Cartea care mi-a schimbat radical modul de gindire
Raspunsuri - Pagina 10
nelia spune:
Fetelor, cucuietelor cu puiuti cuminti si educati... sau aproape! Va spun sincer ca sint depasita de cereri, nu ma asteptam sa primesc atitea. Toata lumea va primi carticica, fara indoiala, cine nu o va primi din greseala va mai scrie un mesaj si stiti voi „cere si ti va da!“. Numai ca va mai dura putin pentru ca va trebui sa pregatesc o listuta cu adresele pe care o voi imparti cu saso (multumesc, esti o draguta!) si vom trimite astfel la toata lumea. Problema este ca saptamina asta s-a nimerit sa fie pentru mine o saptamina incarcata si nu prea imi ramine timp liber. Si stiti de ce? Pentru ca pe 28 iunie, puiutul meu implineste 3 ani! Si duminica acasa, iar luni la gradinita vor fi petreceri, una si una. Avem o gramada de invitati si, ca atare, o gramada de cumparaturi si de treburi casnice de facut. Sper ca ma intelegeti, ii voi trimite lui saso fisierul astazi dupa-amiaza si in timp ce pregatesc listuta cu adresele voastre, voi mai trimite pe la citeva.
Cornelia, mamica Agatei
vlada spune:
Si eu vreau sa ajut! Ti-am trimis Pm ,dar probabil n-ai apucat sa-l citesti,la cate ai primit...
Te rog sa-mi dai si adresa ta pt. a putea trimite poezii.
Si ,in primul rand de fapt, La multi ani !,sa-ti traiasca puiutul si sa te bucuri de ea 1
Andreea si Vlad
Ionescu spune:
Stiu ca am intrat si eu cam tirziu in discutie, dar doresc si eu cu ardoare cartea asta. Va multumesc foarte mult. La multi ani sarbatoritului!
Toate cele bune tuturor, Ionescu
Amaya spune:
Nelia poti trimite la toata lumea daca introduci adresele la Bcc: in loc de To: si nu se vor vedea adresele se vede decat "undisclosed recipients"
Oana si 5 saptamani
Elena-Teodora spune:
Buna, fetelor. De-abia acum am citit si eu despre "cartea de aur" si v-as ruga sa mi-o trimiteti si mie daca se poate... Sunt mamica unei fetite de 9 luni, fara nici un ajutor, (mama a murit acum 9 ani, iar soacra-mea e foarte departe si ne vedem chiar o data pe an) si mi-ar placea sa stiu cum sa-mi cresc si sa-mi educ cat mai frumos puiul. Va rog sa nu ma uitati...
Va multumesc mult,
Georgiana
Emilly spune:
Fetelor sunteti nemaipomenite...
Nelia, sa-ti traiasca minunea si multumim pentru efortul depus!La multi ani Agata!
Saso spune:
fetele,
nu stiu cum ..si daca e bine.. (poate ma corecteaza vre-un moderator) dar eu am incercat prin forum sa trimit mail.. si cred ca sint blocata la un anumit kg de informatie...de aceea eu cred ca e mai bine ( ca sa nu ne postam adresele pe forum.. pt a ne proteja de virusi si mail-uri fantoma..) sa trimite-ti prin mail.. cele care doresc mail cum a zis si nelia.. numai cu adresa de mail.. ca sa fie usor de trimis..si sa nu fiu nevoita sa culeg adrese de mail si de la subiectul din forum si din pm si din e mail.. sa fie toate intr-un loc..!!!
daca nu e buna propunerea.. astept..alte sfaturi!
va pup si astept!
NELIA:
LA MULTI ANI !!!! pt puiutza voastra draga!
sa va creasca mare si sa va aduca numai bucurii!!
Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/
gina30 spune:
va rog frumos,cine a primit deja cartea sa mi-o trimita si mie pe adresa sava_gina@yahoo.com .Saru`mana.