Fetele din USA, poftiti la o barfa! (22)
Raspunsuri - Pagina 14
conchita spune:
Multumim pentru poze, Anamaria, sunteti toti niste frumosi, ma bucur sa aud ca v-ati distrat bine si o asteptam pe Cherie cu detaliile meniului :)) Alinuta, esti o superba, iar copiii sunt niste dulci. Andreea, tunsulici, ce bine iti sta coafura asta, dar nu te-ai uitat si tu delok in camera satz vaz si io okisorii :)
Veve spune:
Bravo fetele!Frumoasa gasca!Sa va fie de bine intalneala!Si Alinuta e o superba ca si micuta Alexandra(unica creatie a parintilor,din cate stiu eu )!Frumuseii ceilalti doi s-ai Aneimaria,nu?
Acu'am mai ramas sa salivam dupa thongi de la Florida!
Irina,veve & croko
conchita spune:
okay, repostez linkul. ale noastre, adica ale mele, sunt alb-negru. data viitoare o sa fie color. :)
http://community.webshots.com/album/161933084aTwJfl
Authority Zero
ANDRUSHKA spune:
First si inainte de toate, saru'mana Mircea pen'informatii. N-am pile dar incerc sa-i imbarlig io cumva.
Apoi, stau si ma uit la pozele voastre fetelor si-mi dau seama ca am ramas de tot in urma cu frecventa pe forum. Cine-i, mey, frumusica ceea de Alinutza de ma pierdui in albastrul okilor ei? Ce nick are?Cu Ana-Maria-ocefoartebine si Cherie m-am familiarizat,pe Andreea am identificat-o. Apoi trecem la gashka florideana...sa ma tai si nu-sh cine-i Iulia sau rodique... Hai nu ma lasati in ignoranta,plzzzz. Iar, dumneafuastra, doamna Conchi' v-ati camuflat in spatele aparatului de fotat sa nu care cumva sa va vaza lumea. Ufff...bine,bine! Las' ca si io data viitoare pun numa'budigai si naturi moarte de prin peregrinarile mele (apropo, poza aia o printez cu tot cu comentariu , ca m-a dat pi spate;)))))))!
Am zis!
Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!
conchita spune:
rodique este cleomax, iulia este mir1301. io-s cu sapa, ca pe mine nu m-a iubit niminea sa ma pozeze :P
Authority Zero
Cleomax spune:
uite ce minciunoasa ie conchistadoarea, pai nu te-am fotat io si oaa? maine ma-c sa le duc la developat, las-ca e mai bine asa, nitzic siuspans n-a stricat niminui
conchita spune:
quote:
Originally posted by Cleomax
uite ce minciunoasa ie conchistadoarea, pai nu te-am fotat io si oaa? maine ma-c sa le duc la developat, las-ca e mai bine asa, nitzic siuspans n-a stricat niminui
dovada, stimabilo, dovada :)) glumeam, mi-ai taiat alibiul acuma, uof!
Authority Zero
iubibubi spune:
Cleo+Conchita, voi va cam faceti de cap! :)) dispare omu' ca bubi(co) in ceata, da' cu motive intemeiate bine, si, cand revine, ce-i vad okii? , ca sa nu pui alta poza... :)) bine, bine... si io care credeam ca... in fine, sunt distrusa... :))
Andrushka, acum ca te-ai maritat, ingrosi si tu randurile la ciatu' de la miezu' noptii? :))
Lai, bine ai revenit!
Dragele mele new york-eze (Andreea, Anamaria, Alina, Cherie), ratai intalneala de sambata :((( zic "ratai" pen' ca io chiar am vrut sa vin, dar... hai ca mi-e rusine sa va zic de ce, va dau un indiciu insa: azi am mancat zacusca+ciorba de perisoare+ceafa la gratar+iahnie de fasole+muraturi+strudel cu mere, dar n-am stat la masa de langa semineu (pont dat de loredana, chelnarita). misto, nu?
Dragele mele americance barfitoare :)), v-am citit mereu, da' n-am prea avut timp de scris lately. promit sa-mi iau revansa :))
apasat la toata lumea!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
conchita spune:
loooool bubi, nu po sa cred...si de ce n-ai facut poze de la intalnirea ta cu tine insati? :)) auzi la ea, s-a dus duminica la intalneala de sambata. te-am iertat cand ti-am citit meniul totusi :)))
Authority Zero