Fetele din Suedia... noi nu barfim? (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Elena sa-i vezi acum pe suedezi ce mai comenteaza si ce se mai umfla-n pene, de parca nu erau destul de umflati
Or avea ei cateva merite dar tot degeaba, ca-s goi pe dinauntru.Si pana la urma ce conteaza mai mult?? Eu zic ca partea a doua!!

Mergi la inceput

Auziti ce-am mai auzit.Se pare ca italienii au zis cu cateva zile in urma ca Danemarca si Suedia vor face egal ca sa-i scoata pe ei din campionat.Si chestia asta s-a si adeverit!! De fapt nu ma mai mira nimic la nordicii astia care si-n cazul Eurovisionului si-au dat puncte maxime unul altuiaRusine sa le fie!!

Mergi la inceput

De fapt si in meciul Romania-Danemarca de anul trecut si-au bagat coada danezii si l-au mituit pe Mayer ca sa pierdem
Mare nesimtire la nordicii astia!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

da Idora, astia e parsivi si nu are rusine, asa e ei uf uf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neata suedici...stiu ca dormiti la ora asta, da' zic sa va dau DEEEEESTEPTAAAAAAAREA!!!
Mey Isabela mey, ia hotaraste-te tu acilea al cui suporter esti si nu mai fi asa circotasa!!! Auuzi cu italienii!!!
Da' am o obsesie acuma: chelul ala bengos de la voi, Larsson, sau cum ii zice n-avea acu' vreo citiva ani freza ca'lui Valderama????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by lilanda

am o obsesie acuma: chelul ala bengos de la voi, Larsson, sau cum ii zice n-avea acu' vreo citiva ani freza ca'lui Valderama????

Ba da, imi placea mai mult cu plete, dar oricum ... principalul e ca marcheaza!

Mergi la inceput

Neata tuturorMare minune ca m-am trezit la ora asta matinala, nu-i asa???
Lilanda, de fapt nu tin cu nimeni dar imi place sa comentez Da' ce-aveti mey cu macaronarii, ce v-au facut???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela99

quote:
Originally posted by lilanda

am o obsesie acuma: chelul ala bengos de la voi, Larsson, sau cum ii zice n-avea acu' vreo citiva ani freza ca'lui Valderama????

Ba da, imi placea mai mult cu plete, dar oricum ... principalul e ca marcheaza!

Stiam eu ca-l stiu de uneva!!! Ehhh, s-o fi tuns saracu'...ca-i intra paru-n ochi la 11 metri si nu mai nimerea poarta!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Idora
Lilanda, de fapt nu tin cu nimeni dar imi place sa comentez Da' ce-aveti mey cu macaronarii, ce v-au facut???

Pai cum ce mi-au facut??? N-ai vazut cum mi-a scuipat danezu' intre ochi???? Se poate asa maneeeeeeeeere!!! Nu-i frumos, zau!!!

Mergi la inceput

Hai lasati voi fotbalul si treceti la muzica.Intrati aici si mai bagati cate-un vot cand va mai aduceti aminte pt.Romania, adica pt.O-zone.
http://www.chartsinfrance.net/page-internautes.html
Sunt pe pagina a 3-a, locul 32.Puteti vota din ora-n ora!!

Mergi la inceput