ciuperca la unghii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Acum vreo 8 ani o prietena de-a mea a contactat o ciuperca la unghii.
Medicul dermatolog i-a recomandat o crema nemteasca -Nerisona- care
pe atunci se mai gasea prin farmaciile noastre.Vreau sa va spun ca a scapat destul de repede cu aceasta crema dupa ce se chinuise vreun an de zile .Si in plus crema era destul de ieftina.
Atentie vorbim de Nerisona --tub galben-
Si daca cineva are cunostinta de existenta acestui produs pe piata romaneasca sa ma anunte si pe mine,dar eu sunt interesata de Nerisona tub albastru sau verde.

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona26 spune:

multumesc cici,
o sa vorbesc in Romania pentru crema asta.
Simona si bebe Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byby spune:

imi spune si mie cineva cum arata o unghie afectata de ciuperca? cred ca ma confrunt si eu cu asa ceva, dar nu sunt sigura.
la mine e vorba despre unghiile de la degetele mari de la picioare; acum vreo jumatate de an amandoua s-au deformat, adica aveau aspect de "valuri" si s-au si ingalbenit, iar de la varf pana aproape de mijlocul unghiei se descuamau uneori. pe masura ce unghia a crescut si am taiat-o, s-a micsorat si portiunea deformata, iar in continuare unghia a crescut neteda. oare sa fi fost ciuperca? si cum sa se vindece de la sine? ca nu am facut nici un tratament special, am luat doar o cutie de Echinaceea...
si mai am o problema cu spatiul dintre degetul mic si urmatorul la piciorul drept: pielea se descuameaza si parca ceva imi "mananca" din deget...asta e tot o ciuperca?
cine ma poate lumina putin in problemele astea?

va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

sunt poze pe www.onicomicoza.ro

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

dragele mele,

iaca m-am hotarat sa merg la doftor cu unghiuta mea cea bantuita de ciupercute.mi-era ca-mi scoate unghia sau ca ma indeamna la tratament c-mi dstruge ficatul.si cand colo...dupa doar o privire aruncata unghiei,dr mi-a prescris EXODERIL,solutie ce trebuie sa picur sub unghie.pana trece afectiunea.

urati-mi succes!

Alexandra mare si Alexandra mica...

www.jester.ro/alex/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna

oare orunganul e mai toxic decat lamisilul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristallica spune:

Buna Simona.
Si eu am avut ciuperca la toate unghiile de la picioare timp de 7 ani :( si am urmat o gramada de tratamente locale.
Am fost la multi dermatologi pana mi-a recomandat-o doctorul de familie pe D-ra Teodorescu(cred ca asa o cheama) de la ambulatoriul Colentina.
Mi-a prescris tratament de 3 luni cu Lamisil(si asta dupa o analiza la unghii-lama), dintre care eu am luat numai 1 luna si si-a revenit complet.
Si mentionez ca aveam si matricea unghiilor distrusa.
Sanatate,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Dar de Terbisil ce stiti ?
Multumesc,
Ada

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kadijha spune:

Buna eu sunt noua aici pe forum, dar am citit tot ce ati spus de micoza. Baietelul meu de 4 anisori are micoza la unghiutele de la manute :( nu mai stiu ce sa mai fac, totul a inceput acum cateva luni doar la 2 unghii si de atunci sa intins la alte 4, am fost la doctor de fapt la mai multi medici dermatologi si a facut tratament cu Triderm si Travogen deja cu ultima crema ii dau de mai mult de o luna si nu vad nici un rezultat, nu mai stiu ce sa mai fac ma rog la Dumnezeu sa se intample o minune si sa nu ajunga la scoaterea lor, orice sfat daca puteti sa-mi dati sau daca stie cineva un tratament naturist. Merci mult
Claudia si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Terbisilul e acelasi lucru cu Lamisil, dar mai ieftin.

Mire-mama de fetita frumoasa

Mergi la inceput