Cultural Awarness Celebration

Cultural Awarness Celebration | Autor: trandafir

Link direct la acest mesaj

Am o rugaminte la voi dragele mele. Pe data de 24 iunie voi avea aici la mine la serviciu un "Cultural Awarness Celebration". Eu, aici sunt cam singura romanca. Mai sunt 3 persoane mai in varsta, dar care de obicei sunt in field. Deci fiind singura pe aici, va trebui sa reprezint Romania. Acum, care este problema? Pe data de 21 iunie va trebui sa fac o prezentare de vreo 2 ore despre ROmania. Cred ca asta este cea mai buna oportunitate de a face o reclama pozitiva si nemaipomenita acestei minunate tari pe pamantul careia ne-am nascut si unde am respirat pentru prima data. Deci, eu am fost la cei de la cultural de aici din NY care mi-au dat cateva pliante cu Romania si cateva carti, eu mai am o caseta video acasa si cateva cd-uri. Dar pentru data de 21 va trebui sa fac si un flyer in care sa fac o scurta descrie a Romaniei pe o foaie A4. Am vazut ca cei din India (ei sunt cei mai multi aici, dupa care urmeaza rusii si dupa aceea Americanii) au prezentarea pe 15 iunie si mi-a placut felul cum au intocmit acel flyer. Deci, daca aveti ceva idei despre felul cum as putea sa fac acel flyer sau ceva idei despre organizare va rog tare mult sa ma ajutati.
Unde-i unul nu-i putere. Unde-s doi puterea creste!!!

Multi pupici si multe flori pentru toate memebrele acestei minunate comunitati

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona27 spune:

Haideti fratilor sa punem umarul:)
Nu e oaresice desenator grafic printre noi sa vina paote cu o schita, ceva in genul asta?
Eua s sugera site-uri de inspirare de unse se mai paote fura si o pozulita, doua.

http://www.romaniantourism.com/
http://www.ministerulturismului.ro
Mai caut si mai pun..

Si ca si idee, la sfarsitul flyer-ului respectiv poti puen si cateva link-uri.

Ma mai cuget si mai spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trandafir spune:

Uite cineva care vrea sa ma ajute. Multumesc din suflet Simona pentru initiativa. Chiar acum am iesit putin din birou si am vazut ca si cei din Rusia si-au expus flyer-ul. Am uitat cand au ei expunerea. Dar vreau ca maine sa vin si eu cu ceva interesant. Mai ales ca cei de pe aici ne stiu doar dupa tigani, Dracula, Ceasescu (nu toti), dupa aurolacii la care li s-a facut o publicitate ... pe CNN... si pe alte canale. deci, vreau sa le arat frumusetile acelei tari, vreau sa le arat oamenii nostri minunati si frumosi. Pentru ca, credeti-ma suntem un popor de frumosi - cu defectele noastre. De cate ori merg la serviciu cu subway-ul (metroul) nu vad un om normal, o fata draguta... si mi-e un dor nebun de romanasii nostrii. Poate sunt eu mai exagerata in privinta asta dar am discutat si cu altii si la fel vad lucrurile.
Deci, va rog din suflet sa ma ajutati cu idei, sugestii cam ce subiect as putea expune??? Sau ce ar fi mai bine sa prezint???
Pupici si multe, multe

Mergi la inceput

Frati lor... ajutati-ma cu ceva. Tocmai am aflat ca cei din India tocmai au avut expunerea. Am prins si eu putin din ea si va pot spune ca mi-a placut tare mult. Pe deasupra am vazut ca cei din rusia si-au fixat aceeasi zi de prezentare cu mine odata - doar ca ei au prezentarea de la 10-12 iar eu de la 12-14. Deci, cred ca ar fi preferabil sa-mi mut eu ziua de prezentare... Sa vad cum. Dar acum marea problema este cu ceea ce ar fi mai bine sa prezint, pentru ca avem o istorie formidabila.
Orice idee este bine venita.
Va multumesc din suflet si multe, multe

Mergi la inceput

Ma gandeam oare de unde as putea trage ceva muzica de George Enescu sau ceva cantat de Zamfirescu ca sa pun ca fundal in timpul prezentarii? Stie vreuna dintre voi?

