Cartea care mi-a schimbat radical modul de gindire

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Horiana spune:

As dori si eu carticica daca se poate. Adresa mea este iulia_cimpoiasu@yahoo.com
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Multumesc, si eu, Otiliei !

Horiana, ti-am trimis-o, eu !

Nina, mami de Nina-Cristina (10.01.2002) www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenB spune:

Fetelor as dorim si eu carticica asta. Cine o are deja si poate sa mi-o trimita si mie ?
Adresa mea este carmenbogdan_c@yahoo.com
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenB spune:

Fetelor as dorim si eu carticica asta. Cine o are deja si poate sa mi-o trimita si mie ?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by CarmenB

Multumesc.

Carmen

Carmen, ti-am trimis-o, eu !

Nina, mami de Nina-Cristina (10.01.2002) www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Vreau si eu cartea. Va rog frumos sa mi-o trimiteti si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

In ultimele trei pagini ale acestui subiect nu am vazut nici macar un singur comentariu referitor la continutul cartii. S-a transformat totul intr-un fel de oficiu postal; "comenzi", adrese, confirmari de trimitere/primire, multumiri si asa mai departe. Cred ca pentru asta pot fi folosite mesageria privata si e-mail-ul.
In plus, se incalca legea drepturilor de autor; copyright-ul pentru versiunea in limba romana apartine Editurii Humanitas, care a publicat cartea "Cānd apare copilul" in 1994.
Subiectul in sine mai prezinta interes?

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Qsar, stiu bine ce se incalca si subiectul prezenta interes pentru ca nu a inceput cu comentarii, ci cu mesaje in care s-a exprimat clar si de la bun inceput dorinta fetelor de a avea cartea si nu de a o comenta. Asteptam un subiect cu comentarii pe aceasta tema dupa ce o vor citi... Si daca eu am vrut sa o culeg pe aproape toata numai din placerea de a o avea in calculator... cine imi poate interzice de a trimite fetelor de pe acest forum munca mea!?! Am vrut doar sa scutesc fetele, care s-au oferit sa o scaneze, de o munca in plus. Si oricum, restul discutiilor au fost in particular, intre noi, deci nu vad cu ce am deranjat atit de tare... Noroc ca nu pot sa ma supar pe tine pentru ca imi place cum scrii asa cum imi place spiritul tau critic. Pot sa inchizi subiectul, nu ne suparam, ceea ce a fost de spus s-a spus, ceea ce urmeaza se va spune in particular sau la un alt subiect pe aceasta tema. Nu are rost sa ne tragem de urechi si sa ne punem la colt, nu?
O pentru tine si pentru munca pe care o faci aici pe acest forum, ca moderator si... scriitor.

Vreau doar sa mai spun ca daca cineva mai vrea vreo informatie despre carte sa-mi scrie mie sau lui saso.

Cu prietenie,
Cornelia

Agata a implinit 3 ani pe 28 iunie!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoletaq spune:

Nelia,soso am trimis si eu pm.
Abia astept sa citesc si apoi sa comentez.

Mira 5 ani & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Qsar, chiar nu vad ce rau asa mare am facut!!! De data asta chiar nu ne-am caertat, nu am jugnit pe nimeni, ar trebui sa asteptam cativa zeci de ani pana se gandesc cumva cei de la Humanitas sa reediteze cartea??? daca ar face-o vreo data?? Eu zic ca e foarte bine ca s-a facut publica , in felul asta am citit-o atatia....ce bine ar fi daca am avea cat mai multe carti de-astea sa ne educam noi cat mai bine si corect copiii....poate s-ar schimba ceva in lumea asta!!!!

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput