Tine mancarea in gura (nu inghite!!!)

Tine mancarea in gura (nu inghite!!!) | Autor: Theodora

Link direct la acest mesaj

Voi va confruntati cu aceasta problema?
Ai mei,uneori mananca putin si apoi tin dumicatul in gura si nimic in lume nu-i poate convinge sa o ingita!!!
Ma apuca disperarea,mai ales daca show-ul a inceput la inceputul mesei si nu au mancat mai deloc!!!
Ce sa fac sa-i dezobisnuiesc de acest prost obicei???

Theodora, Alexandros, Yannis
POZELE NOASTRE: web www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si noi facem asa...si stau cu mancare il lingurita pana intepenesc!!! De obicei, desi nu e recomandat, ii atrag atentia cu jucarii la masa, ca sa inghita, sau il pacalesc cu ceva ce ii place si apoi inghite in graba...
La noi masa de pranz tine o ora din cauza asta.
Mai avem un prieten care la 17 luni poate sa tina in gura de exemplu o bucata de capsuna, care nu ii place, si sa manace in continuare si la sfarsit scuipa capsuna!!! Nu stiu cum poate!!!
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Anca face asa de obicei , cand are gatul "varza" ( ia mancarea in gura, ca-i e foame, ce sa-i faci, da de inghitit...., mai greu).
Poate fi o varianta.
Daca face asta in mod frecvent , nu stiu ce sa-ti zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marene spune:

Eu il pacalesc cu tot soiul de jucarii. Nu e bine, dar n-am ce face.....
Mai mult mie mi-o si scuipa pe covor.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Eu am postat acum ceva timp un subiect pe tema asta ca eram disperata. Concluzia a fost ca nu prea am ce-i face. Ea face asa in principiu cu carnea care ii place de altfel si pe care mi-o cere la fiecare masa. Am cautat in disperare pe net daca exista afectiuni legate de inghitit dar se pare ca nu. Asa ca m-am inarmat cu rabdare si sper ca pana o face 18 ani sa inghita si ea din gura.
P.S. Carina cand mananca supa, mesteca toate legumele (carnea e taiata fin ), le inghite iar carnea o alege si o tine in gura. Ii mai torn zeama pe gat si mai inghite o parte dar ramane cu multisor in gura la sfarsit. De multe ori isi aduna asa mult in gura ca atunci cand incearca sa inghita se ineaca si de cateva ori a si vomat .

Anda si printesuca Carina (1 an si 6 luni)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

baietelul meu de 10 ani era un astfel de hamster cand era mic! ce ma distra era ca alegea din mancare carnea si o depozita in falcute, unde o pastra pana nu mai avea loc si atunci o inghitea. Nu am reusit sa il dezobisnuiesc dar i-a trecut chestia de la sine

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Si al meu face asha (Julian 19 luni) cand ii dau ceva de care nu este fff incantat. Ca sa il fac sa inghita mai fac eu tot felu de sunete si avioane cu linguritza si inghite.
Sanatate si noroc la toata lumea

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

marc e mult mai mic , dar cand tine mancarea in gura ( si aici ma refer la o bucata de biscuite , ca asta e mancarea noastra ) , ii dau s abea apa si aluneca pe gat cu totul

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput