Mamici si tatici din Elvetia - partea 2

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

uite c-o uitasei pe draga noastra cami1974. Scuuuze multe! si zi-ne, ai terminat cu mutatu? ce mai face bebeu? cum te-ai acomodat in ch? multzi pupici si soare in suflet!
Anilein

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

"Daca dragoste nu e, nimic nu e".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Da` ce faceti in padure? puneti de niste mure la gratar? Distractie placuta.
iren> cand "soseste" papusik Bianca? Vreun semn ceva? Chiar, hai sa facem pronosticuri: io zic ca nasti pe 19 august.
Care mergeti la Street Parade? Wooow a si inceput:

Va mai scriu saptamana viitoare cand voi avea mai mult timp.
pupici,

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Intrebari:
La ce ora e petrecerea pe 21 august?
si UNDE??? ca io nu stiu.
Si pot sa mai anunt o pereche sa vina?

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Adelush, stai sa vina lauraomar din concediu, ca ea e shefa petrecerii. eu n-am idee. cred c-ar fi o idee buna, chiar asta vorbeam si cu iren, ca ar fi bine sa fim mai multe. eu i-am spus si silviei sa vina (frumusetzea aia blonda de la petrecerea de 8 martie).
Petrecerea n-a fost tocmai pe gustul nostru, o aniversare da tare plicticoasa. Biata Alina (aniversata) si-a dat tot interesul si pregatirea a fost super, da totzi invitatzii in afara de noi erau colegi de firma si pe noi ne-au ignorat total, discutau doar de munca.

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Hai, mey, ca in conceptia elvetienilor a fost o petrecere super, ca au avut de mincat si de baut grupa mare ei si-asa nu danseaza...
Of, mai aveam ceva de scris, da Bogdanelu zici ca-i apucat de streche, asa ca tre sa-nchid...

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
dpn 25 aug

Mergi la inceput

Tot io cu intrebarile: dar Elisa vine? Am cunoscut o doctorita romanca si poate vor sa se cunoasca.
Si cine mai vine la petrecere ?

Anuska> am pierdut numarul tau (de fapt am pierdut toate numerele) de telefon. De 4 zile caut carnetul ala si nu stiu unde este . Aveam numere si adrese f bune.
Asa ca bitte, in privat, mai ziceti-mi noch einmal (asa se zice?) numerele.

Io inca is cu lacrimi in oki ca au plecat ai mei...

va pup,

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Da m-am gandit eu ca esti suparata cu plecarea parintzilor. Asha e, timpul asta zboaaara ca nebunul, cand avem clipe frumoase. Lasa ca mai vine ea si ai s-o rasfetzi pe cinste
Eu cu Elisa n-am vorbit, da oricum am s-o intreb ca vrem sa ieshim la o bere in zh amandoua- sa vedem ce si cum. cred c-ar interesa-o contactele, doar stii cat e de deschisa.
Pupici si sper sa ne vedem cat mai curand, daca nu, cel tarziu pe 21 august. tel ti l-am trimis bineinteles pe privat.

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coccinelle spune:

Neata
Pīna vine sefa Laura:petrecerea de pe 21.08 īncepe la 15:00.
E īn sala īn care s-a organizat petrecerea pentru Teodora,nu stiu adresa, dar e acolo unde stau Iren burticoasa si Laura, Affoltern-Zh.
Ne-am gīndit sa fie dupa prīnz, sa aiba lumea timp sa-si faca
cumparaturile de sfīrsit de saptamīna si sa si manīnce de prīnz(dar nu foarte mult, sa mai ramīna loc si pentru seara!).
Vrem sa facem grill si asta dureaza.Pīna se aduna lumile,pīna se face focul si pīna īsi frige fiecare "cīrnaciorul personal" e deja trecut de ora 17 si mīncam de seara ca ni s-a facut din nou o fomicaaaaa!
Voi ce ziceti?
Adela poti sa vi cu alta familie, desigur, asa se fac contactele.

Giny

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Coccinelle

Neata
Pīna vine sefa Laura:petrecerea de pe 21.08 īncepe la 15:00.
E īn sala īn care s-a organizat petrecerea pentru Teodora,nu stiu adresa, dar e acolo unde stau Iren burticoasa si Laura, Affoltern-Zh.
Ne-am gīndit sa fie dupa prīnz, sa aiba lumea timp sa-si faca
cumparaturile de sfīrsit de saptamīna si sa si manīnce de prīnz(dar nu foarte mult, sa mai ramīna loc si pentru seara!).
Vrem sa facem grill si asta dureaza.Pīna se aduna lumile,pīna se face focul si pīna īsi frige fiecare "cīrnaciorul personal" e deja trecut de ora 17 si mīncam de seara ca ni s-a facut din nou o fomicaaaaa!
Voi ce ziceti?
Adela poti sa vi cu alta familie, desigur, asa se fac contactele.

Giny

E OK ora 15... mai ramane sa nimeresc sala.

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

fetelor, va dau o veste importanta:
de la 1 octombrie 2004 nu se mai pot trimite bani prin posta din elvetia! se pot trimite doar daca ai cont la posta sau atunci trebuie sa platesti trimisul 40!!! chf si sa ai un act de identitate cu poza valabil. daca ai cont la posta, costa in continuare 12 franci trimisu'.

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput