Totul despre virusii informatici

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Se pare ca e un troian downloader..., nu stiu cum sa scap de el, antivirusul meu nici nu mai are acces la toate fisierele din Windows, sa le scaneze...imi zice la file ca sunt "locked"...
Cred ca stiu si de unde il am: la generale, pe pagina 2, este subiectul acesta despre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75009" target="_blank">astrologie.
A sasea postare (cristi22na) contine niste site-uri. Cand am incercat sa intru pe astrologie.ro, s-a declansat alarma antivirusului si am crezut ca am scapat de virusul respectiv...se pare ca nu e asa.
Deci, rog un moderator sa intre acolo si sa stearga adresa respectiva, sa nu o mai pateasca si altii (in afara de mine li s-a mai intamplat catorva).

Acum...ajutati-ma si pe mine sa scap de intrusi.
Multumesc mult!

Edit: inca ceva: la scanari online cu diverse programe, fiecare gaseste altceva, unele nimic...ce sa cred? In care pot avea incredere mai mare?

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Hai ca va zapacesc de tot...
Azi am scanat inca o data cu BitDefender si...computerul e curat .
Inainte am dat o scanare cu un antitroian, apoi cu Ad-Aware si apoi BitDefender online.

Ce sa cred? Ca am reusit sa scap de intrusi?

Si inca ceva, am incercat sa instalez soft-ul imprimantei si mi se cere sa bag inainte CD-ul cu Windows XP, pt. ca lipsesc niste file-uri din Windows. Nu l-a bagat pt. ca nu sunt sigura daca lipsa file-urilor e reala sau daca nu cumva e vreun virus care vrea sa-si faca un culcus si pe CD-ul cu Windows...sunt mai suspicioasa din fire si nu vreau sa fac vreo nazbatie, asa ca astept un sfat (cat mai repede, ca am nevoie de imprimanta ).
Sper ca nu e necesara o formatare...

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

infige fara nici o frica cd-ul in el...
n-are cum sa se ia virusul (daca exista asa ceva la tine) pe cd, nu il poate sterge si scrie asa de unul singur...
stai deci linistia si instaleaza printerul fara probleme...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA

Mergi la inceput

Multumesc de raspuns, Dante. Eu oricum am pus CD-ul din seara in care am postat, ca imi trebuia urgent imprimanta.

Am scapat si de virusi, si de toate belelele...m-am descurcat .

Apropo, poti sa intri tu la subiectul de care vorbeam mai sus, sa stergi site-ul cu troieni? Daca nu ma crezi, poti verifica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

nu, nu pot modifica subiectul de la generale...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

Ce antivirus nu consuma resurse multe si e si bun? Momentan am Norton si toata lumea zice ca vai ca-ti omoara calculatorul (adevarul e ca se mai blocheaza cateodata), insa nu stiu cu ce sa il inlocuiesc... Am vazut la cineva ceva de genul Antivir pt XP, e bun de ceva? offff....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

quote:
Originally posted by microbu

Salut!
Am si eu nevoie de ajutor. Vad un mesaj "ciudat" de cateva zile de fiecare data cand deschid calculatorul si la fiecare 10-15min de folosire reapare.
Acest mesaj este "you may be a victim of sotfware counterfeiting" si a aparut dupa un update comun facut de antivirus cred...Daca deschid fisierul respectiv imi spune "this copy of windows in not genuine".
As vrea sa stiu cum sa scap de acest mesaj si daca e vb despre un virus (antivirusul nu a gasit nimic in neregula totusi).
Multumesc.

incearca Spyboot, search&destroy

http://www.download.com/Spybot-Search-Destroy/3000-8022_4-10401314.html

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

quote:
Initial creeata de erin20

Tocmai am primit un email cu o chestie atasata. Si am dat sa deschid si mi s-a instalat o chestie in calculator. Se numeste BlazingTools Perfect Keylogger. Ati mai auzit de acest program? Ce face si cum sa ma scap de el?

quote:
Originally posted by dante01

ia vezi il vezi in add/remove programs?
gasesti in start/settings/controll pannel si vezi daca il gasesti in lista de programe din add remove programs.
daca este, da uninstall/remove

si te rog sa scrii pentru viitor la indexul de subiecte unde avem subiect despre virusi, etc...
il las deschis pe asta, dar te rog fa copy paste acolo si hai sa rezolvam acolo problema asta

spor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72003" target="_blank">INDEX SUBIECTE LA KNOW HOW ON LINE

quote:
Originally posted by joxy

http://www.blazingtools.com/bpk.html

cel mai bine nu il instalezi.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

M-am uitat si la add or remove programs, dar nu aparea acolo. Am dat un search si am ca poate sa citeasca absolut tot ce tiparesti si se poate conecta si la email. Asa ca, am zis ca mai bine nu ma risc si am reinstalat Windowsul, ca sa fiu eu sigura ca ma scap de el.

Emailul era de la un anume "Gigi" si eu, curioasa de fel, l-am deschis si am dat download la attachment. Mi s-a umplut ecranul cu niste pupici dupa care au inceput notificarile antivirusului..cum ca un program incearca sa se conecteze la email, etc. In fine, bine ca m-am scapat de el.

Dante si Joxy, va multumesc mult pentru ajutor.

P.S. Ah si un sfat prietenesc: aveti mare grija la ce emailuri deschideti

Erin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Habar n-am cum sa va explic ca-i prima data cand ma virusez.De fapt m-a virusat sora-mea dar asta nu mai conteaza.Cert e ca atunci cand intru pe net antivirusul ma avertizeaza ...e vorba de un troian...Dldr.Agen.185398
Cum scap de el???

Sfat prietenesc:Nu lasati pe nimeni sa-si bage labele in calculatorul vostru

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput