Tipul barbatului ro
Raspunsuri - Pagina 7
viorela hoff spune:
NU vreau sa supar pe nimeni dar cred ca educatia sau mentalitatea sunt de vina.
Si cu ocazia asta chiar vreau sa transmit ceva barbatilor romani, chiar daca suntem pe un site de femei:
"Habar nu aveti ce pierdeti pt. ca nu stiti sa pretuiti femeia romana!"
Imi pare rau sa spun, dar ,....dupa multe cautari, eu am ajuns la concluzia ca sunteti mari fustangii si bietele neveste....caci marea majoritate sunt in cautare de amante pt. ca...."se simt neglijati"!!!
Deci.. cat ii de mare saracia, dar nu concep casnicia fara amanta!
Interesant nu-i asa?
Viorela
chatonel spune:
quote:
Originally posted by ralualexandrei
Vino sa-l cunosti pe al meu atunci!!
andrei
vin, vin, unde e? :)))
Toulouse, la ville rose
bogdan65 spune:
Barbatii romani sunt cei mai frumosi, cei mai destepti, au alergie la bautura de orice fel, sunt supli, sunt sportivi si devreme acasa .
Nu-i asa ? Altfel cum si-ar gasi sotii atit de bune, de frumoase si cuminti ca voi ?
chatonel spune:
asa e bogdan, ai dreptate, dar numai pina la un punct: barbatii ro is asa pina se-nsoara, apoi intervin muuulte schimbari. Fetele astea se chinuie sa fie bune in toate, sa faca cariera buna, sa fie mame desavirsite, sotii asisderea, femei frumoase... iar ei nici ca stiu sa aprecieze, de-asta am eu un ghimpe in privinta lor!!!
Toulouse, la ville rose
bogdan65 spune:
Femeile chiar nu se uita dupa barbati pe strada?
Si nu beau niciodata o bere ?
Cinstit, cite dintre voi nu v-ati gindit macar o data ca parca ati " iesi la o cafea " cu un coleg de serviciu sau cu un barbat de pe strada ?
Si mai cinstit care-i femei nu ii place cand se uita un barbat dupa ea ?
dpintilie spune:
"Cinstit, cite dintre voi nu v-ati gindit macar o data ca parca ati " iesi la o cafea " cu un coleg de serviciu sau cu un barbat de pe strada ? "
Cinstit? Multe dintre noi...Avem alaturi barbati buni, avem respect si iubire...Ce nevoie avem de o "cafea" cu nu stiu cine, "cafeaua" facuta acasa e muuuuulta mai buna...
,Dana si Andrei(12 dec 2003)
http://community.webshots.com/user/dpintilie
bogdan65 spune:
quote:
Originally posted by chatonel
asa e , ai dreptate, dar numai pina la un punct: barbatii ro is asa pina se-nsoara, apoi intervin muuulte schimbari. Fetele astea se chinuie sa fie bune in toate, sa faca cariera buna, sa fie mame desavirsite, sotii asisderea, femei frumoase... iar ei nici ca stiu sa aprecieze, de-asta am eu un ghimpe in privinta lor!!!
Toulouse, la ville rose
Odata cind sotia mea mi-a reprosat ca ma uitam in alta parte un prieten a intrebat-o :
" De ce il certi, o persoana care tine regim nu se poate uita la prajiturile din vitrina?"
Hai ca nu e chiar un cap de tara sa iti mai clatesti ochii .
miau-miau spune:
[/quote]
Hai ca nu e chiar un cap de tara sa iti mai clatesti ochii .
bogdan
[/quote]
Sau alta vorba cu cap :"Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place" Numai ca e spusa cu "capul" mic masculin.
ralucoantza spune:
Salutare, fetele!
sa nu dati cu pietre, dar eu cred ca femeile romance sunt exact la fel de bune sau rele ca si barbatul roman. sau, pt nu a generaliza, sa spun altfel: eu nu cred ca-s nici mai buna nici mai rea decat un barbat... beau si eu o bere din cand in cand, imi mai clatesc si eu ochii, mai trag si eu cate-un chef cu fetele... si ce fain e!!
live and let live!! cel mai meserie motto!
v-am pupat
ralucoantza