chisturi ovariene

chisturi ovariene | Autor: lorelei_19

Link direct la acest mesaj

Este vorba de o persoana care mi-e tare draga, o fata inteligenta, frumoasa, tanara, dar care a primit o veste rea. Va rog, daca aveti vreun sfat, daca ati mai auzit ceva de genul asta, scrieti-mi, va implor! Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Randurile Ralucai (s-o numim Raluca, sper ca e de inteles de ce vrea sa-si pastreze anonimatul):
"Am 31 ani si am fost anul acesta la un control unde la ecograf s-a descoperit ca am chisturi ovariene de dimensiuni relativ mari (4-7cm) pe ambele ovare. Chisturi ovariene am avut si la 20 de ani dar in urma unui tratament hormonal s-au micsorat. De data aceasta am primit din nou un tratament hormonal de 3 luni in urma caruia chisturile nu s-au micsorat deloc. Am fost programata pentru operatie laparoscopica. In timpul operatiei s-a descoperit ca nu sunt doar cateva chisturi ci mai multe de diferite marimi, ovarele aratand ca niste ciorchine de struguri, fara sa se distinga clar unde sunt chisturile si unde e ovarul. Chisturile sunt umplute cu ser, diagnosticul fiind "Ovare multichistice seroase". Mi s-a luat doar biopsie in urma careia rezultatul este bun, adica nu e cancer dar pasul urmator ar fi dupa parerea medicului extirparea ambelor ovare pentru ca exista pericolul de a se transforma in cancer. Sunt tanara si doresc sa am copii, de aceea nu ma pot lipsi de cele doua ovare dar nici nu vreau sa-mi risc sanatatea sau viata. Am amanat decizia de a scoate ovarele in speranta ca voi gasi un tratament sau o metoda de a dizolva chisturile si a ramane cu ovare sanatoase. Va rog ajutati-ma daca aveti informatii sau ati auzit despre cazuri asemanatoare si vindecate."
Precizez ca Raluca locuieste si ea in Elvetia si ca toate analizele le-a facut in Zürich.
Va multzumesc anticipat pentru orice informatie.
Ana

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ana,Livia,moderatoarea noastra avea ceva asemanator,ovarele ei semanau cu niste ciorchini de struguri.In urma tratamentului naturist pe care l-a tinut a ramas gravida.Acum nu stiu cat de grav era la Livia,fata de prietena ta.Da-i un PM liviei si vezi ce zice.Daca nu dai de ea,tratamentul ei este pe prima pagina la Forta Naturii.
Sanatate
Valentina

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Tia, iti multzumesc foarte mult pentru ajutor.
Problema cu Raluca e ca vor sa-i scoata ovarele de tot. N-am apucat sa citesc toate articolele- am sa ma uit diseara, de acasa, dar i-a spus doctorul ca daca nu-i scoate ovarele, va face cancer.
Multzi pupici si toate cele bune!
Ana

Salvati un inger:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Valentina, multzumesc pentru informatii, am sa iau legatura cu Livia

Salvati un inger:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Poate n-ar fi rau sa mai ceara si parerea unui alt doctor . Poate exista si o alta solutie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Nu dispera toate trebuie sa avem o sansa in viata.Consulta un alt medic sau foloseste:Elizir de fructe de soc,Tinctura de mugur de zmeur, Tinctura de branca ursului.minim 3luni de 3 ori pe zi o lingurita dizolvata in 100 ml apa.am cam aceeas problema [chisturii]Am inceput si eu acelas tratament sper sa dea roade.acest tratament mi-la prescris dr. codrut tutu .www.naturaplant.ro incearca acest site sau poti sa mergi la el nr. tel cabinet619.11.17.

camy

Mergi la inceput