ajutor-bebelus hipoacuzic

Am un baietel de 9 luni jum,care are hipoacuzie mixta bilat.Am fost la Institutul de Fonoaudiologie Panduri si nu au putut sa-mi spuna decat sa-i scot polipii si sa revin .I-am scos polipii in Bucuresti si in iulie vreau sa merg la Sp.Gr.Alexandrescu, la O.R.L.
Vreau sa spun ca baietelul nu a fost bolnav cat a fost mic, e foarte vesel si jucaus,e foarte receptiv la comunicarea vizuala cu ceilalti si cu greu iti dai seama ca , de fapt,el nu te aude.
Eu nu am luat medicamente pe timpul sarcinii, a fost o sarcina usoara,fara probleme, am stat acasa in prenatal 1 luna si jum si nu pot sa-mi explic de unde a aparut aceasta problema.
Va rog,recomandati-mi un doctor bun la Gr.Alexandrescu-O.R.L.,cine a fost internata acolo poate-mi spune cum e sau daca aveti copii cu aceeasi problema cum ati rezolvat-o?
Stiu ca trebuie sa fac ceva pentru el ca sa auda, altfel nu poate invata sa vorbeasca si ramane surdomut.
Raspunsuri

Caitlin spune:
Draga Gina, cred ca situatia prin care treci e foarte grea si suntem alaturi de tine
eu nu sunt din Bucuresti si deci nu unosc nici un medic acolo dar cred ca trebuie sa auzi si alte pareri ca sa fii sigura ca diagnosticul e corect, chiar daca e corect poate e o problema de moment sau poate exista vreo solutie
in orice caz stiu ca exista centre de recuperare, nu stiu daca pentru copilasi asa micuti, cu personal specializat unde problema vorbitului se poate rezolva in mod sigur
sa incerci la Directia pentru Protectia Copilului din orasul tau, chiar daca nu exista asa ceva in cadrul Directiei sigur exista vreo fundatie care se ocupa cu asta
asteptam vesti bune

OtiliaLia spune:
Iti sugerez sa-i comanzi si sa utilizeze deja un aparat auditiv. In paralel mergi si consulta medicii, dar e esential, daca ai descoperit aceasta problema, sa ii suplinesti auzul.
Are deja 9 luni in care nu a auzit. Mai tarziu o sa fie tot mai grea recuperarea.
Bafta !

aquariusrpro spune:
Gina30, pe Titulescu, dupa intersectia cu Banu Manta, directia Calea Grivitei este un cabinet specializat in proteze auditive. Din pacate nu am un numar de telefon. Cabinetul se numeste Clarfon sau asa ceva ( practic este vis a vis de biserica Sf. Paraschieva).
Acolo ai putea gasi informatii desrep toate problemele, inlcusiv despre medici buni, cu experienta etc.
Roxana&Ruxandra
http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

gina30 spune:
Sapatamana viitoare voi veni in Bucuresti sa-i pun aparat auditiv baietelului, asa ca dragi mamici care aveti copilasi cu aceleasi probleme dati-mi un semn de viata, pt ca o sa am nevoie de sfaturi.
Am postat inca o data subiectul pe forum, poate am mai mult succes.