Tipul barbatului ro
Raspunsuri - Pagina 2
mamica dulce spune:
stai ca nici p-aia cu aruncatul cu privirea n.o are...nici macar in propria ograda
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
alba spune:
Hai ca sunteti culmea,chatonel mai ales tie ca emigranta,ar trebui sa-ti displaca generalizarile de acest gen...
Tie iti place cind suntem bagati de catre francezi,germani si alte natii in aceeasi oala cu tiganii,hotii si mai stiu eu ce,numai pentru simplul fapt ca suntem nascuti in Ro-mania ?
Ei bine nici pe barbatii romani, nu-i poti baga intr-o oala,sunt peste tot oameni si oameni,traiesc de 15 ani aici si stiu ce spun!!!
Pai,ma mai casatoream eu oare cu un romanash de-al meu,daca toti barbatii romani ar fi asa cum ii generalizati voi aici ???
Declaratie publica:
Te iubesc barbate si nu te-as schimba pentru nimic in lume,
esti un om minunat si un tati de milioane
"Intreaga suferinta din lume, apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume, apare din dorinta de a-i face fericiti pe ceilalti."
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba
Garofitza spune:
In alt subiect erau misogini!!!
Acum s-au transformat in fustangii?
PS. Am una bucata sot-roman si nu l-as schimba in veci!!
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
Irinusha spune:
quote:
Originally posted by alba
Hai ca sunteti culmea,chatonel mai ales tie ca emigranta,ar trebui sa-ti displaca generalizarile de acest gen...
Tie iti place cind suntem bagati de catre francezi,germani si alte natii in aceeasi oala cu tiganii,hotii si mai stiu eu ce,numai pentru simplul fapt ca suntem nascuti in Ro-mania ?
Ei bine nici pe barbatii romani, nu-i poti baga intr-o oala,sunt peste tot oameni si oameni,traiesc de 15 ani aici si stiu ce spun!!!
Pai,ma mai casatoream eu oare cu un romanash de-al meu,daca toti barbatii romani ar fi asa cum ii generalizati voi aici ???
Declaratie publica:
Te iubesc barbate si nu te-as schimba pentru nimic in lume,
esti un om minunat si un tati de milioane
"Intreaga suferinta din lume, apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume, apare din dorinta de a-i face fericiti pe ceilalti."
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba
SUBSCRIU!!!!!
Io-s aici de 18 anisori si am cunoscut si alte natii ... si de aceea mi-am luat si un romanash din frumoasa Romania :) si am facut o alegere f.f.f.f.f buna!
E un om de milioane si un tatic ca el nu am mai vazut ... chiar daca-si face "meseria" doar de 7 saptamani :)
Nu stiu ce experiente a facut Lauraa, dar la sotiorul meu se potrivesc doar ultimele trei caracteristici.... si mai adaug eu una: simtul umorului ... din ala calumea, romanesc :)
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
Lauraa spune:
Fetelor,fetelor! Doar am spus pe aici ca NU sunt toti asa, dar cam aici inclina balanta. De cate ori scriu aici (la Unul sau doi..) sterg pentru ca fiecare se uita la sotul ei si zice ca nu e asa,deci nici unul nu e asa. Nici eu nu vorbesc despre exii mei romani (desi am avut unul... ) vorbesc despre barbatii multi pe care-i vad pe strada samd. Nici tatal meu nu a baut alcool la viata lui,nici fotbalul nu i-a placut,in schimb i-au placut femeile..mama-mama! Cititnd subiectele de pe aici am gasit "n" femei care sciru ca au avut un tata betiv sau care o batea pe mama lor,etc. Desigur ca acum o sa vina doar cele cu soti modeli (Alba , Irinusha doar de aia i-ati luat, dar sunt si altii ) cele care sufera in casnicie ca Iisus pe cruce stau pe margine si le e rusine sa vina si sa spuna.
