Hotel Beta - Saturn

Hotel Beta - Saturn | Autor: palmyrah2002

Link direct la acest mesaj

Puteti sa ma ajutati cu ceva amanunte referitoare la conditiile
de cazare si masa?Multumesc!
Cristina si Mihnea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Uita-te pe www.litoralul.ro . Acolo sunt descrieri ale tuturor holtelurilor de la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Saru mana,am cautat pe net,dar nu am gasit mare lucru.
Ma gindesc ca cineva care a fost acolo imi poate spune cam care
sint conditiile,fara infloriturile din reclame.Cristina si Mihnea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Hotel "BETA" are o * , nu cred ca sunt prea bune conditiile. Anul trecut am stat la Hotel "Mures" in Saturn, hotel de doua **, in camera era miros puternic de mucegai, mobila foarte degradata, baia infecta. Hotelul are si restaurant unde ne-am imbolnavit toti trei. Am renuntat la masa, am mancat in oras si nu am mai avut pb. Cred ca la hotel de *** stele conditiile sunt mai bune.
Depinde de standardele fiecaruia.
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noi am fost la Saturn la Balada *** si a fost foarte bine, gresie, mocheta, mobila noua de Mobexpert, termopan, curat, dar nu am avut masa. In trecut am mai fost la Sirena * si intr-adevar e cu mobila veche si nu prea celebru.

Hotelurile Alfa, Beta si Gama sunt mai inspre capatul dinspre Mangalia si mai departe de plaja. Mi se pare ca nu au nici balcon. Niste prieteni au fost insa la unul din ele acum cativa ani si nu au suferit prea tare.

Acuma, ce sa zic, depinde de buget. Noi plecam sambata, tot la Saturn, la Hora (***). Am dat 6.4 milioane pe 8 nopti, doua persoane. Ni s-a parut OK.

Cu *** in Saturn sunt Hora, Balada si Cerna. Primele doua sunt hoteluri turn, al treilea e de 4 etaje. Sau 5, fara lift. Toate 3 sunt aproape de plaja. Au acelasi pret si (cred) aceleasi dotari.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danielac

Criss, cand plecati la mare?

Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Danutza,am luat de la sindicat un bilet pentru perioada 5 - 15 august,alte optiuni nu am avut,ma refer la perioada in care pot pleca eu in concediu.
Pupici dulci Dianei!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru raspunsuri!
Si eu stiam ca cele de o stea sint mizerabile,dar tipa de la sindicat mi-a zis ca s-ar fi renovat,ceea ce nu prea cred!
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Inarmeaza-te cu bani multi (pentru mancare, ca nu veti putea manca ce va dau aia la restaurant!) si cu bicarbonat de sodiu, pe care sa-l pui ca sa absoarba mirosul de mucegai si igrasie.
Acum doi ani am fost si eu cu bilet de la sindicat, m-a costat 3 milioane, dar am cheltuit mult mai mult pe mancare.
Nu mai tin minte in care hotel am stat, de doua stele, dar a fost mizerabil. Si statiunea in general e de toata jena. Data viitoare cand mai cauti ceva foarte ieftin, da-mi de stire, pentru ca eu am gasit in Eforie Sud; si conditiile nu se compara.
Daca va fi imposibila mancarea, suna la Protectia consumatorului Constanta (nu sunt rea, stiu doar de ce m-am lovit eu) si spune-le ca vrei banii inapoi pe mancare. Ei sigur vor rezolva problema.
Bafta multa!

Mergi la inceput

Geut,spune-mi te rog la ce hotel din Eforie Sud te referi,poate reusesc sa schimb biletul!
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Eu am fost de cateva ori la mare cu bilete luate prin sindicat. La Saturn, sunt hoteluri cu 4 sau 5 etaje. Masa se serveste la un restaurant din apropiere (gen cantina). Conditiile din hotel sunt asa si asa. Depinde si cat de mofturos esti. Adevarat este ca eu am fost acolo cand nu aveam copil. Mancarea mai necesita supliment (era cam putina).
Atentie la plaja si apa marii din Saturn! Plaja nu are un nisp prea fin, iar apa marii se adanceste brusc. E destul de periculos pentru copii. Eu de cand il am pe Vladut merg exclusiv la Mamaia (pentru nisip si apa mica).
Aurora

Mergi la inceput