Mobila PAL-constructie
Dragelor,
Urmeaza sa ne mutam si am zis noi ca vrem sa ne facem mobila noua. Am hotarat sa o facem noi acasa, dar am avea nevoie de site-uri care prezinta modul de constructie (respectiv: proiectare, asamblare etc...).Am gasit noi ceva ceva, dar e cu lemn, nu cu pal...
Multumesc foarte mult si un WK placut,
Gabriela si baietii
P.S. Poate fi in engleza sau franceza...
Mersi mult
PS. Eventual un soft mic pt proiectare mobila 9daca nu cer prea mult...![]()
Raspunsuri
ionela-roxana spune:
Gabriela ai pus exact intrebarea care ma roade de ceva timp!
Si eu as vrea sa-mi schimb mobila si as vrea sa o fac eu impreuna cu sotul meu!
Aici la Timisoara sa deschis Practiker(sper ca am scris bine) si se vinde pal gata taiat dupa dim cerute de client!
E mult mai usor asa decat sa umbli sa cauti firme care debiteaza!
Modele chiar nu stiu pe ce situri ai putea gasi , sper sa raspunda cineva , ca sunt si eu interesata!
Spor la construit si multa imaginatie!
Scrie-ne si noua siteurile cu ce ai gasit tu pana acum!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
Catalin spune:
Un coleg de serviciu a salvat niste pagini de pe net, mi le-a dat prin mail dar a uitat sa-mi precizeze site-urile de unde le-a copiat, desi unele pagini seamana cu ce am vazut pe www.aici.ro
El si-a facut doar bucataria si, daca nu ma insel, ceva din mobilierul de dormitor.
O sa-l intreb, cand ma vad cu el, de pe ce site-uri s-a inspirat dar daca vrea cineva pe mail paginile salvate, lasati-mi prin PM o adresa cu cel putin 1,1 MB liberi.
Catalin
Think pink!
CristinaT spune:
Catalin poti sa-mi trimiti si mie adresele:
cristina_toma71@hotmail.com
4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7
joe spune:
Eu nu v-as recomanda PAL-ul! ![]()
Lemnul e mult mai bun - se lucreaza la fel de usor, si il poti aranja in timp cum vrei (sa-l dai doar cu bait si lac initial - sa spunem, sa-l cureti mai tarziu si sa-l vopsesti cum vrei si tot asa).
In Germania se gasesc tot felul de reviste in care au si tiparele - eu tocmai vreau sa-mi fac un dulap - mai am de facut un tipar si pe urma trec la treaba!
Sigur daca va uitati pe tarabe gasiti si in Ro ceva asemanator - si daca aveti Pracktiker - aici vand lemne de tot felul de esente si de dimensiuni - pe care vi le taie chiar ei. Acolo ar trebui sa gasiti si accesorii - balamale, manere, nituri!
ionela-roxana spune:
Intradevar in Praktiker gasesti tot ce ai nevoie pt. confectionarea mobilei , dar noi eram in pana de idei si de sfaturi !
De aceea am sa indraznesc sa cer si eu paginile salvate !
Te rof sa le trimiti la saracutionela@yahoo.ca .
Merci mult!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
jordash spune:
V-as ruga mult sa-mi trimiteti si mie aceste linkuri la urmatoarea adresa: l_iordache@yahoo.com sau l.iordache@romtelecom.ro .
La Galati nu sunt sanse sa se deschida vreun Practiker.
Multumesc mult.
Lacramioara & Dragos (3 ani, pe 17 oct 2003)
vlada spune:
Va rog sa-mi trimiteti si mie paginile salvate sau link-uri la adresa karin2@eva.ro.
Multumesc
Andreea si Vlad
radu300 spune:
Eu mi-am facut singur mobila, din Pal. Daca pot sa va ajut, cu mare placere va raspund. Modele am cautat si eu prima data dupa care m-am lamurit ca ce vreau eu nu pot sa-mi proiectez decat singur, asa ca nu cautati degeaba. Daca nu vreti ceva simplu, nu va apucati, si cand spun simplu nu inseamna ca nu ati putea sa le faceti ci spun ca timpul investit ar fi mult prea mare. Costurile sunt mult mai mici, sub jumatate, aproape de 1/3 din pretul de magazin. Aveti nevoie de cel putin inca un ajutor, doua bormasini, o surubelnita electrica, un dreptar, un fier de calcat, un cuter. Si multa rabdare. Mai departe astept intrebari. Bafta!
Caroline spune:
Radu, eu inafara de vointza si rabdare nu dispun de prea multe cunostiintze.
Asa ca apelez la bunavointza ta. Am cateva intrebari:
Care este procedura, cum finisezi blatul de PAL pe canturi?
Pentru ce itzi trebuie fierul de calcat?
cum imbini blaturile (orizntal si vertical)
Eu vreau sa fac un pat de dormitor, salteaua o cumpar gata facuta, dar imi trebuie lada
Multumesc pentru orice sfat,
Caro
Catalin spune:
Trimis mail-ul, mai putin pentru CristinaT (This message is larger than the current system limit or the recipient's mailbox is full).
Catalin
Think pink!