Cat despre nemti, or avea ei si multe pacate dar sunt mult mai familisti per general. Chiar si mama a ramas masca atunci cand a fost aici si i-a vazut pe absolut toti sotii celor internate cum veneau de cateva ori pe zi si stateau cu ele (al meu a stat de dimineaza pana seara la noi) si mai aveau inca unul sau doi copii agatati de maneca. Pe cand aproape toti baietii din gasca mea din RO cand le nastea nevasta o tineau intr-o betie trei zile si trei nopti, cu lautari si dansatoare pe mese, si sotia saraca cu epiziotomia de un metru se chinuia prin spital. Nu vorbesc despre sotii celor de aici de pe forum (desi ma indoiesc ca nu exista) vorbesc depsre tara aia mare care nu se limiteaza la cei de pe forum. Nu?
chatonel spune:
quote:
Originally posted by Garofitza
In alt subiect erau misogini!!!
Acum s-au transformat in fustangii?
PS. Am una bucata sot-roman si nu l-as schimba in veci!!
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
de ce "s-au transformat"?
Toulouse, la ville rose
Irinusha spune:
Stiu, ma repet: nu stiu ce experiente ai facut ... dar zau daca te inteleg!
Mai stiu si eu altii si nu sunt deloc asa ... si vorbesc de cei din generatia noastra, nu ca tatii, unchii si mai stiu eu ce bunici, cand mentalitatea era oricum alta. Ma uit in jur la prietenii nostri (ca are sotiorul meu prieteni, jos palaria! ... numai ca mie mi-a picat decat "el" cu tronc ;)) si vad ce baieti buni sunt ... de luat de sot! :)
Chestia cu statul in maternitati aici si chefuitul in tara e simplu de explicat: in tara inca nu se practica "nasterea in doi", sotul nu prea are voie in spital sau un camerea cu bb-i (probabil ca nu stii cum este "spilul" in tara), pe cand aici este chiar dorit si sustinut acest obicei ... si sotiorul meu a stat mult cu mine si e tot romanash.
Iti mai dau un exemplu: cand a nascut fina ns. am dat o fuga cu finul sa-i vedem odrasla ... a trebuit saracutul sa dea dreptul in toate partile sa putem intra (vezi ce scriam si mai sus) si cand l-a vazut pe fii-su l-a bufnit plansul si nu mai puteam sa-l dezlipim de langa usa camerei cu bb-i ... Vai, ce barbat rau!!!!
Ai dreptate, sunt multi cu "obiceiuri proate", dar din astia gasesti peste tot, la toate natiile ... si eu cred ca vorbeam de OAMENI. Ca ptr. mine, barbatii care isi bat nevasta si copiii nu intra in aceasta categorie!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
Lauraa spune:
Asa e , cei din generatiile noi sunt putin altfel.Dar noi vorbim de barbatii romani si aici intra si aia de 45-50-60 de ani si aia care-si bat copiii si nevestele care sunt in Romania cata frunza si iarba. Hai mai Irinusha, chiar nu stii ca exista asa barbati? SI inca milioane? SI inca ceva: Ai dreptate ca in RO nu e incurajata ramanera sotilor langa neveste dupa nastere cum e aici, dar chiar si asa, au uitat unde e casa? Al tau daca nu ar fi avut voie sa stea cu tine s-ar fi dus la strip-tease? Nu cred. Deci e vorba de stofa omului nu de politica spitalului. In fine, nu ma mai intind, parerea mi-am spus-o, bine ar fi sa nu am dreptate.
Pupici tuturor
lorelei_19 spune:
Eu nu sunt de acord, si nu numai pentru ca am o multzime de barbati in familie care sunt total opusul descrierilor de mai sus.
Nu, nu, nu!
Barbatii romani, ca si barbatii elvetieni, nemti, suedezi, etc, sunt barbati, buni si rai, sensibili sau vulgari, urati sau frumoshi, harnici sau puturoshi.
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm
chatonel spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Fetelor,fetelor! Doar am spus pe aici ca NU sunt toti asa, dar cam aici inclina balanta. De cate ori scriu aici (la Unul sau doi..) sterg pentru ca fiecare se uita la sotul ei si zice ca nu e asa,deci nici unul nu e asa. Nici eu nu vorbesc despre exii mei romani (desi am avut unul... ) vorbesc despre barbatii multi pe care-i vad pe strada samd.
unde-l gasisi? Nu vezi ca nu iegzista? Creca tu l-ai cautat cu luminarea!!!
Toulouse, la ville rose