mama singura

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delilu spune:

:) in afara...:)))
Si ce ar trebui sa fac? SA caut toate anunturile matrimoniale?:)) Pe net sunt multi dezaxati..si vor doar un singur lucru...cum sa caut acul in carul cu fan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

daca stii fr iti dau eu un link unde nu am avut impresia ca ar fi dezaxati :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Deli, te inteleg perfect mai ales ca noi ne cunoastem personal si-ti cunosc situatia!!Eu zic ca e mai bine ca s-a intamplat acum decat mai tarziu, stii doar ce riscuri iti asumai facand pasul asta iar daca nu mergea tot tu erai cea care pierdea.Imi pare f.rau ca s-a intamplat asa dar asta a fost ultima oara cand i-am dat credit si l-am ajutat pe respectivul individ.Nu pot sa-l numesc decat individ, nu merita sa-i rostesc numele, sunt f. suparata si dezamagita de cum au decurs lucrurile. Tu nu ai nici o vina, de vina e el care nu stie ce vrea de la viata si se complace in situatia in care e acum.
Eu iti doresc sa gasesti omul care intradevar te merita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by delilu

:) in afara...:)))
Si ce ar trebui sa fac? SA caut toate anunturile matrimoniale?:)) Pe net sunt multi dezaxati..si vor doar un singur lucru...cum sa caut acul in carul cu fan?

si cite casnicii nu s-au destramat datorita netului..........

Te inteleg perfect,...sunt in aceeasi situatie ca si tine. singura de 2 ani cu un copil.....nu am disperat pt ca cel mai important este sa fiu linistita ca sa imi pot creste copilul. Asta nu inseamna ca pot trai singura toata viata......dar nici de net sa nu aud. Casnicia mea si de la asta s-a dus dracu.........si crede-ma ca stiu ce spun!

Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniela spune:

Divortata de 6 ani, acum 4 ani am intalnit un om care a fost alaturi de mine la bine si la rau, dar totusi sunt la sfarsitul acestei relatii.
Bucura-te de copilul tau, traieste fiecare clipa alaturi de el. Mergi cu el in concedii, joaca-te cu el, daruieste-ti timpul copilului. Vei intalni ,la un moment dat, omul care sa fie langa voi.
Eu sunt genul de femeie care ,alaturi de copilul ei, nu simte singuratatea.Si apoi decat singuratate in doi ,mai bine singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Delilu, stii vorba aia ... trebuie sa pupi multi broscoi pina cind unul se va transforma in print . Nu dispera, va aparea la momentul cind vei crede ca nu se mai poate face nimic.

Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Delia dragä, imi pare räu sä aud vesti triste din partea ta.
Insä nu e un motiv sä te invinovätesti!
2 ani! Eu acum am socotit anii mei de incercäri esuate, de asteptare, etc., etc. ... Au iesit 10 la numär! Si nu am avut nici copil! Nu am luat-o nici razna! Cel putin nu in linii mari, cä altfel ... nebunii mai mici tot mai fac ... mama naturä cred cä e de vinä!
Asa cä incearcä sä iti mentzi "linia de plutire".
Eu una mi-am scos cu greu "capul din nisip" , fiecare are ritmul propiu de a trece prin viatä ... Cunoaste-l pe al täu, dar nu uita cä viata nu se rezumä la relatia de cuplu! Aceasta este doar o bucäticä din marele puzzle ... Si chiar dacä nu e complet, are frumuseti de admirat si descoperit.
Nu stiu ce tabieturi ai tu, dar viata socialä nu o activezi dacä mergi numai la serviciu. Cautä un club care sä te atragä, o preocupare extra-job. Pe mine sportul m-a ajutat mult sä mä relaxez si sä imi fac multe prietene/prieteni. E relativ ce spun eu acum, dar totusi cred cä persoanele care fac sport sunt mai deschise, mai sociale si mai vesele. Toate of-urile si orii ard odatä cu caloriile!
Nu mai spun de minunea de fetitä pe care o ai!

Te pup si iti doresc mai bine!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Delia, citeste textul de mai jos si o sa te simti mai bine!!

In caz de dezamagire trebuie verificat cine poarta mai multa vina: amagirea sau ...amagitul.

Dezamagirea este adesea sarea vietii.

Nu-ti fa iluzii, ca sa n-ai deziluzii.

Traim toti sub acelasi soare, dar n-avem toti acelasi orizont.

Daca apare o cearta, tine minte ca ai mai multa dreptate decat vrea celalalt sa recunoasca si mai putina ... decat vrei tu sa recunosti.
Cum iti "iei papucii"?