Inca odata mii de multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona27 spune:

Muzica cu siguranta de pe Kazza. Daca vrei mai multe detalii, spune-mi sau da-i o cautare pe Google.

Acum mi-a mai venit o idee, dar nu stiu daca e buna...ca sa corelezi americanii (adica sa ii gadili) cu o chestie tot americana..e un film cu Johny Depp sau Deep (scuze) in care coloana sonora e cu Tiganii din Clejan sau ceva in genul asta. Dar iarasi, nu stiu daca e buna ca e cu tigani...
A, si a mai fost un fil recent cu coloana sonora de la Zamfir..

Ma gandesc ca in flyer-ul cu pricina ai putea o mica sectie de genul "Stiati ca.." filmul are coloana de un roman sau ca aevm singura Dealta din Europa sau ...ma mai gandesc:)

Pt cine mai citeste si subiectul asta, nu va jenati, sunt convisna ca fieacre are o idee buna..

PS Incer eu sa iti trimit muzica cu Zamfir.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

In Matrix a fost muzica de Zamfir.

Daca as fii in locul tau ar arata varietatea Romaniei, frumusetile naturale, posibilitatea de vacante, imagini din orase - Bucuresti, Timisoara, Iasi, poti spulbera mitul lui Dracula si arati castelul Bran...

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg

Mergi la inceput

Extraordinare raspunsurile voastre. Stiam eu ca daca am sa apelez la voi nu voi regreta. Va multumesc din suflet la toate si mai astept idei. Voi avea cam mult de lucru zilele astea, dar vreau sa iasa ceva frumos. Vreau sa le arat adevarata fata a Romaniei. Sper sa reusesc... cu ajutorul vostru.

Inca odata mii de multumiri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodika spune:

Sotul meu avea un c.d cu Zamfir ,acum e la munca ,imediat ce ajunge acasa o sa-ti trimit mesaj;sper sa mai aibe c.d-ul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodika spune:

Stai ca m-am zapacit...Poti descarca si cu DC plus plus ,si cauti retele romanesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

muzica: Phoenix - mugur de fluier, Ciprian Porumbescu
orase de prezentat : Bucuresti , Constanta, Timisoara, Iasi
locuri: Peles, Delta,Apuseni, Retezat, munti,Voronet, Putna, Adamclisi in Dobrogea --am poze (ca dovada de pina unde s-a intins imperiul roman) , Pestera ursilor, podul lui Saligny de la Cernavoda ---o mare chestie tehnica la inceputul secolului
oameni: studentii romani undergrad si grad care au umplut univ americane, Mircea Eliade (contestat insa in problema antisemita)dar fost profesor la univ din Chicago , Henry Coanda , Ioan Paulat (primul hidroavion)

vorbeste un pic de istoria romanilor: au tinut turcii in loc sute de ani,pierderea Cadrilaterului ptr Bulgari , pierderea Basarabiei ,vorbeste de inflorirea economica de pina in '47 , apoi venirea comunistilor, appoi ceva ce nu cred ca stie multa lume nici in Romania :TOATA LUMEA STIE DE "SOLIDARITATEA" DIN POLONIA a lui Walesa, dar citi stiu ca si romanii au avut sute , mii de dizidenti, au avut partizani in munti care au refuzat sa se supuna comunistilor si rusilor , oameni care de asemeni , de precizat nu au primit ajutor CIA , ca solidaritatea , si au luptat pe barba lor. aveam la vremea aceea multi romani cu convingeri si principii. vorbeste apoi despre marea implinire de dupa 89 , libertatea , care insa asteapta si un match economic... inca. speranta moare ultima!!!

Mergi la inceput