cu zaharina!!
Aseara am mincat un copan si Trei ciuperci umplute cu ceapa+ costita + cascaval ras(la cuptor)
Am mai trisat un pic si mincat cite o banana si struguri cind am avut pofta e ceva dulce
Curaj,
Aluna
Kaiva spune:
Buna fetelor,revin si eu pe aici dar fara mari rezultate,adevarul e ca nu m-am cantarit duminca cum am promis ,am trisat urat de tot vineri si sambata...Sincera sa fiu mi-e greata de toata mancarea asta!!nu stiu cat mai pot sa mananc fara paine si fara dulce si in plus vreau sa va spun ca nu am mai constatat nici o modificare la haine in ultimul timp,eu cam dupa asta m-am luat.Si eu beau tone de ceai si apa cu lamaie dar mai scap si la dulce si fructe.
Azi am mancat asa:
dim:iaurt cu cereale
pranz:piept de pui cu legume
seara:inca nu stiu dar ceva usor,sper
Nu mai am idei ce sa combin si mi se pare ca toate sunt gretoase,cred ca am clacat....
aluna spune:
Curaj KAIVA nu te da batuta ce daca ai trisat in Weekend continua....iceraca sa inventezi noi retete uita-te prin carti sau pe situri cu retete!!!
Hai zii ce-ai avea pofta sa maninci sa-ti aranjeze mama un "menu a la carte"!!! Si eu am mincat ructe cid am avut chef de ulce dar de piine nu m-am atins....ba chiar m-am obisnuit as zice, si ma gindeam chiar sa mai prelungesc cu inca dou saptamini, fara piine ca m-am saturat e astea 10 kg pe care le vreau "plecate" cit mai repede!!
Nu stiu dar daca as fii mai activa cred ca nu as minca atit,adica sa ies mai mult sa colind in sus si-n jos prin magazine, sa vad mai multa lume sa stau la taclale cu prietenele....dar ma simt atit de singura si statul in casa asa "a la long" ma deprima de moarte si ma arunc in frigider!!!
Mi-e tare dor de casa si de toata vinzoleala de-acolo,de prieteni de tot,asa ca ma gindesc la toata lumea si infulec ca sa uit!!
Vino pe chat daca vrei,o sa ai miinile ocupate si n-ai sa poti ciuguli nimic si mai uiti si de pofte!!
Capul sus,si s-auzim de bine!
Aluna
new spune:
Draga Aluna,
multumesc pt sfaturi.. toba nu a fost grasa.. poate branza cu smantana.. Am sa incerc sa ma tin dupa tine... e super ca ai slabit. Stai cu ochii pe mine, poate ma consiliezi
Din pacate eu nu prea am gasit cascaval fara grasime si ma dau in vant dupa branzeturi
Astept sa fii si in continuare la fel de vigilenta.![]()
![]()
Kaiva spune:
Vreau sa va spun ca si eu asta fac,adica stau acasa si ma plictisesc si...mananc...La job nu am probleme cu poftele pentru ca nu am timp si exact cum spunea Aluna daca am preocupare trece vremea mai repede.
Cred ca la mine e si ceva psihic,sper sa nu am bulimie!!!
Nu stiu de ce am pofta sa mananc dar acum mi-am luat struguri,nu multi si smochine,cred ca e o incalcare mare dar eu azi de asta am chef.
Voi ce ziceti oare laptele cu ceai ingrasa?Eu beau zilnic un kg plus inca unul de ceai sau poate chiar mai mult.
Despre ce chat spui aluna ca eu nu stiu,spune-mi cum sa intru ca intru.
aluna spune:
Pai de sfaturi sint buna dar nu va temeti ca nici eu nu prea am vointa de-aia va incurajez pe voi sa nu ramin singura si sa ma descurajez si eu!! Acum este adevarat ca aici poate sint si mult mai multe alimente "LIGHT" decit in Ro, si poti schimba mai des meniul...
Despre chat vazui unul pe forum dar am butonat si eu si nu am reusit sa-l activez!!Poate reuseste cineva sa ne lumineze si ne "auzim" miine sa ne vaitam si plinge de mila !!
Pupici ca ma duc sa vaz de vita mea cu conopida!
Pe miine,
Aluna