Flirtul e super, dar realitatea este ca nimeni - nici macar Britney Spears - nu are noroc 100% in a-l finaliza printr-o relatie. Cum il / o uiti? Nu esti nici primul / a si nici ultima care sufera. Toti trecem prin asta. Fiecare are un fel de a depasi momentul. Oricat de mult ar incerca prietenii sa te consoleze nu reusesc. Crezi ca nu te inteleg si poate ai dreptate Vrei ceva care sa te faca sa uiti. Cel mai bun medicament e timpul: trece si vindeca Dar pana te vindeca el, incearca sa te vindeci singur/a. E urat cand celalalt iti spune ca nu ii place de tine...Iata cateva motive pentru care nu trebuie "sa pui la inima" si sa mergi mai departe...

1) Viata ta era ok si inainte de a o/il intalni. Asa va fi si de acum incolo.

2) Incearca sa intelegi ca acea persoana, oricare ar fi ea, nu iti impartaseste sentimentele. Nu poti sa o faci sa te iubeasca, dar poti obosi incercand.

3) Gandeste-te un pic: daca el/ea nu poate vedea care iti sunt calitatile, ce fel de om este ? E unul langa care nu te vei simti niciodata bine!

4) Crezi ca poate mai ai o sansa. S-ar putea. Dar de cele mai multe ori cand cineva spune "nu", inseamna nu.

5) Nu te schimba incercand sa fii persoana pe care tu crezi ca el/ea ar vrea sa fii. N-o sa mearga! Nu ai cum sa stii ce fel de persoana isi doreste langa el/ea.

6) Nu ramane singur / a! Primul impuls e sa te inchizi in casa sa iti plangi de mila. Rau faci! Daca te inchizi in casa niciodata nu vei gasi solutii la problemele tale sentimentale. Iar stand singur / a si gandindu-te la cine stie ce scenarii si motive de despartire nu te vei ajuta. Asa ca trebuie sa iesi! Mergi si intalneste-te cu prietenii, distrati-va si ganditi-va si la altceva...Petrece cat mai mult timp alaturi de cei apropiati... cei care te iubesc si te accepta exact asa cum esti.
7) Umple-ti timpul. Mergi in cluburi sau apuca-te de sport.

8) O sa te doara sufletul (e normal). O sa te enervezi (si asta e normal). Incearca sa nu mai gandesti negativ ..... macar pentru 5 minute... si o sa vezi ca nu e "dracu' asa de negru".

9) Convinge-te ca e mai bine fara el/ea. Repeta asta pana o sa crezi!

10) Incearca sa iesi si cu altul/alta Dar nu te arunca in bratele primului venit, asta poate sa iti faca si mai mult rau. Insa daca este vorba despre o persoana seducatoare, care face sa ti se aprinda in o mica flacara in ochi ori de cate ori va intalniti, nu mai sta pe ganduri! Cu conditia sa-ti placa cu adevarat! Este momentul potrivit pentru un flirt, un fel de mica poveste de dragoste, ceva de tranzitie...Sau mai mult chiar, daca exista afinitati caci "Cui pe cui se scoate!".

11) Nu incerca sa te mai intalnesti cu el/ea Daca s-a terminat, s-a terminat pe veci! Nici o scrisoare! Nici un telefon! Nici o intalnire cu el/ea! Cu cat vei fi mai departe de el/ea cu atat il/o vei uita mai repede. Nu te apuca sa rememorezi momente placute privind albumele de poze. In schimb ai putea sa la arunci!

12) Nu inchide ochii.... sunt o groaza de tipi/tipe de care sa te indragostesti....nu se stie de unde "pica".... Nu iti pierde speranta! Fie ca ai sapte sau saptezeci de ani, chiar daca iubirea iti joaca feste si nu dintre cele mai placute, sfarsim cu totii prin a ne lasa din nou si din nou prinsi in plasa ei! Insa nu toate plasele sunt asa de fragile si intr-o buna zi vom da peste una din care nu vom mai iesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si dupa doar 2 divorturi tu renunti??? Asa usor??
Curaj, poate fi mult mai rau!!!
Ai o viata inainte din ce in ce mai plina!!! Nu stii ca a 3-a oara e cu noroc??? Incearca!!!
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delilu spune:

:)) Nu am divortat de 2 ori!! Doar o data. Cand m-am referit la incercari...nu m-am referit la casatorii. Cred ca daca as fi divortat de 2 ori..pana acum ma impuscam :))

Mergi la inceput