Mamici din Constanta(8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Eu una am muncit ieri. Abia pe 9 iulie intru in concediu.
E greu sa muncesti cand e asa frumos afara si cand stii ca altele se plimba . Dar o sa-mi vina si mie randul si atunci nu mai scapati de mine.
Daca ramane valabila intalnirea de sambata, vin si eu sa va cunosc. Nr. meu de telefon: 0723.751.555.

Marlen si b.b. 24 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna dimineata fetelor. Cam slaba activitatea pe la subiectul nostru... Nici macar condica nu o mai semnati...Noroc cu Roxana care e cea mai activa.
Semnez si eu pe astazi si va urez o zi buna si fructuoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Fetele mele sunt gemene neidentice.
Pe cea bruneta o cheama Maria si pe cealalta Elena.
Regim nu tin, asa aratam si inainte de nastere.
Mergem dupamaiaza in parc, poate va intilnim acolo.
Ionela, Maria & Elena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Buna dimineata,

Semnez condica si va anunt ca Dinu este mult mai bine.
Roxi, frumoasa bucatarie.
Da, Oana, m-ai prins.Ne bate gandul sa ne mutam mai aproape de parinti si de familiile noastre.
Ne e tare greu sa facem sute de km ca sa-i vedem o data sau de max. 2 ori pe an si ne gandeam ca pt dinu e important sa creasca mai aproape de bunici si matusi care de altfel ma vor mai ajuta si pe mine cand voi avea nevoie sa stea cu Dinu.
Ma gandeam ca va veni o vreme cand maica-mea nu va mai putea calatori chia asa de usor atatea ore.
Si de ce sa nu recunosc ca si eu simt nevoia uneori sa am cu cine ma sfatui in anumite pb.Aici suntem aproape singuri.
Ma rog, deocamdata ne gandim la varianta asta, facem niste calcule, studiem piata, si ne vom hotara la primavara.
Oricum, va anunt.

Pupici si o zi buna.

caty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ola! si de la noi. Cu intarziere, ca n-a mers net-ul.
Mamici spuneti-mi, va rog, este cazul sa ma ingrijorez pentru alexia ca are scaunul moale de aproape o saptamana. O pun pe seama dintilor, plus agitatie uneori. Febra nu a facut, suc de portocale nu a baut, am inceput sa scot alimentele care inmoaie scaunul, dar tot tendinta spre moale are. Voi ce ziceti? Contactez medicul, ceva analize? Sper sa nu o iau de la capat cu analizele, chiar asa in fiecare luna!?! Pana acum au iesit bune, cu unele variatii pe care le-am reparat.
Nu stiu ce sa mai cred, am inceput sa ma ingrijorez. Astept sa ma bombardati cu sfaturi.

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Bonjour !

Sanzi, ieri am fost i parc dar nu te-am vazut. Ce-i drept am ajuns pe la 7 fara un sfert, pe urma am luat toate jocurile din parc la rand ca Vlad nu vrea sa rateze nici unul.

Crix, asa e vara, scaunul e mai moale la bebei. Daca nu e exploziv, lichid, nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Da-i mai mult cereale cu orez sau orez fiert cu morcov fiert ras, banana, coaja de paine (nu miez). Pe mine dr. pediatra m-a invatat ca atunci cand copilul e stricat la burta sa nu-i dau de loc cartof sau zaharuri pt. ca fermenteaza repede in burtica. Pt. ca sa te ingrijorezi ca ar fi stricata la stomac ar trebui sa aiba si scaunele mai dese decat de obicei. Daca Alexia face kk la fel de des dar numai putin mai moale , schimba-i putin alimentatia si atat, nu cred ca e cazul sa te agiti cu analize.

PUPICI LA TOATE FETELE !

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Buna dimineata.. tot cu intarziere..dar sunt la servici si intru cand am timp!
Ionela, sa-ti traiasca fetitele gemenele.. sunt atat de frumoase, si nu seamana una cu cealalta..dar cea bruneta iti seamana tie..
Roxana, sa stapaniti sanatosi mobila, este foarte frumoasa..
Marlen_b, la dr Rusa stiam ca nu se face programare.. tot asa de aglomerat este??

O zi frumoasa
Cali, baietel 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Bonjurica fetele! Semnez si eu condicutza, nu de alta dar ma puteti uita....Vesti bune! Am scapat de temperatura si de injectii.Anduta e super fericita ca ia bulinutze in locul injectiilor.Mey, 8 zile ne-am chinuit cu temperatura, cu antibiotice cu tot: amoxiclav, cefalexin, summamed si ....penicilina cu gentamicina.Da' acum gata
Roxi,felicitari pentru investitie.Fara s- plagiez pe Laura si pe mine m-au napadit niste ganduri indecente vis-avis de bucataria ta! Oare cu ce impresioneaza asa? Un psiholog ceva p'aci sa ne explice?????
Ionela - sa-ti traiasca printzesele, sa te bucure si sa fie norocoase in viata!!!!
Va pupic ,mamici, gravidutze si pitici! Nu mi-am revenit complet la...cap!Trebe' sa ma mai linistesc.

dady+anduta(14 sept'96)+bibi(14 febr'04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Merci, Laura! Incepusem sa intru la banuieli cu scaunul Alexiei. Bine ca ma mai incurajeaza cineva. La inceput am pus-o pe seama dintilor, iar acum am ajuns sa papam orez cu morcov, in laptic punem faina de orez, bem ceai de menta. Am zis ca-i trecator, dar se pare ca tinem regim. Multumesc mult! Am prins curaj, deja!

Mey, fetelor, ce tot aveti cu bucataria Roxanei! Trezirea! Da' cand o sa va arate dormitorul, sau canapeau din sufra, ce-o sa mai ziceti?
Eu , ca o fata serioasa ce sunt,ma gandeam cum i-ar sta bebelusului sa cotrobaie prin dulapurile bucatariei, in timp ce parintii se destind in sufra.

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hihihihi gagici chiar ca aveti cceva cu bucataria mea...ziceti acu', cit e gol....sa va dau o cheie? mai evadati si voi de acasa... mai ginditi-va.
Tatiana, asteptam vesti bune de la medic.
Tania bravo mama ca i-ati dat in cap in sfirsit bolii...hai ca de acum trece repede.
Crix si eu inclin sa cred ca e din cauza caldurii de afar scaunul mai moale al Alesiei. treaba cu cartofii si zaharurile este complet adevarata -incearca orez, piine prajita, nu legume si fructe proaspete sau tari pentru 2 zile si vezi modificarile. bafta!
July cam rar pe aici...unde esti?
asa deci Caty planuiti mutari.....orice hotarire ati lua va urez sa iasa asa cum este mai bine pentru voi!

Mergi la inceput