Produse naturiste pentru a avea un bebe
Raspunsuri - Pagina 2
heleny spune:
Am gasit ceva in legatura cu produsele GNLD
www.gnldindependent.ro/Formula_IV/Formula_IV.htm
Nu stiu cat costa si de unde se procura dar banuiesc ca au acelasi regim ca suplimentele alimentare de la Forever Aloe Vera.
Pupici.
heneny
mishi spune:
MULTUMIM HELENY!
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
carmenus spune:
Cititi aici ce e cu GNLD
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23533&whichpage=5
anis spune:
Cel mai bun produs naturist este sexul....la momentul potrivit, de preferat inainte un pic (o zi) de ovulatie...
Restul ..ceaiurile..daca iei ceea ce iti trebuie, ajuta la altele...nicidecum la fecundare.
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Samy spune:
Si eu am folosit aceste produse naturale de care pomeneste Rachel Owen si mi-au folosit cu adevarat. Am mai scris povestea mea, nu mai stiu pe unde. Sper sa nu va plictisesc scriind-o inca odata. Dupa ce am nascut un baietel, am vrut sa raman insarcinata din nou. Dupa incercari indelungate am tras concluzia ca ceva nu e in regula. Am fost la dr. Iosup, la centrul Unirea si mi-am facut ecografie, in urma careia mi s-au vazut 4 fibroame mici si o rana pe col. Am fost cauterizata de 2 ori, am urmat intocmai tratamentele cu antibiotice si totusi rana nu s-a inchis, din care cauza nu puteam ramane insarcinata. Am citit in Formula AS de un medic in varsta care lucreaza si el cu aceste produse naturale. In urma tratamentului dat de dansul am reusit sa-mi rezolv rana de pe col, sa-mi dispara fibroamele si automat sa raman gravida. Pe langa baietel, acum ma bucur si de fetita de 8 luni si jumatate. Am cautat in agenda numarul de telefon de la cabinet si am sunat sa vad daca mai corespunde. Am aflat cu aceasta ocazie de dr-ta Nena care merge pe aceleasi scheme de tratament. Nu vreau sa fiu acuzata de reclama, de aceea cine vrea informatii sa-mi scrie pe adresa privata.
Credeti si minunea se poate intampla!
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by carmenus
Cititi aici ce e cu GNLD
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23533&whichpage=5
Fetelor, nu v-am parasit.
Intr-adevar, Carmen, acolo am scris cam ce am stiut eu teoretic depre GNLD. Mai multe date puteti sa aflati de la un reprezentat GNLD, care are pregatire. Nu trebuie decat sa dati un telefon, la un numar pe care vi-l pot da eu, dar, va rog, pe Pm.
Suni, vorbesti, comanzi si comanda iti vine prin posta TNT in 24 de ore acasa la tine.
Repet, nu fac reclama la nimic, spun doar ce am observat din experienta mea. De la un reprezentat puteti afla si preturile, si ce anume sa luati, si schema de tratament. Mie doctorul de familie mi-a intrerupt tratamentul pe perioada primelor 3 luni de sarcina, dar voi putea sa il reiau cat de curand, pt ca sunt numai vitamine 100% naturale.
Intrebari?
Va pup
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”
Anca Wish spune:
Rici, cat costa vitaminele astea?
In farmacii nu se gasesc?
Sanatate multa tie si bebeului.
Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
Sorina7 spune:
Buna fetelor !
si eu am inceput sa ma interesez de metode naturiste, si de la mine putere, citind de pe net si auzin una si alta, m-am apucat sa iau tinctura de cretisoara si de coada soricelului si vitamina E. Oricum rau nu cred ca face nici una.
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
Rici, cat costa vitaminele astea?
In farmacii nu se gasesc?
Din pacate costa destul de mult, dar nu as vrea sa va descurajez. In primul rand pt ca nu stiu pretul la fiecare produs in parte ca sa il fac public aici, si in al doilea rand pt ca e calculat in euro la cota BNR. Hai, nu mai disperati, cand vrei cu adevarat, poti. De ce sa te incurci in niste preturi? Ma rog...la mine nu a avut mare importanta asta.
O sa va scriu si eu inca ceva pentru fertilitate.
quote:
Originally posted by Anca Wish
anca...poate intr-o zi[/i][/b]
Domnul sa te auda!Si sa raspunda marii tale dorinte.
Succes!
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”
Samy spune:
Exista un site www.gnld.ro pe care puteti intra sa vedeti despre ce e vorba. Din pacate preturile nu sunt acolo. Si eu folosesc aceste produse in special pentru copiii mei si am ramas insarcinata tot cu ajutorul lor. Cunosc un reprezentant, medic biolog, care mi-a recomandat ce si cum sa le iau. Eu sunt foarte multumita de ele. Daca vrea cineva mai multe informatii ii pot da numarul de telefon al medicului pe PM. Pupice la toate!