reactie la ovamit
Raspunsuri - Pagina 2
Rozi spune:
quote:
Originally posted by CODRINA
Foliculi am avut, Pregnyl am facut, s-a constatat echografic ca am ovulat, am prestat cand trebuia, nu stiu ce mai trebuia sa fac....
Codrina, iesi din butoi!
Gandeste-te ca sansele LUNARE de a ramane insarcinata, la o femeie pana la 30 de ani, sanatoasa, cu partener fara probleme, sunt de 20%.
Mai gandeste-te la fetele care au facut inseminare sau chiar FIV, acolo erau conditiile super indeplinite, si totusi nu au ramas insarcinate.
Asa ca fii calma, nu te stresa si bebe va veni cand va trebui, poate chiar atunci cand vei lasa lucrurile sa curga de la sine.
Oricum, iti doresc sa fie cum iti doresti!
CODRINA spune:
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine si ma incurajati. Nu stiu ce m-as face fara voi. Asta e, a trecut...
Dar am sa incerc din nou, si daca nici luna viitoare nu va fi, va fi cand va da Dumnezeu, daca va vrea...
,
Codrina
apetrache spune:
Buna fetelor,
Pot sa va spun ca am luat ova-mit 3 luni de zile, in prima luna o pastila, adoua doua pastile si a treia trei pastile.M-am simtit foarte rau, eram nervoasa, greturi, balonari.Acum am terminat si incep sa-mi revin.
Rezultate nu am avut in aceste luni.Voi a-ti avut imediat rezultate?
Doctorul meu (dr.Ion Ion de la Giulesti) mi-a recomandat sa fac laparoscopie, dar imi este frica. Voi ce ziceti?
sheherezada spune:
Buna fetelor,
Eu iau clostilbegyt de doua luni si iau chiar cite doua da in afara de faptul ca-mi cade parul si mi-a aparut un soi de dermatita ,nu am alte reactii.
sheherezada
dariana spune:
Eu daca am ovare micripolichistice pot sa fac stimulare?se poate sa se inmulteasa chisturile astea de la asa ceva?
Sorina7 spune:
Dariana, nu trece pe stimulare fara monitorizare si fara sfatul medicului. Am auzit ca se pot produce chisturi de la medicamentele pentru stimulare, si tu cum ai deja nu este bine. Neaparat sa intrebi medicul.