La France (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ceau Oana, chiar ma întrebam ce mai faci. Te cred ca e greu cu caldura asta, la Nantes înca e ok, dar nu stiu cât va mai tine. Oricum în august noi vom pleca si la Timisoara e si mai cald.

Chiar ma ignora fetele astea. Am scris si eu un mesaj cu rosu, sa ma bage lumea în seama si...nimic! Oricum va pup si îmi urez sa fiu cât mai putin lenesa...ca ma arde!

Sibylle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Nu fi suparata, Sib, ca am vazut eu ce ai scris! Iti tin pumnii sa nu suporti durere mare cu dintii! Te pup!

oana si bb din burtica (13 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Voi va topitzi de cald, si eu in curand o sa inghetz de tot. Ca acu' s-au apucat sa faca testele la climatizare, si nenorocirea asta de aparat e exact deasupra biroului meu. Maine vin cu paltonul la servilici. Daca nu racesc de-a binelea intre timp, si pe urma completez pe fisa pt secu: accident de travail :D

Pupici reci ca ghiatza,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

quote:
Originally posted by oLo

Voi va topitzi de cald, si eu in curand o sa inghetz de tot. Ca acu' s-au apucat sa faca testele la climatizare, si nenorocirea asta de aparat e exact deasupra biroului meu. Maine vin cu paltonul la servilici. Daca nu racesc de-a binelea intre timp, si pe urma completez pe fisa pt secu: accident de travail :D

Pupici reci ca ghiatza,
Mihaela

Asa sa le faci, oLo!
oana si bb din burtica (13 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Mersi Oana, sa traiesti!!!

Sibylle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Sibylle, nu te ignora nimeni, nu citesti tu tot ;)

Pupici

Mihaela (hhhhaaaapciuuuu!!!)

:*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

... Si eu sunt pe-aici, si desi n-am mai scris nimic de-o vreme, am citit tot timpul, deci sunt la curent cu tot... in fine ...
Ma intreb si eu, ca Oana, ca Sibylle, unde suntem, sau ne-a toropit caldura de tot? Am auzit la radio ca-n Spania au fost in jur de 40° ieri ?!? Inseamna ca noi n-avem de ce sa ne plangem! La noi e racoare!
O seara buna!
Lulu

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

"Mihaela (hhhhaaaapciuuuu!!!)"

Sa traiesti!!!

Mersi, am înteles mesajul...adica l-am vazut.

Sibylle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Sibylle, si eu am citit dar nu am mai raspuns ca sunt destul de stresata; maine, sau cel tarziu vineri aflu daca esti bine cu sarcina; azi am fost dr si a spus ca sunt doua variante: ori sarcina oprita din evolutie, ori oul s-a deplasat putin; asta vor vedea din analizele de sange pe care le-am facut azi!
Multa sanatate, Sibylle!

Va pup pe toate!
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by delilu

Bon jour fetele..Veni si eu pe aici...cam plimbareata sunt eu..
Am vazut un site despre Obernai si m-am indragostit de orasul acela. Ca sa nu mai zic ca cica e si zona viticola si ...ai mei cum se trag din Vrancea... sunt cunoscatoare de vinuri :)).
E cineva din Obernai pe aici?

salut si bine ai venit Si mie imi plac vinurile, prin zona mea sint Cahors, Bordeaux- oleaca mai incolo- si Gaillac.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput