Cum vi se pare viata in Japonia? (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Fetele carelocuitie aici,in Japonia;as vrea sa va intreb daca stiti vreun site de unde pot comanda carti in limba romana.Mersik!

Mergi la inceput

Vad ca tinand dieta mananc litere.Sorry!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Ayumi aici in Japonia nu o sa gasesti cartzi in Ro pe nici un site, dar vezi pe site-urile din Romania care fac livrari si in strainatate. Sunt cateva edituri de la care chiar am comandat si eu. Amaltea, Humanitas-ul si vezi si la libraria-on-line. Daca dai un search pe google le gasesti adresa exacta. Sorry ca nu ti dau eu, dar acum chiar ma grabesc sa plec la scoala.

Intreb din nou: nu feloseste nimeni dictzionarele electronice? Daca da, ce marci avetzi si ce atzi recomanda?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

quote:
Originally posted by ralucami
Intreb din nou: nu feloseste nimeni dictzionarele electronice? Daca da, ce marci avetzi si ce atzi recomanda?

Io folosesc de cativa ani un dictionar Casio, dintr-acela cu un pix cu care poti si scrie pe ecran (sau cum sa ma exprim). E bun pt. chestii simple, dar nu are cuvinte din "noua limba japoneza", aia folosita de tineri (inclusiv de Matei) :P (cuvinte de gen "dasai", "noroi", "eroi", "kimoi" etc etc :PPPPPP). Cred ca inca se mai gaseste pe la magazinele de electronice, costa in jur de 10 000 de yeni.

M-ar tenta, asa, ca idee, un palm-top (am uitat brandu'), dar consider ca e cam scump (in jur de 4 mani) si nu cred ca-mi ofera ce vreau io (adica slang :D).
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

fetelor..cine sta mai bine cu japoneza?imi da-ti si mie niste versuri,ceva frumos de dragoste?...pe 4 avem si noi o aniversare si nu prea stiu ce sa-i dau mai ales ca stau numai prin casa ca-i bb mic ...magazin apropae n-am,permis de conducere n-am...offf.. nu prea merge ca-s si socri prin prajma... sampania nici atat..ca daor alaptez... ce mai ramane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Sandra, ia vezi matale aici:
http://etext.lib.virginia.edu/japanese/hyakunin/frames/hyakuframes.html
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Buna fetelor!
N-am mai scris de multicel,scuzele de rigoare!
Tin sa multumesc lui Mami Carmen pentru site-ul dat,sunt super multumita,am mancat - in sfarsit - branza ca acasa,am comandat de cea feta si din aceia impletita,cum a comandat si Raluca.
De acum voi comanda mereu,multumiri lui Carmen si Ralucai

Michiyan,poate ne vedem la un suc,cand avem amundoua liber,ce zici?

Julie,interesant link-ul(mi-am bagat si eu nasul),pacat ca n-am cui sa-i fac o declaratie
Va pupicesc,revin mai pe seara cu un nou mesaj

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Julie,merci mult ,foarte frumoase veruri dar din pacate nimic care sa-i pot scrie lui....offf..alta dresa mai sti?am mai cautat si eu pe google si nu am gasit nimic...

Mergi la inceput

Ralucami, iti multumesc din suflet.Tu ai facut comenzi on-line,nu?Platind cu carte de credit?Te intreb pantru ca mi-e cam frica cu cartile de credit.E ceva sigur?

Mergi la inceput

Sorina,vreau si eu adresa de unde se poate comanda...

Mergi la inceput