Gradinita buna in Brasov?

Gradinita buna in Brasov? | Autor: Sobo

Link direct la acest mesaj

Din toamna vrem sa mergem si noi la gradinita. Suntem din Brasov. Ma intereseaza o gradinita de stat de 4 ore dar cu program constant ( nu o saptamana dimineata, una dupa-amiaza) sau una de 8h.

Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia Jecza spune:

O gradinita despre care am auzit lucruri bune este cea de 8h de pe Mircea cel Batrin (limbi straine, dans).
In Brasov stiu ca este mare batalie pe gradinitele in limba germana, unde inscrierile se fac prin ianuarie cel tirziu.
Fetita mea are doar 1 an si 7 luni, dar eu imi fac temele de acum.
Iti doresc mult succes.
Camelia Jecza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobo spune:

Am fost la gradinita respectiva, dar cum era de asteptat se pare ca nu mai au locuri. Cica in mai au fost inscrierile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio spune:

Buna,

Lumea povesteste lucruri bune despre gradinita 22 de pe Lunga (4 h, de germana). Dar din cite am auzit se intra destul de greu ca nu prea sint locuri.

Ai putea sa mai incerci pe Agriselor sau in spatele cinematografului Patria. Ambele sint de 8 h, iar ce de linga Patria, are si grupe de germana.

Anul trecut o colega imi povestea ca a vizitat o gradi de 8 h prin Florilor, pe Albastrelelor parca. Ea zicea ca e faina.

Succes la cautat,
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobo spune:

Pana la urma am reusit sa-l inscriu pe Dragos pe Mircea cel Batrin ( mi-a placut si gradinita, si educatoarea, si este si aproape de serviciul meu)
Daca mai stie cineva ceva despre aceasta gradinita ma informeaza si pe mine? Va rog!
Sper sa-mi placa si peste cateva luni...

Mergi la inceput