Ce gatim azi??? (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Andreea numai bunatatzuri faci!
Eu azi voi face simplu: cartofi prajitzi cu condimente si praf de usturoi si ceva carnitza fripturica sau gratarele, vad eu.

quote:
Originally posted by mamicaluitheo

supa cu galuste , ficatei trasi in tigaie si cu olecuta de sos si pui la cuptor pe capac.

andreea si puii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Dovlecei pané, cartofi natur si snitele.Desert:spuma de capsuni.

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Pentru seara: salata de vinete, dovlecei fierti cu usturoi si serviti cu branza de burduf si rosii +ulei de masline(nelipsit) si busuioc, porumb fiert de desert..siiiiiiii am mai pregatit ptr astazi Mousse au chocolat! kilogramele mele

Cei mai buni prieteni ascultã
ceea ce nu spui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Delia, chiar azi am facut iar sote de ficatei de pui, uite cum il fac eu: ficatei de pui ii iau si ii spal bine si ii pun intr-o tigaie mare ( eu am set de oale cu fund dublu si cu capac din alea care sunt si la Metro)cu putina apa sa fiarba putin, dupa ce au fiert pana aproape sa scada apa pun si putin ulei ca sa se prajeasca i min. ,curatz si vreo 4-5 catei de usturoi si ii tai peste ficatei mai pun apa (cat sa fiarba putin usturoiul), delikat, sare si piper dupa gust.
Poti sa faci garnitura de orez fiert cu putin delikat sau piure de cartofi. Sosul care se face la sote este foarte bun pus deasupra peste aceste garnituri.

Sper sa-ti placa.
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

mai fetelor, salatelor... ziceti-mi si mie cum faceti salata aia de vinete... multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noni930 spune:

louisea, cum se face supa casteliana? ai postat-o cumva la subiectul cu supe si ciorbe?
Multumesc mult!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by noni930

louisea, cum se face supa casteliana? ai postat-o cumva la subiectul cu supe si ciorbe?
Multumesc mult!

nu, dar daca o vrei o sa o scriu... stai numai sa o traduc din spaniola si o scriuu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Louisea
Salata de vinete :dupa ce se coc vinetele, se curata, se lasa la scurs pe un fund de lemn putin inclinat sau intr-o strecuratoare de plastic( nu metal, ca oxideaza ) dupa care se toc marunt tot pe fundul de lemn cu tocator special de vinete ( care este din plastic sau lemn)sau daca nu ai tocator poti sa le toci si cu o lingura de lemn, le pui intr-un castron si le freci cu ulei pus putin cate putin ( ca la maioneza) si cu un praf de sare , dupa gust. Se mai poate pune in loc de ulei direct maioneaza preparata.

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana p.

Louisea
Salata de vinete :dupa ce se coc vinetele, se curata, se lasa la scurs pe un fund de lemn putin inclinat sau intr-o strecuratoare de plastic( nu metal, ca oxideaza ) dupa care se toc marunt tot pe fundul de lemn cu tocator special de vinete ( care este din plastic sau lemn)sau daca nu ai tocator poti sa le toci si cu o lingura de lemn, le pui intr-un castron si le freci cu ulei pus putin cate putin ( ca la maioneza) si cu un praf de sare , dupa gust. Se mai poate pune in loc de ulei direct maioneaza preparata.

Dana

mersi Dana..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

...fetelor ,ma bag si eu,sper ca nu e cu suparare...dar ,Dana,tu nu pui si ceapa la salata de vinete?...si eu ca sa fie mai usor fac salata cu mixer,cu cutitul care le taie usor,,iese mai pasta,dar ca sa nu trebuiasca sa le bat cu tocatorul....eu pun si putin ulei si maioneza si ceapa,si chiar si un ou,bineinteles sare dupa gust...iese super,incercati!
Va pup,Mirelasi

Mergi la inceput