Regatul Danez (2)
Raspunsuri - Pagina 3
Adela99 spune:
titisha, ma bag si eu...
Nu stiu cum vreti sa locuiti dar, daca vreti o varianta mai ieftina, de ex in Suedia sunt cabane turistice "vandrarhem" care in cele mai multe cazuri costa 100 kr/noapte/pers. Daca ai lenjeria ta costa doar 50 kr. Mai sunt Bed & Breackfast, care sunt la preturi foarte rezonabile, moteluri. Eu cand am fost in Danemarca m-am cazat la familii, ba la o ferma, ba la vila, depinde de zona (prin biroul de turism). Vreau doar sa spun ca sunt si alte variante decat hotel, si-ti raman bani si pentru o bere-doua pe terasa . Se prevede vreme buna in iulie si si mai buna in august (24-27 grade, eu zic ca ajunge, ca de sufocat de caldura puteti s-o faceti in Romania sau prin alte tari). Aici soarele e mai puternic, la 25 grade e chiar cald, o caldura placuta si te bronzezi frumos. Poate m-am ramolit eu , dar eu nu m-am impacat niciodata cu caldurile de peste 30 grade. Vara suedeza e o splendoare mai ales serile (dupa-amiezile). Daca esti interesata si de Suedia pot sa vin cu amanunte. Sunt multe locuri minunate de vizitat, depinde ce vi-ati propus si ce va place. Peisaje minunate, casute ca in basme, o multime de lacuri, totul perfect amenajat ...spune-mi daca vrei sa continuu ...
satany spune:
naranceo--las' ca nu te las de izbeliste..te iau cu mine la femei..schimba-ti nick-ul asta ca e oribil..ma gindesc la..nar.. sau si mai rau la..nara..si alte busseman..hihihihi
narancea spune:
ce are mama nickul meu ? daca ai stii tu ce se ascunde in spatele lui...... nu ai mai zice a asa. hahahahahaha si narancea inseamna portocala , stii tu : zumo de naranceas eeeee
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Idora
Dupa parerea mea, cele 2 tari, se pot vizita cand esti pe la pensie
Ce spui tu aicea, Isabela??? Adica trimiti tu pensionarii in vacanta-n Scandinavia??? Pai la reumatismul, artrita si angina lor, vremea de aici e moarte curata!!!!
Si tu Elena, lasa fata sa se plimbe...ce, io n-am venit la voi???Ca uite asa ati ajuns voi la capitolul II!!!
Meeeey, narancea...tu vorbesti prea multe limbi si nu-ntelegi niciuna!!!
narancea spune:
meeeeeii lalandia eu nu vorbesc nici o limba, dar intzleg orice limba
de unde esti din tzara ?
Rayuela spune:
haaaaaaaa,amor aicea si io nu-s pe faza?MAi trepadushilor
lilanda,uite ca-s fata de comitet si desi am vrut sa o iau cu batzu pe Isabela de aici,mai postez si io,sa ajungeti si voi la vol 3
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
lilanda spune:
Breee, da shi m-ai facut sa roshesc!!!
Sint din Iasi narancea .....poate comentezi ceva ca acusi aduc mamicile din iasi si moldovenii din toate colturile in regatul danez...aaaa, si pe frantuzoaica din Suedia
lilanda spune:
asa Elena, bravo!!! Dimineata am tras si eu raita pe la voi ...da' cind am deschis, dadui de narancea!!! Asa ca am plecat la arte!!!!
N-ai treaba acum cu pisicuta,nu??? inca mai sint ai tai la tine???